Zakaj potrebuješ goljufijo na gozdu?

Tema tega gradiva je goljufija na gozdu. Trenutno tako imenovane peskovne igre so hitro postale modne in so z ocenjevanjem uspešno prehitele veliko število tekmovalcev. Najbolj zanimivo je, da se udeleženci ne navadijo na ta razvoj dogodkov. Ljudje vsak dan v njih še naprej igrajo z užitkom. Na primer, lahko vzamete vse znane "Maincrafts".

Priložnosti

Že razvit za The Forest prevarati z neskončnimi viri. Vendar pa igranje s kodami ni tako zabavno, vendar jih bo kljub temu nekdo nujno potreboval. Razvoj ima odličen tridimenzionalni slog, ki se bistveno razlikuje od ostalih članov tega žanra. Kot ste verjetno lahko razumeli, se morate tukaj ukvarjati s kraftom in kar je najpomembnejše - boriti se za preživetje. Z uporabo goljufije na gozdu lahko, seveda, lahko bolj učinkovito zaščitite svoj lik, kot tudi dobite veliko različnih predmetov.

Raznolikost

Igra se je začela maja 2014, vendar se je goljufija na gozdu pojavila malo kasneje. Aktiviranje takega krampa poteka preprosto in priročno. Mimogrede, rad bi omenil, da zdaj obstajajo zasebni razvijalci, ki ustvarjajo nove goljufije za to priljubljeno igro, zato lahko uporabite ne le eno določeno kodo, ampak več.

Uporaba

Za začetek goljufanja na Forest morate izbrati. Nato prenesite v računalnik in ga vstavite v mapo z igrami. Tudi, kot smo že omenili, lahko sami izberete goljufija na gozdu, ne samo enega, temveč več, takoj pred njimiČe želite uporabiti skupaj, morate za vsako od njih opraviti aktivacijo. Razmislite o tem v praksi. V različici igre 013 je na voljo več goljufij. Za aborigine so se pojavili le ponoči, uvedemo vegetarijanski način. Za ponastavitev vseh aktivnih goljufij uporabljamo ukaz meatmode. Za aktiviranje mirnega načina je koda veganske kode. Logotip igre se lahko razlikuje glede na različne goljufije.

Sorodne publikacije