Mobilni telefon Meizu M3 Opomba: opis, značilnosti, pregledi

Na prvi pogled na mobilni telefon Meizu M3 Note je težko reči, da ga proizvaja kitajsko podjetje. Presenetljivo je, da se prav ta model po mnenju kupcev šteje za nespornega zmagovalca v proračunski vrstici. Njegova elegantna oblika in enostavna uporaba pripomoček postavita v ospredje. Treba je omeniti: tudi strokovnjaki menijo, da je model optimalno povezan s ceno in kakovostjo. Neposredni konkurent naprave Meizu je Xiaomi Redmi Note 3. Ima tudi velik zaslon na dotik. Mnogi so te naprave najdražje. Vendar pa Meizu vodi s široko paleto funkcionalnosti in blagovnih znamk čipov, ki vključujejo, na primer, operacijski sistem lastnega razvoja, strojne gumb in druge trenutke.


Priljubljenost te naprave vam daje prijetno ceno. Cena na napravo se spreminja v višini 150 USD. V pregledih, uporabniki pogosto pravijo, da po branju značilnosti pripomočka, obstaja občutek nizke vrednosti. Torej, preverimo natančnost te izjave.

Izgled

Opomba Meizu M3 je po pravici zelo podobna iPhone 6. Ta kupec že dolgo ni bil presenečen, saj je to podjetje imitacija "jabolčnih" izdelkov. Vendar pa je treba opozoriti, da pripomočki proizvaja precej visoke kakovosti. Mreža se je odzvala na dejstvo, da je veliko uporabnikov raje izbralo Meizu, čeprav so imeli priložnost kupiti napravo od Apple. Od prvega pogleda na primer se ustvari občutek zanesljivosti. To je toTo je enostavno razložiti, saj je uporabila posebno aluminij-magnezijevo zlitino. Plastika je prisotna, vendar jo uporabljajo majhni vložki od spodaj in od zgoraj. To je posledica dejstva, da je kovina sposobna ustvariti ovire za delo antene. Kar se tiče barve, se nekoliko razlikujejo od kovinske površine, dobesedno pol tone. Vendar pa se ne more šteti za kritično pomanjkljivost, saj ne prizadene. Toda, če imate še kakšno nelagodje, lahko vedno kupite pokrovček na Meizu M3 Note, ki skriva plastične vložke. Poleg estetske vrednosti se popolnoma ukvarja z zaščitnimi funkcijami. Vsi se zavedamo, da je telefon v primeru manj dovzeten za mehanske obremenitve, ki dolgo časa ohranjajo svoj prvotni videz.


Ergonomija je pomembno merilo, ki ga je treba upoštevati pri izbiri pametnega telefona. To je še posebej pomembno za naprave, ki so precej velike. Glede na to, da je M3 Note opremljen s 55-palčnim zaslonom, ni vredno sanjati o kompaktnih dimenzijah. Njegove fizične mere so 1536 x 755 x 82 mm, težo pa lahko pripišemo povprečju. Naprava brez pokrova se bo povlekla na 163 str., Vendar na presenečenje zaradi enostavnosti uporabe to nikakor ne vpliva. Tudi s trdno velikostjo, telefon je zelo dobro v roki, praktično ne zdrsne. Poleg tega so ergonomsko izbrane ergonomije označene z racionaliziranimi stranicami ohišja. Zaobljeni vogali M3 Note imajo posebno eleganco. Dotik telesa so prijetni občutki. Pokrov zadnjega pokrovčka ni tržen, zato ga ni vrednoda bodo na njej vedno shranjeni prstni odtisi.
Linija ima tri barvne izbire: elegantno zlato (zlato), mehko srebrno (srebro), pogumno temno sivo (vesoljsko sivo). V svetlih variantah je sprednja plošča okrašena v belih tonih, na temni pa v črni barvi.

