Program za video nadzor na računalniku v ruskem jeziku

Veliko kamkorderjev je samo za zabavo, medtem ko drugi res razmišljajo o svoji varnosti. Vendar pa uporaba takšne opreme v vsakem primeru zahteva določeno programsko opremo za ogled in shranjevanje videoposnetkov. Do danes obstaja veliko število javnih služb, ki se lahko uspešno uporabljajo za ravnanje s takimi materiali.

CODE GLOBOSS Free

Ta program za ogled CCTV kamer iz računalnika za danes je popolnoma brezplačen, vendar obstaja plačana različica. Edina razlika med tema dvema različicama je nekaj dodatnih možnosti. Tudi brezplačna različica ni primerna za uporabo z varnostnimi sistemi, nameščenimi na industrijskih lokacijah. Za domačo uporabo je dovolj.


Če govorimo o prednostih, ki jih ponuja ta program za gledanje videonadzora na računalniku, je treba omeniti, da omogoča uporabniku opravljanje skoraj vseh potrebnih funkcij. Na prvem mestu zahvaljujoč temu pripomočku lahko gledate video v realnem času in predvajate zvok. Vse se zgodi, lahko posnamete in predvajate v prihodnosti. V tem primeru lahko med snemanjem videa izberete posamezne okvirje ali celotne segmente slike in jih shranite posebej. Ta program popolnoma prepozna gibanje ljudi in vozil in zelo dobro ignorira nebistvene predmete, kot so veje dreves, oblaki in še veliko več. Zahvaljujoč temune pojavijo se lažni alarmi. Po snemanju videa si ga lahko ogledate z vgrajenim video predvajalnikom, ki je opremljen s priročno nadzorno ploščo. Ko govorimo o vmesniku aplikacije, je razumljiv tudi neizkušenemu uporabniku. Ta program video nadzora za računalnik v ruskem jeziku je razvit, vključno z referenčnimi materiali. Zato se težave z uporabo aplikacije ne pojavijo.


iSpy

Ta program za video nadzor v računalniku velja za enega najboljših med nekomercialnimi aplikacijami. Tako kot prejšnji pripomočki, to odlično deluje s katero koli strojno opremo, razen strokovno. Ko govorimo o funkcionalnosti, vam iSpy omogoča gledanje dogodkov na spletu in s standardnim prenosnim računalnikom. Videoposnetke lahko gledate tudi z mobilnih naprav. V tem primeru se boste morali registrirati na spletnem mestu proizvajalca in s svojega mobilnega telefona na račun.
Prav tako je ta oddaljena programska oprema za video nadzor za računalnik popolnoma usklajena z načinom fotografiranja in videa. V tem primeru lahko programirate delo, ki se bo začelo in ustavilo ob določenem času. Uporabnik ima tudi prilagodljive nastavitve za detektor gibanja na podlagi določenih parametrov. Tako kot v prejšnjem primeru lahko posnamete posnetke določenih okvirjev ali posnamete kratke videoposnetke. Če govorimo o ruski jezikovni različici tega programa, je vredno takoj povedati, da slednjeposodobitev še ne zagotavlja prevoda. Zato je za domačo uporabo priporočljivo, da prenesete prejšnjo različico programa. Preveden je v ruski jezik.

Milestone XProtect Essential

Ta program za kamere CCTV je tudi brezplačen, zato je primeren za tiste, ki želijo uporabljati razpoložljiva orodja. Ko govorimo o ključnih značilnostih tega, je treba omeniti, da lahko ta program hkrati podpira 8 neodvisnih kamer. Hkrati se na računalniškem zaslonu predvajajo zelo kakovostne video igre in zvočni posnetki. Ustvarite lahko do 5 uporabniških računov, ki si lahko na spletu ogledajo ali nadzorujejo podatke o videonadzoru. Z oddaljeno povezavo lahko prosto spreminjate nastavitve programa za video nadzor v računalniku. Na splošno je funkcionalna kot prejšnja 2 pripomočka. Prav tako je popolnoma Russified, tako da ne bi smelo biti nobenih težav z delom. Raziskovanje pripomočka je lahko zelo hitro, tudi če namerava uporabiti začetnika.

Macroscop

Ta sistem velja za najboljši v opazovanju v realnem času. Ta pripomoček omogoča ogled videoposnetkov in slik, ki jih prejmejo združljive kamere na mobilnih napravah ali osebnih računalnikih. V tem primeru je vse gradivo mogoče zabeležiti in gledati v prihodnosti. Vse datoteke so shranjene na strežniku.
Posebna značilnost tega programa za video nadzor na računalniku je uporabniku prijazen vmesnik z veliko prilagodljivimi nastavitvami.Na zahtevo uporabnika lahko samostojno prilagodi frekvenco okvirjev, ločljivost slike in še veliko več. Videoposnetek lahko previjate nazaj ali ustavite.

