Kako preklopiti z MTS na Vodafon? Navodila, tarife, pregledi

Pri prehodu iz MTS v Vodafone lahko najdete tako pluse kot minuse. Seveda, pozitivne strani še bolj. Medtem ko so paketi Vodafone samo štiri, in so na voljo po vsej Ukrajini, razen Donbass. Kako preklopiti z MTS na Vodafon? Na voljo sta dva načina. Ampak za to morate najprej vedeti, kaj je ta povezava - Vodafone.

Dejanski in predvidljivi profesionalci Vodafone

Znatno cenejši operater "Vodafon", za razliko od MTS, bo v gostovanju. Danes je bolj donosno, da pokličete Ukrajino iz Vodafone iz 26 držav sveta. Če na MTS gostovanje stane, na primer, 10 grivna na minuto, potem "Vodafon" je veliko bolj ekonomično. Internetni promet in klice iz Ukrajine v druge države ne sodijo med prednosti mobilnega operaterja.


Pričakuje se, da bo operater Vodafon v prihodnje imel veliko manj težav s 3G-internetom. Ta sklep je mogoč, ker bo odpisana evropska oprema, ki je bila že dolgo prilagojena 3G, najverjetneje nameščena na ozemlju Ukrajine. Lahko se domneva, da v zvezi s tem, in stroški interneta 3G bo nižja kot na MTS. Ampak ne moreš reči zagotovo.

Zakaj je Vodafone ukrajinski trg? Ta celična povezava britanskega porekla dobesedno absorbira ukrajinski MTS. Seveda, očitne prednosti evropskega operaterja - boljša kakovost kot prej, uvedba naprednih tehnologij. Ne glede na to pa bo skupni strošek tarif Vodafone sčasoma postal resnično evropski, kar lahko večina prebivalstva preprostoNi žep, čeprav zdaj veliko ljudi razmišlja o tem, kako preklopiti z MTS na Vodafon. In seveda je žalostno, da je MTS postal najbolj "zaostal" med ukrajinskimi operaterji. To pomeni, da ta povezava ne more konkurirati, in logično bi bilo vlagati v njen razvoj veliko denarja in časa ali ga prodati uspešnejšemu podjetju. Zadnja odločitev se je verjetno zdela upravljanju MTS bolj sprejemljiva.


Tarife MTS se bodo zdaj spremenile?

Tako se bodo tarife za MTS spremenile in ni jasno, v katero smer. Vendar pa uradna spletna stran podjetja trdi, da bo vse dobro ne le s kakovostjo storitev, temveč tudi s cenami, ki naj bi bile, kot obljubljajo, nižje.
Sčasoma bo v Ukrajini popolnoma "Vodafon" namesto MTS. To dokazuje tudi informacija, objavljena na uradni strani MTS. In na prvem mestu bo Vodafone blagovna znamka 3G-interneta.

Načini prehoda z MTS na Vodafone

Da bi prešli na novo povezavo Vodafone, je čudno lažje kupiti novo številko z novim paketom storitev in tarifnim načrtom. V tem primeru lahko prehod iz MTS v "Vodafon" zadovolji le tarifna RED S, vendar je na prvi pogled. RED S je že na voljo za preklop na druge tarifne načrte s ponovnim polnjenjem in vnosom USSD ukaza, ki zahteva prenos. Na splošno pa, da bi postali naročnik Vodafona, ni treba kupiti nove številke. Za tiste, ki želijo ostati iz običajnega števila iz več razlogov, je prek zahtevek na voljo preklop na Vodafone. Če želite to narediti, da bi postali lastnik paketa RED S, morate vnesti ukaz * 730 #, da se premaknete na RED M - * 750 # in pojdete naRDEČA L - * 790 #. Stroški prehoda bodo 6090 in 180 grivna. Enako velja tudi za mesečno naročnino za vsak tarifni načrt.

Vrnitev iz »Vodafona« na MTS

Kako preklopiti z MTS na »Vodafon« - jasno je. Toda kako se vrniti iz "Vodaforne" v MTS? Vrnitev na katero koli tarifo bo nemogoča. Tudi če imate kartico SIM MTS. Poleg tega je najverjetnejši rezultat postopen prehod na Vodafone vseh uporabnikov MTS in zamenjava podjetja z britanskim Vodafonom.

Kdaj je treba zamenjati MTS "Vodafon" in kdaj?

Ali lahko MTS preklopi na "Vodafon", če je naročnina za trenutni tarifni načrt približno enaka? Poskrbite, da bo še potrebno. In vsekakor morate iti za novo povezavo, če morate pogosto klicati v tujino in potrebujete dober, visokokakovosten internet. Vodafon ima privilegiran dostop do omrežja.
Po drugi strani pa, če je število MTS brez mesečne najemnine, potem ga nadomestiti ne bi smelo hiteti. Konec koncev, medtem ko so ponujene tarife na Vodafone popolnoma z naročnino. Torej, sobe brez takšne bližnje prihodnosti bodo cenjene. Torej, ali je v tem primeru vredno preiti z MTS na Vodafon? Definitivno - ne. Prav tako ni treba spremeniti MTS, in če je številka namenjena samo za klice znotraj omrežja, dobro, če je naročnina nižja od 30 grivna. Ker "Vodafon" ponuja tarife z naročnino samo 30 grivna in več, kar pomeni, da bodo med prehodom morali plačati več. Tako imajo MTS ali Vodafon tarife pri izbiri zelo pomembno vlogo.