Krmilni elementi in priključki

Opomba Meizu M3 je opremljena z vsemi potrebnimi vmesniki. Priključek za format microUSB se nahaja na spodnjem koncu, točno v sredini. Tu pa lahko s premikom v desno vidite luknjo za stereo dinamiko. Bližje levi strani mikrofona zvočnika. Mini-jack priključek je na nasprotnem koncu. Po mnenju uporabnikov je ta rešitev uspešna, saj slušalke ne motijo ​​poslušanja glasbe. Mehanski kontrolni ključi se nahajajo le na desni strani. Tu je načeloma vse tipično, tako kot za vsak pametni telefon. Proizvajalec je prinesel priročen gumb za zaklepanje in malo nad "rocker". Leva stran je služila kot prostor za vgradnjo posebnega pladnja. Uporablja se za nano polprevodnike in zunanji microSD pogon. Naprava odlično ujame 4G. Vendar pa je treba upoštevati, da se lahko podpora za omrežja nove generacije izbere samo za eno režo, slednja pa bo delovala v standardu 2G. Najlepša stran telefona je sprednja plošča. Pomembno je, da bodite pozorni na dejstvo, da lahko kupite pokrovček na Meizu M3 Note, ki ga ne bo skril. Poleg lepega velikega zaslona je na voljo tudi senzor bližine, osvetlitev,sprednja kamera in opozorilna luč. Skupaj s temi elementi se nahaja zvočnik. Pod zaslonom bo uporabnik videl večfunkcijsko nadzorno ploščo. Ima poseben ključ, ki je hkrati občutljiv na dotik in mehanski. "Zakaj je tako težko?" - vprašaš. Ker ravno v tem gumbu je skener, ki bere odtis.
Na hrbtni strani so funkcionalni elementi razporejeni v skladu s standardno shemo. Obstaja dvodelna bliskavica LED-tipa, ki leži v središču osrednje kamere. Proizvajalec je na zadnjem pokrovu predstavil tudi stiliziran logotip. Nedvomna prednost je, da se objektiv fotoaparata v ohišju rahlo utopi, tako da, če uporabite kovček, ne bo praskal na trdni površini.

Nekaj ​​besed o zaslonu

Kot smo že omenili, ima Meizu M3 Note velik zaslon na dotik. Njegova velikost je 55 palcev. Proizvajalec ni prihranil pri izdelavi zaslona. Uporabnik lahko uživa v matrici LTPS. Največja zmogljivost zaslona omogoča prikaz slike v polni visoki ločljivosti. Mimogrede, bodimo pozorni na eno točko: ta vrsta matrike, ki se najpogosteje uporablja v dražjih pripomočkih. Zato se pametni telefoni Meizu štejejo za visoko tehnologijo. Da bi razumeli, kako kakovosten je prikazovalnik, se je treba obrniti na mnenja kupcev. Najdejo lahko informacije, da raven svetlosti omogoča udobno interakcijo z napravo, kot v temi in na svetlem soncu. Nastavitevse izvaja v samodejnem načinu. Za njo ni nobenih pripomb, ker dela takoj. S tem merilom lahko model M3 Note tekmuje z vrhunskimi pametnimi telefoni. Okužite uporabnika in kote gledanja. So tako široke kot praktično blizu 180 stopinj. Z močnim naklonom se stopnja kontrasta nekoliko razlikuje. Senzor vključuje tudi prednosti. Ima jasen in hiter odziv. Odzove se tudi pri stiskanju v rokavice iz tkanine. Uporabniki, ki vnašajo veliko besedil ali igrajo sodobne igre, bodo imeli koristi od možnosti večkratnega dotika. Ta model podpira do 10 dotikov. Da bi zaščitili zaslon, je proizvajalec uporabil steklo Dinotrail. Njegove lastnosti omogočajo, da se ne skrbi za nastanek prask, sekancev in drugih poškodb. V tem modelu se uporablja tudi oleofobni premaz, ki preprečuje kopičenje umazanije na zaslonu in videz bleščanja.

Sporočila

Vsi uporabniki so se že dolgo navadili na dejstvo, da so sodobne mobilne naprave neke vrste kompaktni računalnik. Vendar ne pozabite, da je prvi namen še vedno klicati. Oglejmo si izvajanje Meizu M3 Opombe. Specifikacije proizvajalca kažejo, da naprava podpira standard 4G. Trenutno ima to merilo pomembno vlogo za večino uporabnikov. Sedem kartic se vstavi v poseben pladenj. Združite jih na dva načina. Če mora uporabnik namestiti zunanji pogon, bo moral podariti eno karticomobilnega operaterja. Kot je za sprejem signala neposredno, lahko ta model pohvali s povprečnimi številkami. Vendar pa v obrambi, recimo, da skoraj vsi sodobni pametni telefoni delujejo na isti ravni. Med pogovorom z naročnikom se zvočni signal sliši čitljivo, ni ovir. Navigacijske možnosti v tem modelu se dobro izvajajo. Mnogi lastniki telefon uporabljajo kot kompas ali navigator.