Cerberus

To programsko orodje je primerno za tiste, ki želijo neodvisno nastaviti oddaljeni nadzor. Ta video nadzorni program je primeren tako za komercialno kot zasebno rabo, zato ga je mogoče uporabljati tudi na industrijskih lokacijah.
Glavna prednost pripomočka je, da lahko pripomoček deluje sočasno z 10 kamerami. Vmesnik je zelo preprost in razumljiv tudi za uporabnika novice. Pripomoček ima tudi funkcijo fotografiranja po posameznih sličicah, ki omogoča, da lahko posnamete določene fotografije s periodičnostjo, ki jo določi uporabnik. Omogoča tudi fotografiranje in samodejno pošiljanje posnetkov na določen e-poštni naslov ali spletno stran. V tem primeru lahko uporabnik spremeni nastavitve slike in zvočnega posnetka.

Webcamxp Pro

S tem pripomočkom lahko izkoristite veliko dodatnih učinkov, ki jih lahko naložite videoposnetkom ali fotografijam. Bolje je uporabiti za komunikacijo preko interneta. Ko uporabite pripomoček, lahko spremenite svoj glas ali ohranite pogovore na spletu z drugimi.
Tudi ta program se pogosto uporablja za povezavo z video nadzorom. Čeprav je ni mogoče imenovati strokovno, saj je še vedno namenjen za klepet, namesto za industrijsko uporabo. Vendar, da bi se igrali in sledilikar gospodinjstva počnejo v sosednji sobi, je dovolj.

Pregledovalnik IP kamer

Ta pripomoček se pogosto uporablja za video nadzor. Ta program je postal tako priljubljen, ker uporablja signal v realnem času, ki prihaja iz IP kamer ali iz običajnih USB pogonov. Vmesnik programa je zelo lep, saj ne vsebuje nepotrebnih elementov ali dodatnih nepotrebnih gumbov. Razvijalci so razvili le tisto, kar je res lahko koristno za upravljanje tega orodja. Ko uporabljate to programsko opremo za IP video nadzor za pc, lahko preprosto spremenite nastavitve zaslona, ​​svetlost, kontrast, kakovost slike in še veliko več. Poleg tega lahko uporabite funkcijo digitalne povečave. Druga prednost tega programa je, da neodvisno obnovi povezavo v primeru okvare signala.

WebCam Monitor

Ko gre za profesionalni video nadzor, je vredno pozornosti posvetiti temu pripomočku, saj se uporablja na industrijskih objektih. Odlično shrani in zapiše celotno dohodno video in zvočno serijo. To ustvari neprekinjen tok signala, ki ga je mogoče izvesti hkrati z zaslonskimi posnetki, če to možnost nastavite v nastavitvah programa za video nadzor v računalniku. Prav tako ima številne druge dodatne funkcije.

Revisor VMS

Ta pripomoček je zelo priljubljen tudi med uporabniki, ki želijo gledati video skupaj z IP kamerami prek prenosnika. Tako kot mnogi drugiprogramov, ima možnost shranjevanja in ogleda posnetih gradiv. Utility podpira vse potrebne video in slikovne formate.
Upoštevati je treba, da je glavna prednost tega izdelka ta, da je združljiv s skoraj vsemi znanimi omrežnimi kamerami različnih razvijalcev. Hkrati je enako uspešno namestiti tako kakovostno opremo nemških proizvajalcev kot tudi poceni kitajske modele.

SRW

Ta program za snemanje videa na računalniku je primeren tudi za neodvisno organizacijo spremljanja. Pripomočki te vrste se uspešno uporabljajo ne samo v hišah, ampak tudi v pisarniških prostorih. Za njegovo uporabo je dovolj, da kupite fotoaparat in dostopate do prenosnega računalnika. Nastali tok videa bo shranjen na trdem disku. V tem primeru lahko uporabnik izvozi podatke v ločen medij. Programski vmesnik je intuitiven za vsako osebo. Opozoriti je treba, da je ta pripomoček opremljen s pametnim detektorjem gibanja, tako da lahko posnamete samo želene okvire.

Spletna kamera 7

Ta pripomoček ima tudi vse prednosti, ki so potrebne za snemanje videonadzora. Hkrati lahko v realnem času spremljate sliko prek prenosnega računalnika in prek interneta. Če govorimo o prednostih tega pripomočka, je treba omeniti, da je združljiv ne le s spletnimi kamerami, ampak tudi z digitalnimi kolegi. Poleg tega so nameščeni tudi moduli detektorja gibanja, tako da lahkozabeleži samo zahtevane informacije. Obstajajo tudi številne prilagodljive nastavitve, ki vam omogočajo, da sistem prilagodite določenim pogojem. Značilno je, da je programe mogoče najti na uradni spletni strani proizvajalca. Pogosto brezplačno prenesete preizkusno različico. To je zelo uporabno, če uporabnik ni prepričan, ali je izbrana aplikacija primerna zanj. Vendar pa je vredno razmisliti, da je za komercialno uporabo najbolje kupiti licenčne različice. Samo v tem primeru bo mogoče zagotoviti varnost in zaupnost prejetih podatkov. Za domačo uporabo zadostuje odrezana različica pripomočka. V tem primeru je priporočljivo tudi, da priloge prenesete samo s strani razvijalcev. V nasprotnem primeru lahko v računalnik nenamerno namestite virusno programsko opremo, ki lahko prenese vse podatke iz računalnika na tretje osebe in prevarante.

Sorodne publikacije