ArtMoney ne more odpreti procesa. Kako popraviti

ArtMoney - program, ki bo zelo koristil igri. Aplikacija vam omogoča, da sredstva in vire porabite v količini, ki jo potrebuje uporabnik. ArtMoney, kot vsak program, je nagnjen k napakam in napakam. Včasih pride do napake pri uporabi aplikacije: "ArtMoney ne more odpreti postopka." Kako ga popraviti? Oglejmo si ta članek.

Kaj potrebuje ArtMoney

Program ne prekine licenčnih ključev za igre in je potreben neposredno za sam proces igre. Treba je omeniti, da v multiplayer igrah program ne deluje, saj so vsi ključni podatki podvojeni in shranjeni na strežniku. Toda za posamezen proces igre bo koristno, če potrebujete:


 • za igranje igre za 100 odstotkov;
 • izvaja vse naloge in naročila;
 • premagati težke igralne trenutke, brez velikega napora.
 • V ta namen program skenira igro, ki se izvaja v računalniku. Išče potrebne spominske vrednosti igre. Postopek iskanja je razdeljen na dve stopnji:
 • Prvi je, da se ujema z igralnimi vrednostmi.
 • Drugič, filtriranje nepotrebnih podatkov, iskanje posebnih vrednosti.
 • Rezultat, ki vam ga daje program, so spremenljive datoteke iger, katerih velikost se spremeni v zahtevano. Aplikacija ni uporabniku prijazna in postopek iskanja je skoraj popolnoma avtomatiziran.

  Napaka v ArtMoney Pro "Ne morem odpreti procesa"

  Uporabniki pogosto naletijo na to težavo. Poskušajmo ga »ozdraviti«. Tu so najučinkovitejša pravna sredstva za problem,ko ArtMoney ne more odpreti postopka.


 • Nelicencirana različica. Kupujte programe in igre neposredno od razvijalcev, s čimer podpirate razvoj novejših in naprednejših različic programa.
 • Posodobite program na najnovejšo različico. Če hekersko igro pravkar prišel ven, je zelo verjetno, da igra ima novo orodje za zaščito notranje baze podatkov, in stare različice programa ne more dobiti okoli tega bloka. V tem primeru ga posodobite na novo različico z uradno spletno stranjo. Po tem ponovno zaženite računalnik in preverite novo različico programa.
 • Uporabite program pravilno. Če vrednosti niso pravilno iskane in zamenjane, lahko program izda napako "ArtMoney ne more odpreti postopka."
 • Vse to pomaga pri doseganju zahtevane vrednosti aplikacije. Če program prikaže napako »Ne morem odpreti postopka«, kaj naj storim? ArtMoney lahko pride v konflikt z obiskovalci.

  Onemogočanje protivirusnega programa

  Treba je obiti programsko ključavnico v zaščitnih sistemih (protivirusni program in požarni zid). Ta težava je lahko posledica dejstva, da program uporablja datoteke iger tako, da spreminja svoje notranje vire. Windows Defenders jo pozna kot zlobni program in ga blokira. Zaklepanje morate onemogočiti v brskalniku sistema. Če želite to narediti, pojdite na "Nadzorna plošča" - "Varnost" - "Požarni zid Windows" in dodajte program izključitve zagovornika. Enaka dejanja, ki jih izvajamo s protivirusnimi programi.

  Kako uporabljati ArtMoney?

  Najprej sprožimo potrebno igro, kjer jo želimodoloči količinsko vrednost določenih postavk in nato sam program. ArtMoneyju je prepovedano končati igro. Aktivirajte kartico Izberi proces s klikom in izbiro igre, ki jo želimo prevarati. Ko kliknete »Išči«. Na kartici "Vrednost" vnesite številko, katere količino parametrov želimo spremeniti. Po potrditvi postopka pritisnite "OK". Program nekaj časa analizira podatke, ki vsebujejo veliko takih datotek. Samo oditi moraš. Če želite to narediti, morate parameter spremeniti neposredno v sami igri, natančneje v kvantitativni vrednosti. Na primer, če gre za zlato igro, potem kupite ali prodajte nekaj. Nato narišite igro in v ArtMoney-ju pokličite zavihek "Deselect". Tam uvajamo novo vrednost vrednosti, ki jo potrebujete.
  Program nato pregleda podatke, v katerih so spremembe izvedene neposredno v igri. Filtracija shranjuje datoteke, ki ustrezajo zahtevanemu številu elementov. Sledi prikaz podatkov v oknu sprememb parametrov s pomočjo posebnih puščic. Na kartici »Vrednost« beležimo nov znesek, ki ga je treba spremeniti. Popravite vse najdene podatke. Če se vrnemo v igro, bomo zaznali spremembe, ki so bile izvedene v nekaj sekundah. To je najučinkovitejši način za rešitev problema, ko ArtMoney ne more odpreti procesa. V skoraj vseh primerih pomaga ena od možnosti.

  Sorodne publikacije