Fallout New Vegas Optimizacija za slabe računalnike

Optimizacija Fallout New Vegas je še vedno aktualna tema za mnoge igralce. Igra sodi med številna verska dogajanja, velja za merilo avanture v RPG žanru prvega človeka in preprosto ima status "legende". Zato bi veliko uporabnikov želelo preživeti prosti čas v njem, vendar pa tega ne dobijo vsi. Konec koncev, ta projekt zahteva zelo resno tehnično opremo, in igra z produktivnostjo 20 FPS (sličice na sekundo) ni tako prijetno. Tako bomo danes odkrili vse informacije, ki jih potrebujete za optimizacijo vaše igre in izboljšanje vaše produktivnosti.

Zakaj optimizacija?

Toda preden začnemo optimizirati Fallout New Vegas, bi želel razmisliti o izvedljivosti uporabe te funkcije. Načeloma je smiselno, saj je prilagajanje ravni grafike in prilagajanje ravni kakovosti najpomembnejši element za udobno igro. Nekateri igralci ne posvečajo pozornosti dizajnu, zato se takoj zanimajo za optimizacijo, da bi dobili največji pritok FPS. In veliko uporabnikov, nasprotno, ljubezen dobro okolje, tako da za njih podoben proces postane celoten preskus, kot bi bilo zaželeno in slika je bolj sočuten, in hitrost igre ni zaželena. Zato je za dosego učinkovitejšega rezultata smiselno skrbno preučiti to vprašanje in poiskati ugodno rešitev.


Ali je vredno optimizirati Fallout New Vegas?

Zdaj pa poglejmo glavno vprašanje: ali je treba optimizirati Fallout New Vegas za šibke računalnike v sodobni tehnologiji? Konec koncevzdaj na voljo uporabnikom dovolj resnih računalnikov, ki večkrat presegajo osnovne tehnične zahteve igre. Vendar pa ni treba pohiteti z zaključki, ker kljub tako dostopni tehnološki komponenti ne more vsakdo privoščiti močnega računalnika. Zato je postopek prilagajanja grafičnih nastavitev še vedno pomemben za številne oboževalce serije iger. Ne pozabite na grafične napake, ki včasih povzročajo nizko zmogljivost. Lahko jih obravnavate na podoben način.


Razpoložljive možnosti za optimizacijo iger

Da bi aktivno uporabljali zmožnost prilagoditve igre za vaš računalnik, morate ugotoviti glavne možnosti za optimizacijo Fallout New Vegas. Teh ni veliko, vendar bomo najprej poskušali našteti vse razpoložljive smeri, nato pa bomo vsako postavko analizirali posebej. Tako je trenutno na voljo naslednje:
 • Uporaba standardnih nastavitev.
 • Namestitev prilagojene spremembe za samodejno optimizacijo.
 • Urejanje INI datoteke.
 • Uporaba samodejne optimizacije z uporabo pomožne grafične kartice.
 • Kot lahko vidite, ima vsaka različica osebne značilnosti in se je vredno posvetiti vsaki točki. Priporočljivo je, da se skladiščite s prostim časom, saj lahko nekateri trenutki zahtevajo veliko truda.

  Uporabljamo standardne nastavitve

  Za začetek, poskusite optimizirati Fallout New Vegas s preprostimi nastavitvami v igri. To naredite tako:
 • Zaženite projekt igre.
 • Pojdite na element grafičnih nastavitev.
 • Previdno preuči vse razpoložljive predpise in jih spremeni (bolje je določiti minimalno vrednost).
 • Nato sprožite pustolovščino in ocenite izvedbo.
 • Če je vse dobro, lahko postopoma povečate vrednost nastavitev.
 • Na ta način lahko dosežete želeni rezultat. Glavna stvar - skrbno spremljanje sprememb v uspešnosti in poskusite izbrati najbolj ugodno možnost. Bolje je, da med preizkusom ne boste le raziskovali sveta, temveč se boste tudi borili za preverjanje vseh situacij.