Podrobneje o Vodafone Tarife

Pri prehodu na Vodafone z MTS je treba podrobno preučiti vse tarife, da bi izbrali najprimernejše za sebe. Prav tako morate vedeti, da je poleg RED S, M in L še vedno RED XS tarifa. Moraš se naučiti razumeti te pakete. Pomembno je razumeti, kako preklopiti z MTS na Vodafon. Ne glede na to, katera od teh štirih tarif izbere naročnik, bodo klici v Ukrajino na številke Vodafone neomejeni. Paket Ether, ki odpre TV-storitev Vodafone, je na voljo samo v paketih RED L.

Socialna omrežja, dovoljena v Ukrajini, in sporočilniki WhatsApp in Viber so neomejeni v vseh paketih razen RED XS. V RED XS družabna omrežja in kurirje sploh niso ločeni od drugega interneta, ki je v tem primeru podeljen 1 GB na mesec. Drugi paketi bodo lahko zadovoljili naročnike na internetu v velikosti 4,8 in 12 GB - v skladu z rastjo naročnin. Internetni operater "Vodafon" podpira tako 3G kot 2G. Na 2 GB interneta, "Vodafon" bo naročnikom darilo ne glede na povezane tarife, in če je omejitev izčrpana, potem za vsak naslednji 500 MB bo moral plačati 500 grivna. Brezplačni klici do drugih operaterjev Ukrajine so lahko iz katere koli tarife, vendar je število minut na mesec omejeno. Za RED XS je 60 minut, za RED S-75 za RED M-105 in za RED L za 300 minut. Pri prekoračitvi omejitve bo strošek 1 minute pogovora z naročnikom drugega operaterja 025 grivna. V RED XS tarifi ni nobenih brezplačnih klicev v tujini, zato bo strošek takega klica 3 UAH na minuto. Na drugih tarifah so klici v tujinilahko je brezplačno - 2535 in 75 minut v naraščajočem vrstnem redu (S, M in L). Če so porabljene brezplačne minute, stroški za 1 minuto pogovora na teh treh tarifah bo 050 grivna.
SMS in MMS sporočila se lahko brezplačno pošiljajo po tarifah S, M in L. Omejitev števila poslanih sporočil je 2570 oziroma 150 kosov. In XS daje 50 sporočil na mesec, če plačate za to storitev. Cena tukaj znaša 150 UAH na dan. Pri prekoračitvi omejitve SMS in MMS boste morali za vsako sporočilo plačati dodatnih 050 grivn. Z vsem tem pa nova povezava "Vodafon" svojim uporabnikom zagotavlja majhna darila kot brezplačen internet kot promocijski dogodek za nove naročnike RED XS in RED S. Vendar pa zagotavljajo nekaj brezplačnega interneta ne samo na začetku, temveč za celotno šest mesecev. Še ena prednost te povezave je možnost priključitve dodatnega paketa, če je mesečno porabljeno. Kot nova povezava Vodafone (vsaj doslej) mnogi razvajajo svoje naročnike.

Pričevanja naročnikov Vodafone

Noben operater ne bo mogel nikoli dobiti vseh brez izjeme. Toda na splošno se negativni in pozitivni odzivi ukrajinskih državljanov zbližajo. Naročniki menijo, da je bilo več oglaševanja - tako zunanjih, televizijskih in radijskih, kot tudi oglaševalskih sporočil operaterja. Seveda pa to vznemirja uporabnike, vendar si družba prizadeva narediti vse, kar je v njeni moči, da postanejo njene storitve bolj priljubljene med prebivalstvom.
Vendar pa so ljudje opazili ogromen plus "Vodafon" - to je zelo hiter, neprekinjen, dobesedno "leteči" internet 3G. In tukaj 2GSeveda hitrost zaostaja. Ukrajinci so bili zadovoljni z izboljšanim klicnim centrom in uradi Vodafone. Verjetno je britansko podjetje usposobilo svoje zaposlene. Tudi uporabniki Vodafona menijo, da je pri zamenjavi stare sim kartice z novo (isto številko) v primeru poškodbe ali izgube prijetno presenečenje. Sedem je izdanih hitro in brezplačno. Glavna stvar - ne zavrzite ali izgubite paket, v katerem je bila kupljena številka. Mnogi verjamejo, da je Vodafone isto kot drugi operaterji. To se na primer nanaša na kakovost komunikacije med pogovorom. Tako kot pri vseh ostalih mobilnih podjetjih je povezava na nekaterih mestih popolna, v drugih pa je neskončno prekinjena in na splošno trpi kakovost zvoka.

Drugo mnenje

Obstajajo naročniki, ki menijo, da so za razliko od MTS tarife Vodafone veliko dražje in zato ne nameravajo preiti na tega operaterja. Obstajajo med uporabniki in ljudmi, ki so jih prepričali, da jim naložijo nepotrebne storitve. Menijo, da je to povezava z negativno kakovostjo povezave Vodafone.
Na splošno, kljub dejstvu, da je Vodafon nova evropska tehnologija in kakovost, stare tarife MTS še vedno koristijo. Za nekoga bo spreminjanje števila samo zapravljanje denarja, na primer, pomembno je za upokojence. Zato morate razmisliti o spreminjanju števila na "Vodafon" namesto MTS je bolje, in ne sledite modnim trendom.

Sorodne publikacije