Zgodba o lavi adbrook.com. Povratne informacije partnerjev in vlagateljev

Ta projekt je ostal "plavajoč" približno tri mesece in leto dni po prenovi in ​​nadaljevanju dejavnosti klopi. Spletno mesto trenutno ni v iskanju. Sprva so bili dobro plačani. Toda takoj, ko je mesto vladal nov admin, stran "soskamilas". Sodeč po ocenah adbrook.com, katerih avtorji so bili najverjetneje udeleženci affiliate programa, so na spletno stran povabili vse tiste, ki želijo zaslužiti pasivni dohodek. Če verjamete v partnerje, saj se je število ciljnih obiskovalcev povečalo, se je povečalo tudi število oglasnih mest. Zato dejavnost uporabnikov spletnega mesta ni bila omejena na investiranje, temveč tudi pred izvedbo oglaševalskih akcij, namenjenih realizaciji lastnih ali tujih storitev.


Koliko lahko zaslužite na adbrook.com? Odgovori udeležencev affiliate programa

Glede na povratne informacije partnerjev, so udeleženci projekta, ki iščejo načine za prodajo svojih izdelkov (storitev) ali promoviranje svojega osebnega bloga, imeli priložnost oglaševati svoje poslovanje in prejemati nagrado. Sliši se zapleteno, vendar izgleda kot druga "ločitev", na podlagi poročil partnerjev pa lahko sklepamo, da so oglaševalci prejeli dnevni bonus - od treh do pet odstotkov zneska, vloženega v lastno oglaševalsko akcijo. Dobiček pa je temeljil na dejstvu, da je uporabnik kupil zadostno število promocijskih paketov, medtem ko so drugi vlagatelji prenesli potrebno količino strani https://adbrook.com. Povratne informacije od partnerjev, recimo, ne vzbujajo zaupanjaOčitno je interes za privabljanje novih vlagateljev prisilil nekatere "partnerske" udeležence, da pozabijo, da morajo biti obljube realne in da morajo vsebovati določene številke.


Mimogrede, partnerski program projekta je bil tristopenjski in prinesel partnerjem 7 2 in 1 odstotek zneska, ki je bil deponiran na strani vlagateljev - napotitev. Zanimivo je, kako so sami investitorji govorili o projektu?

Poslovanje z adbrookom: prispevki vlagateljev

Napredni uporabniki so ta projekt že od samega začetka imenovali za dvomljive (odgovori iz septembra 2015). Razlog za dvom je bil predolg čas, ki ločuje investitorja od trenutka polne vračila depozita. Na začetku svoje dejavnosti (projekt se je začel 17. maja 2015), po mnenjih pregledov, adbrook.com ni zavajal pričakovanj vlagateljev: prejeli so polno nagrado. O prevarah smo se najprej pogovarjali novembra 2015, pri čemer je pobudo prišlo od članov "partnerja". Še posebej, so poročali, da s prihodom novega admin 80 odstotkov plačila depozita so bili zmanjšani na 30 odstotkov. 70 odstotkov vseh naložb je bilo prenesenih na upravo. Prispevki, kolikor lahko presodimo po pregledih, se adbrook.com nikoli niso vrnili. Vendar pa to ni preprečilo projekt "oživiti" pred dvema letoma in nadaljevati "podjetje".

Kako so vlagatelji zaslužili denar za oglaševanje nekoga drugega?

V skladu z informacijami, ki so jih posredovali člani affiliate programa, lahko uporabnik, ki nima svojega izdelka ali vsebine, kupi oglasni paket in zasluži oglas nekoga drugega (za promocijo tujih spletnih dnevnikov alistoritve).
Nezanesljivi (nepooblaščeni prek socialnih omrežij) viri navajajo, da je v času dostojne uprave spletno mesto pošteno delilo denar, ki ga je ustvaril s prodajo oglaševalskega prostora, z vsemi vlagatelji, prijavljenimi na naložbenem mestu. Znano je tudi, da je projekt imel eno posebnost: ko je dohodek investitorja dosegel 150 odstotkov zneska depozita, so mu ponudili, naj razpusti nov paket oglaševanja (stari paket je bil preklican).

Kako je nastal dobiček?

V skladu z informacijami, ki so jih objavili "partnerji", je bil izkaz poslovnega izida mogoč takoj po tem, ko je imel račun investitorja dva dolarja. Plačilo naročil se lahko opravi dnevno. Izračun je bil narejen na naslednji način: 20 odstotkov zneska, ki ga je treba odšteti, je ostalo v sistemu, 80 pa je bilo prenesenih v osebni denar investitorja.

Sorodne publikacije