  Uporabite posebno spremembo

  Zdaj morate razmisliti o možnosti uporabe moda, ki bo samodejno optimiziral Fallout New Vegas za Windows 7 in vse druge operacijske sisteme. V tem primeru morate obiskati skupnost oboževalcev in poiskati oddelek s spremembami. Previdno preberite opis in poskusite najti najboljšo možnost, da ne boste čutili dodatnih težav. Poskusite dobiti modele optimizacije Fallout New Vegas brez izboljšav in grafičnih izboljšav. Ko ga najdete, ga prenesite in namestite takoj. Celoten proces bo postavljen v instalacijo, po zagonu pa bo potrebno še nekaj minut čakanja. Ko bo vse končano, bo dovolj, da začnemo igrati in ovrednotiti že narejene spremembe.

  Uredi INI datoteko

  Optimizacija Fallout New Vegas prek INI datoteke ima dokaj zapleteno strukturo v primerjavi z vsemi drugimi možnostmi. Ne pričakujte tega vsegalahko naredite z uporabo beležnice. V tem primeru morate aktivno uporabljati dodatno programsko opremo in poskusiti ne kršiti ravnotežja grafičnih nastavitev. Zato boste morali narediti nekaj dejanj:
 • SFW za optimizacijo Fallout New Vegas - posebna programska oprema, ki omogoča urejanje datoteke INI na ravni običajnega uporabnika. Zagotovil bo priročen vmesnik in preprečil kritične spremembe. Kot ste že uganili, boste morali prenesti ta program. To lahko storite v kateri koli skupnosti oboževalcev iger.
 • Zaženite SFW in podajte, kje se nahaja datoteka INI. Dovolj je, da se spomnite, kje ste namestili igro in se spomnite lokacije.
 • Pred vami se odpre okno s številnimi parametri. Previdno preučite vse smeri in poskusite spremeniti vse elemente na najmanjšo stran. Priporočamo, da ne odklopite ničesar, saj bo to močno vplivalo na ozračje igre in popolnoma uničilo vtis. Bolje je, da nastavite najnižjo vrednost.
 • Takoj, ko so parametri nastavljeni, ostane vodenje igre in preverjanje ravni zmogljivosti.
 • To je najbolj zapletena možnost optimizacije, zato moramo biti pri njenem izvajanju zelo pozorni in previdni. Poskusite se izogniti napakam in ne bojte se eksperimentirati z nastavitvami.

  Uporabljamo pripomočke za grafične kartice

  Glavni proizvajalci grafičnih kartic za osebne računalnike so Radeon in Nvidia. Nenehno izboljšujejo sestavne dele in celo izdajo posebne pripomočke. Programi so nameščenisamodejno po prenosu gonilnikov in verjetno ste že opazili nekaj takega. Če je tako, potem je dobro, zdaj pa je še naslednje:

 • Ko zaženete pripomoček, pojdite na razdelek »Igre«.
 • Poiščite Fallout New Vegas in kliknite gumb "Optimiziraj".
 • Nekaj ​​minut bo projekt igre prilagojen vašemu osebnemu računalniku. Negativni dejavnik, ki ga je treba upoštevati, je, da bo optimizacija Fallout New Vegas strogo osredotočena na maksimalne zmogljivosti vašega računalnika, zato vam rezultat morda ne bo ustrezal. Vsaj poskusite v vsakem primeru priporočljivo.

  Kaj je slaba optimizacija?

  Zdaj veste, katere načine uporabiti za optimizacijo. Ampak ne pozabite na negativne posledice takšnega procesa. Ko optimizirate, podcenjujete splošno raven grafike, ki lahko na koncu vpliva na vtis. Teksture bodo postale bolj zamegljene, posebni učinki bodo izginili, sence bodo postajale manj gladke itd. Zato ni potrebno zapravljati časa in začeti uporabljati vse razpoložljive načine. Upamo, da potrebujete naše informacije.
 • Sorodne publikacije