Kmetija z živalmi: pregled najboljših predstavnikov žanra

Igre, namenjene kmetijskemu sektorju, nenehno pritegnejo pozornost, saj otroci in odrasli skrbijo za svoje gospodinjstvo. Posebno pozornost zasluži kmetija z živalmi. Med predstavniki žanra je veliko vrednih del.

Serija iger "Merry Farm"

Alawar igro razvija že od leta 2007. Igralec mora majhno kmetijo spremeniti v celoten agro kompleks. Za to so potrebna vsa potrebna sredstva. Najpomembnejša stvar je logično razmišljanje in iznajdljivost. Značilnosti igre so:
 • preprosto upravljanje z miško;
 • majhno igrišče;
 • dinamična igra;
 • animacija živali na kmetiji.
 • V samem središču igralnega vmesnika je majhna trata. Na njem lahko igralec goji travo, ki bo nahranila živali. Če ne, potem bodo umrli zaradi lakote. Za zalivanje trave se uporablja vodnjak. Vsaka žival prinaša vire, kot so jajca, mleko, volna itd. Ti izdelki igralec ne more samo prodati, ampak tudi druge izdelke, ki stanejo veliko denarja. Vsi viri so shranjeni v skladišču, vendar je njegova zmogljivost omejena, zato jih je bolje reciklirati. Na kmetiji z živalmi lahko napadajo medvedi, ubijajo kokoši in krave. Igralec se jim lahko upre, gradi celice med napadi. Z vsako stopnjo je vse težje igrati, zato se lahko izboljša hitrost zgradbe nosilca. Igralec mora biti stalnoizboljšati in druge strukture.

  Kmetija z živalmi, igre

  Med predstavniki tega žanra obstajajo še druga dela. Vsakemu igralcu bo zanimivo, da ima v brskalniku svoje igre. Če želite začeti igrati v njih, ni treba prenesti aplikacije, je dovolj, da najdete zanimivo igro na internetu. Gamer lahko poskrbi za živali, kupi inventar, izboljša kmetijo in prejme dragocene vire.

  Sorodne publikacije