Zapuščena koča v Skyrimu: kjer so gostje povezani

Opuščena koča v Skyrimu je lokacija igre, ki je tesno povezana s Quest of the Dark Brotherhood. Te hiše ni težko najti, vendar do nje ne bo mogoče priti, ne da bi opravili določene naloge. Ja, in zapustiti lokacijo bo precej težko.

Kje je koča Zaedbana v Skyrimu

Ta majhna hiša se nahaja v močvirju posestva Hjalmarka, nedaleč od grobnice Fogguture. Do njega je mogoče priti, če greste severno od Morphala ali vzhodno od Samote. Na splošno je iskanje te lokacije enostavno. Toda, če potujete skozi prazna mesta, potem ko naletite na strukturo, boste ugotovili, da je nemogoče priti v to. In iti brez ključa do zapuščene koče "Promocija" ne bo delovala.


Ne skušajte gledati blizu prsnega koša ali predpomnilnika, kjer je predmet, ki odpira vrata na mesto, preprosto ga ni. Da bi prišli v notranjost, boste morali opraviti več nalog, povezani so z cehovskimi asasini - Temno Bratstvo. V vsakem primeru, če želite iti skozi vse naloge v igri, boste morali spoznati s to frakcijo. In pri izpolnjevanju svojih nalog in boste padli v opuščeno kočo.

Skyrim: poznavanje temnega bratstva

Guild of Killers ni posebej pripravljen vzeti novince v svoje vrste, zato, da postane polnopravni član Temnega Bratstva, bo moral opraviti več nalog. Najprej se pogovorite s katero koli gostilnico in ugotovite, kaj je novega na svetu. Povem ti o fantu, ki vodičudni rituali To bo začelo iskanje "Izgubljena nedolžnost"


Zdaj je vaša pot v Windhillu, glavnem mestu Eastmarkovega posestva. Hiša Arentino se nahaja malo desno od glavnega vhoda v mesto. Če želite priti noter, morate prekiniti ključavnico ravni "Newbie", vendar je naloga zapletena zaradi dejstva, da stražarji prihajajo. Torej storite zlo v tajnosti, če ne želite priti v zapor ali plačati globo. V hiši boste našli fanta, ki opravlja nekakšen ritual. Arentino vas bo popeljal za Assassin of the Dark Brotherhood in vas prosil, da ubijete pohlep dobrega - krutega lastnika plemiškega sirotišca.

Umor

Če želite nadaljevati z iskanjem, pojdite na Riftten. Levo od vhoda v trdnjavo Mistwale (jarlova hiša) je plemiška sirotišnica, v kateri se nahaja namen vaše pogodbe. Zdaj morate ubiti pohlep dobrega. Če želite, lahko počakate, da odide v svojo sobo, da jo »tiho« odstrani. Ali ga lahko ubiješ pred otroki - nobeden od njih ne bo šel obvestiti stražarja. Res je, da bo v tem primeru pomočnik Greed - Constance Michelle zaskrbljena. Ampak ne bo poročala o vašem zločinu, zato se odločite za vas. Po umoru se vrnite v Aventusa Arentino in vzemite nagrado - družinsko relikvijo. To iskanje "Lost Virginity" bo končano. Nato opravite svoje delo in opravite druge naloge. V nekem trenutku vam bo poslanec prinesel skrivnostno noto, v kateri bo napisano "vemo". Takoj, ko prejmete pismo,pojdi v posteljo

Zapuščanje skrivnostne hiše

Po prebujanju boste ugotovili, da ste na skrivnosten način prišli do zapuščene koče "Nominacija". Tukaj boste našli Astrid - glavo Darkovega bratstva, ter tri povezane osebnosti. Dekle bo razložilo, da ste s svojimi dejanji kršili načrte cehovske asasin, zdaj pa morate skleniti pogodbo, da vam bo frakcija odpustila za umor pohlepa dobrega. In za to morate ubiti enega od ujetnikov po vaši izbiri. Če poskušate pobegniti, boste našli vrata zaklenjena. In ne boste mogli zapustiti zapuščene koče v Skyrimu. Kje je ključ od vrat? Na žalost je le v Astridu. In zdaj morate izpolniti svoje poslanstvo, ki bo omogočilo dostop do prepirov temnega bratstva ali uničenje same glave frakcije in odvzem ključa iz njenega trupla. Če se odločite, da se pridružite Asassin Guildu, potem ubijte katerega od ujetnikov. Izberite po svojih lastnih željah, ker vaša izbira ne vpliva na prihodnje dogodke. Po umoru vam bo Astrid dal ključ in vam povedal, kako priti v zatočišče frakcije. Tako se bo začelo iskanje "S takšnimi prijatelji". Če nimate želje, da bi postali morilec, potem ubijte Astrid in vzemite ključ iz njenega trupla. V tem primeru se aktivira naloga "Zbogom, temno bratstvo", med katero bo moral priti do azila in ubiti vse člane frakcije. Toda četverice asanskega ceha bodo postale nedostopne.

Sorodne publikacije