Značilnosti kamer

Kaj modernega uporabnika ne želi fotografirati? Proizvajalci digitalnih pripomočkov so si prizadevali olajšati ta proces. Model M3 Note uporablja dva modula. Prva, ki se nahaja na sprednji plošči, ima ločljivost 5 milijonov slikovnih pik. Po mnenju uporabnikov so sephi primerne kakovosti. Včasih se pri nepravilno izbrani osvetlitvi pojavijo majhne osvetlitve in digitalni šum. S tem fotoaparatom lahko snemate video v 1080p formatu. Kaj so značilnosti Meizu M3 za glavno kamero? Temelji na 13-megapixel matriki. Objektiv temelji na petih širokokotnih objektivih. Kakovost fotografij je odlična. Proces fotografiranja je olajšan s prisotnostjo bliskavice z dvojnim žarkom in samodejnim ostrenjem faznega ostrenja. Če želite urediti fotografije, lahko uporabite nastavitve programa. V njem je razvijalec zagotovil vse potrebne parametre.

Strojna "polnitev"

Ni vodila Meizu M3 Note 32Gb in procesor. Ta model temelji na čipu MediaTek - Helio P10. Uporabljena je osem računalniških modulov. Delajopari: 4x4. Ura frekvenca doseže 1800 MHz v prvem primeru, 1000 MHz v drugi. Edina pomanjkljivost je blagovna znamka grafičnega pospeševalnika Mali. Vendar pa tudi s tem, raven učinkovitosti tega pametnega telefona ni mogoče imenovati šibka. Vmesnik je gladkejši. Sodobne "težke" igre se hitro zaženejo. Težave se ne pojavijo niti pri zahtevnih aplikacijah.

Operacijski sistem

Ta model telefona poganja Android 5.1. Nad operacijskim sistemom je bila nameščena različica programske opreme Flyme različice 513. Mnogim uporabnikom je vmesnik všeč. Vzpostavitev opombe Meizu M3 ne bo zapletena. Ikone aplikacij so na namizju. Zavesa se skoraj ni spremenila v primerjavi z Flyme 4. Edino, kar je treba opozoriti, je pomanjkanje menijske vrstice po meri. V tem modelu so ga razvijalci zamenjali z "vrtiljakom". To pa ima svoje prednosti. Na primer, ena poteza lahko očisti vse programe.

Pomnilnik

Kupcu sta na voljo dve različici. "Junior" je opremljen z dvema gigabajtoma "operativcev" in 16 GB pomnilnika v vgrajenem pomnilniku. Če uporabnik ne namerava namestiti pomnilniške kartice, je treba razumeti, da ta količina ne zadostuje za pravilno delovanje. V tem primeru je priporočljivo kupiti Meizu M3 Note 32Gb. Ta različica ima visoko stopnjo učinkovitosti, saj so razvijalci namestili 3 GB RAM-a. Skladišče za prenos aplikacij in druge programske opreme je 32 GB. Prav ta različica bo povečala uporabo vseh razpoložljivih potencialovnapravo.

Meizu M3 Opomba: baterija

Kateri kriterij je pomemben pri izbiri pametnega telefona? Seveda, značilnosti baterije. V tej številki proizvajalec ni razočaral kupcev. Namestil je baterijo v višini 4100 milimps na uro. Njen vir je dovolj:
 • 10 ur v video načinu;
 • za 5 let iger;
 • za 18 let branja e-knjig.
 • Opomba Meizu M3 v mešanem načinu je sposobna do 48 ur. To je vsekakor vprašanje spoštovanja. Vendar pa morate razumeti, da je več funkcij vključenih, krajša je življenjska doba baterije. Na primer, če se povežete s 4G, bo 100-odstotno polnjenje dovolj za približno 14 ur.

  Razmislite o odgovorih

  Zgodnja večina uporabnikov z nezaupanjem je bila povezana s proizvodi iz Srednjega kraljestva. Po sprostitvi linije Meizu in Xiaomi se je zamisel dramatično spremenila. Model Opomba M3 prejme le pohvalne ocene. Nanašajo se na veličasten zaslon, odlično ločljivost fotoaparata, visoko zmogljivost, lep, čeprav kopiran dizajn. Prednosti tega pripomočka je mogoče šteti neskončno. V vsakem primeru je ta naprava kvalitativna. Tudi če se okvara nenadoma zgodi, vas bo popravilo Meizu M3 Note malo stalo. Rezervni deli so praktično v vseh servisnih centrih, saj je ta model priljubljen. Lastniki konzerv praktično niso bili najdeni. Če se držite veliko, lahko opozorite na šibek grafični pospeševalnik.

  Meizu M3 Opomba: cena

  Nazadnje, govorimo o stroških tega pripomočka.Glede na to, da sta za prodajo na voljo dve različici, se cene za njih razlikujejo. Leta 2016 je cena 2 GB RAM-a in 16 GB integriranega pomnilnika stala okoli 150 USD. Model "Starejši" bi lahko kupili za približno 20 dolarjev. Katera izmed njih bo izbrana, bo lahko vsakega uporabnika rešila individualno, pri tem pa bo vodila njihove potrebe.

  Sorodne publikacije