Izziv "Lot je vrgel" v igri kraljestva prihaja

Eden izmed najbolj priljubljenih novih RPG-jev, ki je izšel leta 2018 pod imenom Kingdom Come Deliverance, so izzivi, s katerimi se je težko spopasti. Ena od njih je "Drawn cast", ki bo zahtevala veliko dela za dokončanje. V tem članku lahko najdete popoln opis vseh potrebnih ukrepov.

Začetni ukrepi

V nalogi "Drawn Ball" bo prišlo do točke, kjer bo igralec moral izgubiti vse stvari iz inventarja. In tudi tiste, ki so v konjskih vrečah. Kasneje jih bo protagonist vrnil, a da bi se izognili temu, da bi skrbeli za svoje dobro, je najbolje, da ga prej skrijete v osebni prsni koš. Ta mali trik bo olajšal obravnavo te naloge. Misija se aktivira takoj po iskanju "Igla v senu". Igralec bo moral iti severo-vzhodno od Sazave do mesta, kjer lahko enostavno prečkate reko. Ko se pojavi na pravi točki, morate ogenj razpršiti. Z določenimi dogodki aktivira mačjo sceno.


Različne variante

Po prihodu na mesto v nalogi "Drawn cast" na mačji sceni se bodo pojavili roparji. Dokazati morajo, da je bil Svyatosha ubit. To je lik iz prejšnje naloge, v katerem je igralec določil svojo usodo. Dialog se bo nekoliko razlikoval od storilcev kaznivih dejanj, odvisno od tega, kaj je bilo odločeno za to misijo. To je pomembno, ker je odvisno od možnosti prehoda. Če je bil Svyatosha ubit in oropan, je treba predložiti dokaze. Druga možnost je dajati denar za svoje življenje. Roparji bodo vzelivaluti samo, če je znesek izpolnjen. Da bi to naredili, morate imeti veliko denarja v inventarju. Najlažje za igralca je, da reče, da je bil Svyatosh z njim nič, nato pa so roparji napadli protagonista. Potem jih lahko uporabnik vse ubije ali pobegne s pomočjo konja. Druga možnost je pridobitev "milostnega" dosežka. Najbolje je, da ga uporabimo, ker je najpreprostejša z vidika izvajanja in ne zagotavlja nikakršnih izgub.

Naslednji koraki

Poleg naloge "Lot cast" kraljestvo prihaja do razrešitve, igralec bo moral iti v tabor roparjev. Opozoriti je treba, da bo igralec na tem mestu odstranil vso opremo in tu bo potreben nasvet na začetku članka. Upoštevati morate tudi nemožnost vrnitve iz roparjev v taborišču ali opravljanje drugih nalog. Uporabnik se bo moral osredotočiti na eno nalogo. Če je ta igralec pripravljen, lahko greš na visok hrib, južno od Sazave. Najbolje je, da na zemljevidu hitro izvedete prehod. Ob prihodu mora protagonist oditi na osrednji vhod. Igralec lahko vztraja pri potrebi po vstopu v prostor ali uporabi prepričanja. To značilnost je treba črpati tako, da gangster na vratih verjame v potrebo po posredovanju nujnega sporočila. V vsakem primeru bo igralec lahko vstopil tudi brez poznavanja posebnega gesla.

Dodatni namen in nadaljevanje

Po vstopu v kampOpravljajte nalogo "Drawn Cast" Kingdom Come Deliverance, igralec lahko gre naravnost k Ericu. Njegova lokacija je navedena na zemljevidu, vendar tega ni treba takoj opraviti. Najprej je glavnemu junaku, ki se imenuje Indrzych, priporočljivo raziskati celoten kamp. To bo koristno v prihodnosti, ker bodo nekateri dogodki povezani s to lokacijo. Igralcu je precej enostavno, da se sprehaja po ozemlju in gleda v šotore. Glavne opombe Indreka bodo narejene ob obisku zadnje strani kampa. Ko je pregled opravljen, se lahko premaknete na Eric. Po dolgem dialogu morate izjaviti, da se lahko borite z mečem. Nato bo protagonist poslan v bojnega mojstra Vanek. Ta znak mora uporabnik že poznati. On je bil tisti, ki je protagonista v Skalici učil umetnost posedovanja orožja. Tukaj je bolje, da se pretvarjamo, da je njegova oseba neznana, potem Vanek ne prepozna Indreicha.

Polon in Escape

Po pogovoru z Vanekom za nalogo "Drawn cast" v kraljestvu izročitvi, se bo igralec moral boriti z njim v dvoboju. Od njega ni odvisno, zato je treba podleči ali poskusiti zmagati - odvisno samo od želje igralca. Potem v vsakem primeru morali vrniti na Erica, in po dialogu z vodjo ponovno aktivira mačka fazi. Pokazalo se bo, kako se protagonistu odvzamejo vse stvari, toda če v inventarju ni bilo ničesar, so roparji preprosto simulirali ta proces. Rešitev prihaja hitro od fanta po imenu Zbyshek. Srečal se je že pri uporabnikih Skalitse. Ta čas je dovoljbo govoril z njim, in on se bo strinjal, da bo pomagal. Po prejemu svobode naj igralec teče do prvega označevalca na zemljevidu. To bo majhna stena, skozi katero se lahko povzpnete do protagonista.

Zaključek misije

Iz imena zadolžitve se lahko misli, da se bodo morali učiti, potem ko bodo zapustili partijo, ki jo bodo začeli igrati. Dejstvo je, v tem projektu, samo en glavni lik, in naloga je tako imenovan zaradi spremenljivosti ukrepov. Ko pobegnejo iz tabora, bodo sovražniki lovili za Indrishom. Drugi marker ne sme teči v ravni liniji, ker bo potem igralec preprosto zvalil iz pobočja in umrl. Prvič, bolje je iti malo diagonalno, nato pa nežno pojdite dol. V dvorišču noč, in zato bo teren slabo viden. Sovražniki ne bodo padli na glavnega junaka. Gumbi bodo počakali na mesto drugega markerja, igralec pa se mora strinjati, da bo izvedel svoj del posla. Nato se bo Indrihi samodejno preselil k gospodu Radzigu. V dialogu je treba povedati, da je Zbyshek veliko pomagal in da je moral dati nagrado. Po tem se bo misija "Counterattack" začela z napadom na tabor roparjev.

Sorodne publikacije