Coop-Land. Saints Row 4: Kako igrati mrežo, znake, misije

Igre serije Saints Row so resnično darilo za igralca, saj predstavljajo neverjetno kombinacijo akcije, strelca, smeti, peskovnika, simulatorja dirk in vsega kar si lahko predstavljate. Hkrati je vsaka igra presenetljivo odlična, tretji in četrti del pa sta postala eden najboljših projektov v zgodovini kmetovanja. Za mnoge lahko te igre na prvi pogled spominjajo na "DTA", v resnici pa se projekti med seboj precej razlikujejo, v četrtem delu pa se čuti še bolj. Pozornost je treba nameniti vsaj dejstvu, da je v primeru Saints Row predmet in vsebina igre precej daljša kot v tretjem in četrtem delu "DTA".


Najpomembnejša in najpomembnejša razlika pa je v igri mreže, ki je postala dostopna vsem v projektu Coop Land. Saints Row 4 je igra, namenjena prehodu ene osebe. Dejstvo je, da se parcela vrti okoli vašega protagonista, ki je vodja vaše skupine svetnikov. V tretjem delu ste šli na vrh moči in nato iskali vpliv mesta, zdaj pa postanete predsednik Združenih držav, saj prejšnji predsednik ni mogel odvrniti tujcev. Morate se boriti z njimi in osvoboditi Zemljo pred napadalci. Ampak to je mogoče storiti skupaj, ker sta oba predsednika vedno boljša od enega. Lastniki licenčne različice igre bodo lahko to storili brez težav, no, lastniki piratov se lahko zahvalijo podjetju Coop Land: Saints Row 4 je na voljo vsem, da gredo skupaj. In v tem članku se boste naučili, kako doseči želeni rezultat.


Licenčna različica

Začetek seveda izhaja iz situacije, ko potrebujete pomoč pri podjetju Coop Land. Saints Row 4 je igra, kjer je zmožnost deljenja privzeta, tako da, če imate licenčno različico igre, vam ni treba skrbeti. Vse kar morate storiti je začeti igro in jo zagnati. In tvoj prijatelj, ki ti želi pomagati, se ti pridruži v vsakem trenutku. Na žalost, enake stvari ni mogoče storiti, če imate piratsko različico igre, saj ne boste imeli strežnika "Steam", tako da se ne boste mogli povezati. Kako ga popraviti? Za to boste potrebovali Coop Land. Saints Row 4 je projekt, ki ga je mogoče vedno prenesti s spleta brez plačila centa, vendar izgubi svojo funkcionalnost. Vendar pa je to mogoče popraviti in zdaj se boste naučili, kako to lahko storite.

Nastavitev ključavnice

Predpostavlja se, da že imate piratsko različico igre, preneseno iz torrenta v vašem računalniku. Nato lahko udobno sledite navodilom Coop Lands Ru, ki vam omogočajo hitro in učinkovito vzpostavitev skupne vozovnice za to igro. Najprej morate izbrati enega od popravkov, od katerih bo vsak lahko dosegel približno enak rezultat, vendar na različne načine.
Prvi popravek je Steam-Fix, ki vam bo omogočil integracijo piratske različice igre s platformo "Step", kivam bo dala priložnost za igranje omrežja z enim. Drugi popravek je LAN-Fix, katerega namen je ustvariti za vas zmožnost igranja enega na omrežju, vendar v tem primeru platforma "Stream" ne bo uporabljena, ampak bo ustvarila svoj strežnik za skupno prehod. Vsak od popravkov je enak: morate prenesti program in ga nato namestiti v mapo z igrami. Ko to storite, lahko domnevate, da je vaša stranka popolnoma pripravljena na nadaljnje prilagajanje za skupno igro. Oba popravka priporočata podjetje Coop Lands Ru, ki ga je večkrat preizkusilo veliko igralcev in zagotovljeno delo. To preverite sami s tem priročnikom in nato izberite popravilo, ki vam najbolj ustreza.

Začetek igre

Naslednji vodnik vam bo povedal o korakih, ki jih morate izvesti za igranje Saints Row 4 v omrežju z vsakim popravkom. Torej, če ste se odločili za LAN-fix, boste potrebovali dodatno programsko opremo, ki podpira to igro. To je lahko na primer priljubljen program za omrežno igro Tunngle. Če se ne želite igrati samostojno in načrtujete skupno premik z eno, boste morali igro začeti prav skozi ta program. To storite tako, da boste morali najti to igro v programu, nato pa ustvariti strežnik, da se bodo drugi igralci lahko povezali z njim. Če je vaša izbira Still-Fix, bo vse veliko lažje, saj boste morali igro začeti prek računa Stream. Kot lahko vidite, igrati Saints Row 4 na internetu,ni vam treba vložiti veliko truda v to. Vendar pa se morate še vedno naučiti več o tem, kako ustvariti svoj strežnik v igri, in kako se povezati z že ustvarjenim strežnikom.

Ustvarjanje igre

Če želite sprožiti skupno igro in ustvariti svoj strežnik v igri, praktično ni razlik v uporabi dveh popravkov. Edina razlika je, da STIM-FIX zahteva, da ustvarite spletni strežnik, in LAN-fix je ustvariti LAN strežnik. V drugem pa ostanejo navodila povsem enaka. Strežnik boste morali konfigurirati sami in počakati na povezavo s partnerjem.

Povezovanje v igro

Za tiste igralce, ki se bodo povezali z že ustvarjenim strežnikom, jim tudi ne bo treba skrbeti, ker je postopek izjemno preprost za oba popravka. Če se odločite za igranje s pomočjo set-top boxa, potem morate odpreti način akcije v skupni rabi, nato pa izberite spletni način in počakati na povabilo prijatelja, ki je ustvaril strežnik in začeti skupno premikanje. Če je vaša izbira padla na LAN-fix, potem prvi način ostaja enak - to je "Shared Campaign", toda naslednjo točko morate izbrati igro v lokalnem omrežju in ne na spletu. Tam morate zagnati iskanje iger in preden boste našli seznam aktivnih iger v vašem omrežju. Najverjetneje bo ena, toda za vsak primer se lahko strinjate z enim o tem, kako bo poimenoval vaš strežnik in kdo mu bo dal geslo.

Znaki

Če viskupaj z enim prehodom Saints Row 4 se znaki, ki jih predvajate, lahko razlikujejo. Dejstvo je, da jih sami ustvarjate in s tem izgled in njihove značilnosti bodo edinstvene. Znaki, s katerimi se boste morali boriti, bodo popolnoma enaki kot v posameznem načinu. Orožje Saints Row 4 se prenaša skupaj z vašim značajem, tako da ne morete skrbeti, da boste v svetu iger, ne da bi se lahko zaščitili.

Misija

V igri Saints Row 4 so naloge, ki jih opravljate s prijatelji, enake kot pri enojnem igralcu. V nekaterih igrah obstajajo ločene naloge, izdelane posebej za co-op način, vendar v tem projektu takih nalog ni.

Sorodne publikacije