Napaka brez zaganjalnika (GTA 5): Kako odpraviti to napako

Tudi v igrah podjetja Rockstar obstajajo napake. Eden od najbolj razširjenih v zadnjem času je bil brez napak (GTA 5). Kako odpraviti ta hrošč, je bilo hkrati zainteresiranih več sto tisoč uporabnikov omrežja. Da bi našli rešitev za ta problem, je treba razumeti njegovo bistvo, tehnične vidike in šele nato poiskati. Samo tak pristop vam bo omogočil, da se z različico večine kritikov in oboževalcev potopite v brezmejne odprte prostore najboljše igre vseh časov.

Piratstvo in računalniške igre

V času izdaje petega dela serije je aktivni boj proti piratom dobil nov zagon. Razvijalci podjetja Rockstar niso posebej zaščitili računalniške različice projekta. Zaradi vdora so mnogi naleteli na napako, v kateri ni bilo zagona (GTA 5). Kako popraviti situacijo, je postala primarna naloga. Stranki ni omogočila začetka, zato je morala najti rešitev. V času rapacov so oglaševalska kampanja in pozitivne povratne informacije že ustvarili učinek bombe odloženega delovanja. Ljudje so bili pripravljeni dati vse, samo da bi se odnesli s prehodom dolgo pričakovane novosti.

Vzroki za napako

Naenkrat je treba omeniti, da če kupite uradno različico igre od digitalnih distributerjev, potem nikoli ne bo napačnega zaganjalnika (GTA 5). Kako popraviti to kritično napako, lastniki izvirne kopije nikoli niso vprašali, ker mu ni ujel oko. Skrivnost je v tehnični naravi piratske brezplačne različice stranke. Pajki spremenijo izvorno kodo projekta,tam predstavijo svoje datoteke in izdajo kopijo že z razpoko znotraj. Ko se prenos začne z namestitvenim procesom, v tem času antivirus v računalniku tiho poje nekaj datotek. Kot rezultat, igralci vidijo, da GTA 5 err ni zaganjalnik ne začne z znaki na zaslonu in panike. Da bi igralci še naprej izgubljali, je vredno vedeti, da sam bug pomeni odsotnost programa za zagon. Izkazalo se je, da v datotekah ni povezave in igra se ne more zagnati.

Rešitev problema

Proces popravljanja napak pri zagonu petega dela legendarne serije iger je precej preprost. Najprej morate vedeti, da antivirus odstrani namestitveno datoteko z imenom 3dmgame.dll. To je celoten problem, zato se zgodi napaka Err no launcher (GTA 5). Popravek se začne z dejstvom, da morate v celoti izbrisati vse datoteke, povezane z igro. Še bolje je uporabiti pripomočke za čiščenje registra, zgodovino brskalnikov in podobno. Znova zaženite računalnik in uporabite torrent, da prenesete izbrisano datoteko. Izključite popolnoma protivirusni program in se prepričajte, da ne deluje v omrežnem načinu. Nato zaženite namestitev. Pomembno je tudi, da ponovno prenesete datoteko iz namestitve, ki je bila prej uporabljena, sicer lahko pride do drugih težav z igro.

Kaj storiti, če ne pomaga

Zgornja metoda pomaga v skoraj vseh primerih. Če se ne prikaže noben zaganjalnik (GTA 5), ga popravite ne bo mogoče hitro izvedeti. Najprej je vredno prenesti še eno posilstvo drugega avtorja in narediti namestitev. Predhodno je vrednoodstranite staro stranko, onemogočite protivirusni in celo požarni zid. Šele po tem morate začeti z nameščanjem nove vsebine. Če se napaka še naprej pojavlja, je težava v sistemu. Poskusite defragmentirati trde diske in ročno počistiti register (če obstaja znanje na tem področju). Ti ukrepi odpravljajo večino napak. Če operacijski sistem ne vsebuje velikega števila datotek, lahko znova namestite operacijski sistem Windows. Proces je kratek in zaradi takšne mojstrovine, kot je GTA 5 je malce zapleteno. Če se uporabnik ne želi boriti z napakami, bo moral kupiti originalno kopijo. Povprečna cena Internet Distributerjev je približno dva tisoč n rubljev.

Sorodne publikacije