Kako odstraniti KingRoot: Osnovni načini

Preden odstranite KingRoot iz pametnega telefona, poglejmo, kaj je vse v zvezi s programsko opremo in zakaj je to potrebno. Vse aplikacije v operacijskem sistemu Android so v bistvu enake: dovoljeno je upravljanje oznak, prenos podatkov prek omrežja ali brezžičnih protokolov, prikaz informacij na zaslonu in dostop do kamere, telefonskega imenika ali mikrofona. To je v vsakem posameznem programu njegova majhna podobnost s peskovnikom, zunaj katerega nimajo pravice pobegniti. Aplikacije ne smejo dostopati do sistemskih datotek, se dotakniti pomnilnika ali neposredno delati s čipi.


Kaj je KingRoot?

Toda platforma Android omogoča korenski način, ki ima neomejene pravice. Programska oprema, ki deluje v imenu računa, je dovoljena: prestrezanje podatkov, spreminjanje sistemskih datotek, blokiranje dostopa do vseh aplikacij itd.
Program KingRoot je tisti, ki vam omogoča, da konfigurirate pametni telefon izključno za vaše potrebe in zaženete katerokoli aplikacijo brez kakršnih koli omejitev, tako kot sistemske datoteke. Programska oprema je priročna, praktična in uporabna, vendar le, če je v dobrih rokah. V drugih primerih je veliko tveganje preprosto izgubiti sistem.

Zakaj odstraniti KingRoot?

Če platforma začne teči nestabilno ali popolnoma ustavljena, potem je glavni krivca praviloma sam program, ki je odgovoren za pravice administratorja, v našem primeru pa KingRoot.
Poleg tega se je v mreži pojavil brat dvojčekPripomočki z istim imenom in enakim vmesnikom. Samo v korist prinaša nič, ampak samo škodo, ker je nosilec zlonamerne kode. Moral bi takoj opozoriti, da slednji ne živi na uradni spletni strani razvijalca, kot tudi prestreže podatke, pošlje SMS sam, namesti oglaševanje programske opreme, itd Po tako nered, obstaja velika želja, da se popolnoma odstrani KingRoot iz Android. Toda to na običajen način ni tako preprosto in preprosto, zato je tu nekoliko drugačen pristop.


Odstranimo aplikacijo

Da bi odstranili KingRoot, ga morate najprej zagnati in v glavnem meniju klikniti s tremi točkami v zgornjem desnem kotu. Na dnu podružnice je postavka "Izbriši korensko desno". On nas potrebuje: pritisnemo na njega in se odločimo naprej.
Potem morate ponovno zagnati pametni telefon in se odpraviti v običajne nastavitve naprave, da se tam popolnoma izbriše KingRoot. Pojdimo v razdelek »Aplikacije« in poiščemo aplikacijo po imenu, kot da bi se želeli znebiti navadne programske opreme. Po tem izvedemo standardni postopek brisanja vseh podatkov. Nato znova zaženite telefon in se vrnite na nastavitve aplikacije. Če programov ni bilo, lahko čestitate - lahko ste izbrisali KingRoot. Po vseh postopkih bo smiselno spremeniti gesla računa na vaši napravi in ​​namestiti razumljiv protivirusni program (seveda s uradne strani razvijalca). Če vam zgornji postopek ni pomagal, potem je kot zdravilo vedno na voljo geslo. Da, popolnoma izbriše vse vaše podatke,ki je shranjen na pametnem telefonu, vendar za tiste, ki imajo račun Google, ta postopek ni tako grozen, ker Gmail sinhronizira stike in druge informacije iz vašega oblaka.

Sorodne publikacije