Panasonic TX-32ER250ZZ TV: lastnik pregledi, značilnosti in funkcije

Panasonic TX-32ER250ZZ je Panasonic TX-32ER250ZZ TV, hkrati dostopna in kakovostna multimedijska rešitev na vstopni ravni. V članku bomo razpravljali o pričevanju lastnikov, tehničnih specifikacijah in postopku nastavitve te naprave. Ta informacija bo potencialnemu kupcu omogočila, da bo spoznala zmogljivosti takšnega multimedijskega centra in ugotovila, koliko izpolnjuje njegove zahteve.Proizvajalec, pozicioniranje, pribor

Panasonic je japonski proizvajalec elektronske opreme. In do nedavnega v asortimanu svojih izdelkov so bile prisotne samo bonitetne odločitve. Zdaj se je to podjetje odločilo za zelo drzen korak in izdalo naprave srednjega in celo vstopnega nivoja.


Zadnja skupina vključuje televizor Panasonic TX-32ER250ZZ. Pregledi strokovnjakov in lastnikov ponovno potrjujejo njegovo pozicioniranje. Skromne tehnične specifikacije in nizki stroški v tem primeru delujejo kot dodatni argumenti. Celotna rešitev te rešitve je naslednja:
 • TV.
 • Nadzorna plošča.
 • Popolna podpora.
 • Uporabniški priročnik, dopolnjen z garancijsko kartico.
 • Komplet baterij za nadzorno ploščo.
 • Prav tako je treba opozoriti, da so bile naprave te blagovne znamke večinoma na Japonskem. Toda zdaj so tovarne te družbe na Kitajskem ali celo v Belorusiji. In to je na proizvodnih obratih tovarne "Horizon" inTa televizijski model bo potekal.

  Slika

  Zelo kakovosten zaslon za vnos je opremljen s televizorjem Panasonic TX-32ER250ZZ. Ocene pravijo, da obstaja samo podpora za HD format. To pomeni, da je optimalna oblika slike 1366x768. Ta vrednost je videti precej skromna glede na sodobne 3840h2160.


  V tem primeru je diagonala zaslona 32. Prav tako je treba opozoriti, da je osnova slednje matrika z vhodno stopnjo LED, stopnja osveževanja slike pa je le 50 Hz, vendar je kakovost slike dobra za to. takšnega razreda naprav.

  Akustični podsistem

  Kakovostni akustični podsistem je del televizorja Panasonic TX-32DR300ZZ. Povratne informacije lastnika opozarjajo na prisotnost podpore za funkcijo V-Audio Surround, katere aktivacija lahko močno izboljša kakovost gledanja televizije. Ta podsistem mora vsebovati dva ločena zvočnika. Nominalna moč vsakega od njih je 5 W, v višini, ki omogoča lastniku takega multimedijskega centra, da računa na 10 W soundtrack.

  Načini povezovanja

  Skromen, vendar hkrati zadosten seznam komunikacij se lahko pohvali s televizorjem Panasonic TX-32ER250ZZ v tem materialu. Pregled funkcij tega modela kaže, da je seznam pristanišč skrajšan. Na tem seznamu je japonski proizvajalec vključeval naslednje:
 • Število digitalnih vrat HDMI je dva. Eden od njih lahko uporabite za priključitev mini računalnika. Drugi, če je potrebno, se lahko uporabi za sprejemsatelitskega signala iz modernega modela sprejemnika.
 • Vendar je v tem primeru priključek USB samo eden. Zato bo moral lastnik izbrati, zakaj ga bo uporabil. Napajal bo mini PC, nato pa bo uporabljen pri predvajanju filmov ali glasbe iz zunanjih naprav za shranjevanje.
 • En avdio izhod 35 mm za predvajanje zvoka na zunanje zvočnike ali slušalke.
 • Obstaja tudi D-Sub vrata, ki se lahko uporabljajo samo za zajemanje slik iz osebnega računalnika. V tem primeru se bo ta televizor spremenil v navaden digitalni monitor povečane velikosti.
 • Poleg tega obstaja tudi eno RCA pristanišče. Uporablja se v primerih, ko je potrebno prikazati slike iz zastarelih satelitskih sprejemnikov.

 • Postopek namestitve: Navodila

  Uglaševanje Panasonic TX-32ER250ZZ je zelo enostavno in enostavno. Navodila v tem primeru vključujejo naslednje korake:
 • TV montaža. Odstranjevanje vseh transportnih prilog.
 • Namestitev na mestu uporabe. Zagotavljanje komunikacij.
 • Vklop naprave.
 • Aktivirajte nastavitveni meni, poiščite vse kanale v samodejnem načinu.
 • Na koncu zadnje faze je treba shraniti prejeti seznam.
 • Po tem je naprava pripravljena za uporabo. Za izvedbo dodatnega koraka za konfiguriranje funkcije Smart TV v tem primeru ni potrebe po razlogih, da ta programska možnost v temTV ni na voljo.

  Cena

  Panasonic TX-32ER250ZZ je cenovno ugoden multimedijski center. Cena za to v trgovinskih omrežjih je 15500-16500 rubljev. Točno enako vrednost v specializiranih prodajalnah gospodinjskih aparatov. Ampak, če ste pozorni na spletne trgovine, potem lahko shranite 1000 - 1500 rubljev. To pomeni, da v tem primeru, kot multimedijski center bo stala 14500 - 15000 rubljev. Najboljši način za izvedbo takega nakupa je naslednji:
 • Najprej smo prišli v najbližji supermarket elektronike in preučili oblikovanje te rešitve, njene specifikacije in enostavnost uporabe.
 • Če televizor ustreza vašim zahtevam, se vrnete domov, začnemo spremljati razmere na svetovnem spletu in poiskati trgovino, ki ima najnižjo ceno, pregledi pa so večinoma pozitivni.
 • Nato to napravo dobimo točno na tej internetni prodajni točki.

 • Recenzije: destinacija

  Zelo dobra začetna naprava je televizor Panasonic TX-32ER250ZZ. Značilnosti in pregledi lastnikov pravijo, da se najbolj optimalno uporablja doma. V tem primeru je lahko model večji multimedijski center za zabavo in prosti čas, pa tudi rezerva. V prvem primeru mora biti v glavnem prostoru stanovanja, na primer v dvorani. V drugi aplikaciji se lahko namesti v spalnico ali kuhinjo. Prednosti tega modela televizorja lahko pripišemo nizkim stroškom,sprejemljive specifikacije, zanesljivost, enostavnost namestitve in uporabe, razširjen seznam komunikacij in funkcionalnosti. Glede na pozicioniranje slabosti ne.

  Zaključek

  Dobro za domače multimedijske televizijske sisteme domačega zaslona Panasonic TX-32ER250ZZ. Lastnikova povratna informacija se osredotoča na njeno vsestranskost, visoko kakovostne izhodne slike in dobro stopnjo funkcionalnosti. Ta rešitev seveda ne podpira možnosti Smart TV, ki je trenutno zelo in zelo iskana. Toda zaradi namestitve zunanjega mini-PC-ja je to težavo mogoče rešiti. V ostalem pa še en odličen televizijski sprejemnik znanega japonskega proizvajalca elektronske opreme, ki bo zagotovo našel svojo nišo na domačem trgu takšnih naprav.

  Sorodne publikacije