Eliksir hitrega uma v World of Warcraft

Eliksir hitrega uma je eden izmed redkih elementov v svetu Warcrafta, ki vam lahko pomaga hitro črpati značaj. Ta napoj je zelo dragocen, saj ga lahko dobimo le na dva načina. Vsak začetnik in celo izkušen uporabnik bo to znanje potreboval pri ustvarjanju novih arhetipov.

Lastnosti predmeta

Objekt, imenovan "eliksir hitrega uma", je usmerjen v hitro črpanje junaka. Uporablja se lahko na kateri koli ravni do 99. točke. Vse tri izkušnje, pridobljene med misijo in ubijanje pošasti, pomnoži. Zill je le petnajst minut, v tem času pa mora igralec imeti čas, da doseže največje koristi od tega eliksirja.
Za igralce, ki ga želijo črpati do nivoja 100 in več, je vredno uporabiti postavko na 98. mestu, nato pa od dveh do štirih stopenj obstaja možnost, da dobite nekaj znanja o akcijah v gostovanju in njihova največja izvedba je naslednja. napoj


Načini pridobivanja

Predmet »eliksir najpomembnejšega razloga« je bil dodan v prilogo »Warrenski voditelji Draenorja«. Lahko ga dobite z uporabo garnizona in izčrpane spremljevalce z opremo, ki ni nižja od ravni 675. Idealno za igralca bodo imeli pomočniki z različnimi veščinami. Ker je stvar nagrada za enega od desetih najbolj redkih nalog v garnizonu, je najbolje, da mu pošljemo samo najmočnejšega zaveznika. Upoštevati je treba pogoje prehajanja in izbrati ustrezne spretnosti junakov.
Podobne naloge z oznako "redko" se ne pojavljajo tako pogosto in so nagrade v obliki eliksirja - še manj pogosto. Zaveznice se lahko črpajo s predmeti iz skladišča odpadkov, oklepom za druge naloge in nakupi izboljšav v posadki. Poleg tega obstaja še en kraj, kjer se lahko Eliksir hitrega uma vsak uporabnik v prisotnosti zadostne količine denarja. Imajo dražbo, kjer podjetni igralci vedno prodajajo podobne predmete. Cena za njih je odvisna od strežnika, na katerega prenese uporabnik. S pravilno uporabo, bo dovolj 2-3 konzerv, da bi dobili največ koristi od napoj.


Nasveti za uporabo

Če ste pripravljeni za več kot en eliksir hitrega uma, ga lahko začnete uporabljati s približno ravni 70 Na tej stopnji je črpanje zapleteno in začne veliko časa, vendar večina uporabnikov raje uporablja svoje lastnosti na 90-100 ravneh. Najbolje je, da pokličete vse naloge, ki so na določeni lokaciji, jih izvršite in nato uporabite napoj.
Igralec bo imel samo 15 minut in jih porabil z največjo koristjo za sebe. V tem obdobju je možno leteti ali voziti po vseh NPS, ki so izdali misije, jih predali in dobili trikrat več izkušenj. Če se eliksir uporablja na lokacijah, kjer so na voljo odprti leti, lahko igralec tako fokusira na dveh področjih. Glavna stvar je izračunati pot za dodeljevanje nalog, vendar je najbolje, da poskusite leteti skozi te točke in slediti porabljenemu času. WoW Elixir of Rapid Mind je prevečdragocen izdelek, ki ga lahko uporabite kadarkoli v igri. Držite se potrpljenja, predmetov in začnite črpati želeni razred junakov.

Sorodne publikacije