Kot v "stoletju" za odstranitev trave: dva načina

Moški, ki je naključno naletel na ta članek, ga bo verjetno presenetila. Navsezadnje se bo pojavilo logično vprašanje: "In zakaj izklopite travo v igri?". Kvalificiran igralec pa bo vprašal: "Kako odstraniti travo v" dobi "?". Prvi je lahko razumljiv, ker ta element krasi igro, vendar je še vedno treba podrobneje raziskati to vprašanje.

Zakaj morate izklopiti travo?

Na žalost, za razliko od priložnostnega zadetka, se izkušen igralec Rust dobro zaveda "odlične" optimizacije iger. Njeni uporabniki že dolgo trpijo zaradi vseh vrst zamikov in napak, poleg tega pa najdete tudi grafične artefakte. Igra se dvigne praktično sploh, in tistim ljudem, ki imajo šibko železo, je na splošno mogoče le sočustvovati. Hitrost sličic v igri je zmanjšana z malenkostmi, od katerih je ena samo trava, in še natančneje, njeno utripanje. To je ravno iz tega razloga, v velikem številu igralcev, in postavlja se vprašanje, kako odstraniti travo v "dobi". In mogoče jih je razumeti, ker ko se samo želite igrati, se lahko že tako odrekate, kot je trava.

Zdaj pa se obrnemo na bistvo članka, odgovorimo na glavno vprašanje. Kako izločiti travo v Rastu? Še več, odgovori bodo dva, kar je zaradi nekaterih razlogov, o katerih bomo podrobneje razpravljali kasneje.

Prva pot: uporaba konzole

Če potrebujete ukaz Rust, da odstranite travo, izgleda takole: grass.on false. Toda morda veliko ljudi, ki berejo ta članek, nimajo nič protibo poročal, kam naj vstopi, zato je vredno pojasniti podrobneje.
 • Prva stvar, ki jo morate storiti, je začetek igre. Vendar se te težave ne bi smele pojaviti.
 • Zdaj morate poklicati linijo ukazne mize, tako da lahko isti ukaz v prihodnosti vstavite tam. V ta namen pritisnite tipko F1.
 • Konzola pred vami, pogumno vstavite ali kopirajte zgornji ukaz: grass.on false. Zdaj pa to storite.
 • Kot ste lahko videli, ni nič zapletenega, zdaj pa se morajo zamiki, lebdenje in skvotiranje frekvence okvirja občutno zmanjšati, če pa sploh izginejo, potem je še bolje.

  Mimogrede, po izvršitvi ukaza je veliko priporočenih, ponovno naložite igro.

  Drugi način: v Steam

  Zdaj pa razmislimo o drugem načinu, kot v "stoletju", da odstranimo travo. Razlikuje se od prvega - uporablja se v različici igre Steam. Dejstvo je, da v tem primeru ukaz konzole ni potreben, vse potrebne manipulacije se izvajajo neposredno iz Steama.
 • Prva stvar, ki jo je treba narediti, je vstop v knjižnico Steam.
 • V njej poiščite in izberite igro "Rust".
 • Premakni kurzor nad črto z imenom igre in klikni desno tipko miške. V kontekstnem meniju izberite »Lastnosti«.
 • Pojdi na "Nastavi možnosti zagona."
 • Poiščite vnosno polje. Zgornji ukaz morate kopirati - grass.on false. Uporabi spremembe.
 • Ko začnete igro, zelišča ne bi smela biti tam. Tu ste se naučili vse poti v "dobi", da odstranite travo.Pomembno je omeniti, da je druga metoda boljša, saj tega ukaza ne boste morali vnesti vsakič, za razliko od prve metode. Trava v Stemu se enkrat za vselej pobere. Seveda, če ga želite vrniti, nihče ne prepoveduje, za to vrsto trave.

  Sorodne publikacije