Skica šole Winterhill na Skyrimu: "Ritualno uničenje urok"

Če se odločite za pot mogočnega čarovnika in želite sovražnike pokvariti s klikom s prsti, potem brez izvedbe iskanja Skyrim "Ritualno uničenje urok" ne morete storiti. Ampak, kot ste morda že uganili, ni lahko iti skozi to nalogo. Vendar, če ste soočeni s kakršnimi koli težavami, vam bo ta članek pomagal obravnavati.

Opis

Ritualno uničevanje Spell Quest v Skyrimu je manjša naloga linije Winterhall College. Preprosto povedano, opravljanje za dokončanje glavne zgodbe ni potrebno. Iskanje vam bo omogočilo, da raziščete nekaj zelo močnih urokov, ki jih boste zagotovo potrebovali v bitkah s številnimi sovražniki.


Upoštevajte, da preprosto zagon te naloge ne bo uspel. Za začetek mora vaš junak postati močan čarovnik s prenosom spretnosti "uničenje" na raven 100. Šele takrat vas bo Winterhill College menil, da ste vredni in vam omogoča, da se naučite skrivnega znanja.

Prehod

Prenehanje "uničenja rituala" v Skyrimu se začne s pogovorom s Fraldejem. Najdete ga, kot je preprosto uganiti, na College Winterhall. Po kratkem pogovoru, v katerem morate vprašati Faraldu za nadaljnje izobraževanje, vam bo oltar podal folio "Moč elementov". Knjiga opisuje ritual, potreben za novo magično moč. Izvajati ga je treba na posebnih lokacijah, ki jih iščete.


Najprej morate iti na zahod od Dunstarja. Posledično boste prišli do Wonder Winds - ruševin, v katerih bi morali preživeti prvi del rituala. Poiščite podstavek na sredi ruševin, na njega postavite Sila Elementov in jo aktivirajte. Nato uporabite poljuben urok za ogenj. Če je vse opravljeno pravilno, se v knjigi prikaže obvestilo, ki označuje naslednjo lokacijo.
Zdaj pa pojdite na Northern Mountain Pledge. Tukaj morate spet postaviti knjigo na oltar, jo aktivirati in uporabiti urok. Res je, tokrat je že ledeno. Obiščite mesto "Four Skulls", aktivirajte oltar in sperite folijo s strelo. S knjigo se ne bo nič zgodilo, po branju pa preuči močan urok, imenovan "Fire Storm". Sedaj se morate vrniti k Faraldi in poročati o izvedbi iskanja.

Nagrada

No, zdaj dejansko za namen, za katerega ste opravili nalogo. Čarovnica Fire Storm, ki služi kot nagrada za izvedbo iskanja, vam omogoča, da povzročite veliko škodo vsem sovražnikom, ki so okoli vašega junaka. Hkrati pa se šibki nasprotniki ne bodo samo znebili zdravja, ampak bodo tudi poskušali pobegniti z bojišča.
Ampak to še ni vse! Takoj ko bo iskanje končano, bo Fallald začel prodajati dve dodatni uroki - "Buran" in "Nevihta z zadrgami". Prvi udari sovražnike in odvzame rezervo sil, drugi pa, poleg povzročanja poškodb, opekline mane nasprotnika.

Sorodne publikacije