Zaslužek na projektu sinex.club. Mnenja vlagateljev

Dejstvo, da je treba ta projekt obravnavati previdno, so strokovnjaki govorili nekaj dni pred tem, ko je spletno mesto izginilo iz iskalnika. Zelo velikodušne in "okusne" so bile obljube. Na primer, uporabniki, ki so vložili tisoč rubljev, so obljubili dva odstotka na dan. Vlagatelji, ki si niso upali zaupati sinex.club 100 tisoč, so ponudili še bolj privlačen dnevni bonus - pet odstotkov. Po mnogih pozitivnih odzivih je sinex.club nekaj časa izpolnil svoje obveznosti.

Ne vlagajte zadnjega!

Za izkušene vlagatelje, ki so vlagali do 28. oktobra 2017, ni bilo nobenih zahtevkov za projekt. V skladu s pregledi, sinex.club je precej plačilno naložbeno platformo.


Kaj je pritegnilo projekt naprednih uporabnikov? Postali so radovedni, kje od lastnikov denarja za naložbene platforme plačajo več kot velikodušne obresti na vloge.
Razlaga je bila precej verjetna: organizatorji projekta porabijo denar svojih vlagateljev, ki jih vlagajo v zelo donosno industrijo - trgovanje z grobimi tujimi valutami. Znano je, da so operacije kriptiranja danes najbolj donosna oblika investiranja. Vendar pa napredni vlagatelji še vedno niso svetovali svojim kolegom novincev, da zaupajo podobnim lokacijam zadnji denar. Zgodovina lokacij, kot je sinex, se lahko razvije v naslednjih scenarijih:
 • projekt je običajen hype, ki bo izginil takoj, ko nove finančne injekcije prenehajo nadomestiti stroške;
 • lastniki mest reszaslužiti denar za sebe in svoje vlagatelje z vlaganjem svojega denarja v bolj donosno poslovanje. V tem primeru lahko naložbena platforma deluje dolgo časa.
 • Konec novembra lani se je na spletu pojavil oglaševalski video posnetek, katerega avtor je z veseljem sporočil, da je projekt, za katerega se sumi, da je prevara "ponovno naložen", plačuje obrestne mere za depozite in se aktivno razvija.


  "Drugo življenje" projekta. Povratne informacije o spletnem mestu sinex.club najdete na YouTubu

  Avtor videoposnetka vlagatelje spodbuja k vlaganju v sinex.club in do 28. oktobra 2017 imajo čas za to. Zakaj? Ker bodo vsi uporabniki, ki so uspeli prenesti sredstva do določenega časovnega obdobja, zaslužili ne denarni denar, ampak res velik denar.
  "Pozno" bodo prejeli tudi denar, vendar bodo ti zneski bistveno slabši od srečnih poražencev. Mimogrede, tokrat so se organizatorji projekta odločili, da bodo srečni in začetniki. Uporabniki, ki so prvič zadeli projekt, obljubljajo 25%. Pozornost žrtev, katerih odzivi na sinex.club so bili zelo negativni, ni bila prikrajšana. Čeprav negativne ocene o 28102017 niso najdene na internetu, so posredni dokazi o njihovem obstoju. Na primer, v enem od video posnetkov partnerja, je bilo izraženo mnenje, da so se vlagatelji, ki so investirali in nato izgubili 100 rubljev, sami kaznovali. Sto rubljev za tega podjetnika ni tema za pogovor. V klubu sinex uspevajo le uspešni ljudje, katerih prispevki se izračunajo več sto tisoč rubljev.
  Zakajmojstri hipijev dajejo svojim vlagateljem milijonarje? Načrt za prehod na novo, bolj kakovostno in produktivno raven dela je bil zasnovan tako, da je obnovil zaupanje vlagateljev in ostal dlje "na površju". Komercialist je komentiral to nepričakovano gesto lastnikov obravnavanega projekta. Kljub pomanjkanju negativnih ocen se zdi, da https://sinex.club ni navdihnil večine vlagateljev s posebnim zaupanjem. Njihove naložbe niso presegle 50 rubljev. O primerih neplačila obresti lahko ugibamo le s pregledom video pregledov udeležencev "partnerja".

  Zanimive podrobnosti

  Minimalni znesek pologa po ponovnem zagonu - 10.000 rubljev. Investitor bo prejel dva in pol odstotka ob delavnikih in en odstotek ob koncu tedna. Drugi razlog, da postanete investitor, je niz dobro plačanih "čipov". Posodobljen klub sinex, glede na vir, nagrajuje svoje uporabnike za kakršno koli dejavnost: pisanje prispevkov, ustvarjanje video pregledov itd., In če ima kdo kakšna vprašanja, jih bo podporna služba rešila, tudi če se uporabnik ponoči obrne za pomoč.

  Možni zaslužki na sinex.club? Povratne informacije za vlagatelje

  Mnenje uporabnikov, ki so komentirali možnost zaslužka v klubu sinex, je težko enoglasno. Povratne informacije srečnežev, ki so se s tem projektom uspeli obogatiti, se ne ujemajo z negativnimi (čeprav majhnimi) pregledi prevaranih. Avtorji promocijskih videov se imenujejo nadarjeni umetniki, katerih poslanstvo je oglaševati ramijeve hipije. Zlasti zanimivoPošljite povratne informacije o sinex.club, levi na 28102017 in pozneje. Ne samo vlagatelji, temveč tudi partnerji "partnerja" govorijo o prevarah. 28. oktobra je spletno mesto izginilo iz iskalnika.

  Sorodne publikacije