"Blind" ("Skyrim"): Podroben prehod z iskanjem

Ena od zadnjih treh nalog v ploskvi cehovskih tatov je iskanje "slepote". "Skyrim" je ogromen svet igre in uporabnik se mora spopasti z veliko misijami, vendar je to zapletenost. Pomembno je vedeti, kako prenesti posamezne elemente in se izogniti tehničnim napakam.

Opis in nagrade

Naloga "Blind" ("Skyrim") je ključnega pomena za igralce, ki želijo voditi lopovskega ceha. Eden od nekdanjih članov skupnosti pod imenom Mercer Frey ima sposobnost Solovie in želi dobiti relikvijo "Oči polnejše".
Potreben je artefakt, da bi ga sprostili iz nadzora boginje Nocturne in vzpostavitve večne moči nad skupnostjo. Če lahko preprečite načrte sovražnika, bo prejel tri stvari v nagrado. "Skeletal Key", ki odpira grad. "Eyes fuller, held" - relikvija z uporabnimi parametri za igralca. "Nightingale bow" - hitro orožje za ljubitelje oddaljene bitke. Quest "Blind" se razlikuje kompleksnost in veliko napak, vendar, da prenese je vredno zaradi dosežkov in nagrad.


Prva faza

Naloga "Blings" ("Skyrim") se začne z dejstvom, da je igralec poslan z dvema satelitoma na dveremijske ruševine Irkundanda. Neposreden vhod v zgradbo ni, zato bi morali vstopiti v skupino gangsterjev, ki jih morate boriti, ker so že mrtvi.
Lestev se bo povzpela po stopnicah in skozi vrata na želeno mesto. Potem na poti naravnosthodnik, kjer bi se morali bati ogenj na tleh. Med sovražniki bo le nekaj področij. Ko pride oseba do dvigala, ga čakajo partnerji - Carlie in Brinolph. Po vstopu v veliko dvorano na oči se bo pojavil Mercer (glavni nasprotnik tatov). Stane za rešetkami in celo strel z loka ga ne bo mogel dobiti. Naslednja pot vključuje boj s falermi, centurionom in obidom velikega števila pasti. Partnerji v celotnem tečaju vam bodo svetovali, kako v eni ali drugi situaciji narediti boljše. Tukaj si lahko olajšate problem "Skyrim" "slepote". Skozi urok "jasnovidnost" se bo odprla najkrajša pot. Če sledite, se bo število bitk zmanjšalo na minimum.Druga faza

Če lahko igralec preide vse pasti, bo padel v glavno dvorano ruševin Irkundande. Tukaj bodo ujeli Mercerja v poskusu, da bi dobili "Oči Fullerja, ki je držal" kip Dwemerja. Če ima čas, da prevzame relikvijo, bo Skyrimova "zaslepljenost" neuspešna. Prehajanje v prihodnosti ne bo imelo smisla, zato je bolje ne hiteti v glavno dvorano, kjer bo potekala zadnja bitka. Preden se bo boj začel, bo človek poskušal razložiti svoje motive, vendar dialog ne bo dolgo zamujal. Pametni sovražnik uporablja urok Spell Defender in prisili Brinolfa, da je napadel Charlesa. Igralec se bo moral boriti z Mercerjem enega za drugim. Frey bo stalno uporabljal neposredne teleporte na lokaciji in postal tudi neviden. Pri slabem zdravju pije zdravilna zelišča za popolno okrevanjeda izvlečete 100 življenjskih enot junaka, zato je najbolje, da ne spadate pod spretnost "goljufije". V tej bitki bo koristno "upočasnjevanje". Ta urok bo pomagal slediti Mercerjevim gibanjem tudi v stanju nevidnosti. Če je mogoče, je priporočljivo, da se obrnete na takšna bitja kot Ognjeni Atron in Dremor. Nemogoče je prikriti - na sovražnika puščajo pekoč pečat. Če sledite tem nasvetom, se Skyrimova »slepa« ne zdi kot zelo težka naloga. Po zmagi vzemite artefakt in se premaknite na ceh.

Napake

Pri prehodu misije "Blings" "Skyrim" lahko prinese veliko neprijetnih presenečenj v obliki napak. Na primer, po prvem srečanju Carlieu in Brinhole v pasu razbojnikov, lahko preprosto odideta in se pojavita samo na vratih glavne dvorane s kipom. Da bi se izognili takšnim težavam, je vredno obdržati na več mestih: pred prvim pogovorom s sateliti, pred vhodom v dvorano z Mercerjem in po zmagi nad njim. Prav tako poskusite zaščititi Brinhole med potovanjem skozi ruševine. Njegova prezgodnja smrt bo zmrznila Freya in nadaljnji prehod bo postal nemogoč. Če bo po umoru Murphyja Carlya še vedno odganjala zaveznika pod urokom, bo moral ponovno igrati boj, saj v takšnih pogojih ne bo uspelo. Na splošno ga je treba hraniti čim pogosteje, nato pa napredek ne bo izgubljen.

Sorodne publikacije