Mobilni telefon "Meizu M6": pregledi, pregledi, pregledi, specifikacije, parametri

Junak tega članka je postal kitajski pametni proračunski razred - "Meizu M6". Pregled njegovih značilnosti je pokazal, da proizvajalec žal ne razmišlja veliko o uvajanju novosti, zato se več kopij ravnila M praktično ne razlikujejo. Kaj so razvijalci vodili s tako rešitvijo? Nihče ne more zanesljivo odgovoriti na to vprašanje. Presenetljivo je, da pa je v modelu M5 že realiziran skener za prstne odtise, različne barve, hitro polnjenje. Ni inovacij v rozinah, ki bi morale pritegniti pozornost kupcev. Toda paleta digitalnih pripomočkov je trenutno precej raznolika. Neposredni konkurent Meizu - Xiaomi - nenehno navdušuje svoje oboževalce z različnimi inovacijami. In če prej dve od teh blagovnih znamk je šel skoraj na isti ravni, zdaj "Meizu" začel dati pot do zmagal položajih.


Poglejmo vse značilnosti modela M6 in razumemo tudi, zakaj uporabniki najdejo ta pripomoček kot razočaranje.

Pakiranje in sestavljanje dodatkov

Slog embalaže se v primerjavi s predhodnim modelom sploh ni spremenila. Očitno so se oblikovalci podjetja odločili, da v minimalizmu in zgoščenosti skrivajo nekaj skrivnosti. Čeprav, morda celo nasprotno, proizvajalec je izračunal, da njegovi izdelki ne potrebujejo oglaševanja, tako da polje ima edini svetel element - ime telefona. Zelo dobro izstopa na nevtralnem belem ozadju. Logotip podjetja - Meizu - natisnjen na straniobrazov Na tej oblikovalski raziskavi se je končalo.


Zdaj pa poglejmo, kaj je opremljeno z Meuse M6. V telefon morate dodati navodila, garancijski list in druge dokumente. Tudi v škatli je 5V /1,5 A polnilec z USB priključkom, kabel z njim in ključ, ki omogoča uporabniku, da odpre pladenj za vstavljanje SIM kartic.

Mnenje potrošnikov o videzu pametnega telefona

Kitajskim proizvajalcem se je že zgodilo, da redko ponujajo izvirne rešitve. Pogosto so novice kopija priljubljenega pametnega telefona. Iz tega razloga odzivi niso zelo pomirjujoči, vendar tudi ni odprtega negativnega. Za imenovanje zasnove "Meuse M6", ki bo pregled v tem članku, edinstven, resnično nov, seveda ne more. Telefon se izvaja v značilnem slogu, ki se pojavlja v večini podobnih pripomočkov. Tisti, ki niso prvič kupili pametni telefon za to podjetje, so opozorili na dejstvo, da proizvajalec praktično ne spreminja modela. Če smo na koncu odkriti, moramo še reči o eni razliki - obliki sijajnega traku na hrbtu. V tem modelu je dobila majhen ovinek. Vendar uporabniki menijo, da takšne spremembe niso pomembne. Mimogrede, zakaj so te brazde potrebne, ni jasno. Ohišje naprave je v celoti izdelano iz polikarbonata. Toda tudi kljub temu, recenzije "Meizu M6" pogosto pravijo, da kot za proračun, pametni telefon izgleda precej dobro. To mnenje si delijo kupci, ki bi to želeliKupite izdelke Samsung ali Apple, vendar jih ne potrebujete.
Visoka ocena uporabnikov je dala kakovost gradnje. Dejansko, primer ne škripanje, ne upogiba. Opazili so uporabnike in dejstvo, da je naprava predstavljena v različnih barvah. V seriji so klasične različice - srebrna in črna. Luksuzni navdušenci bodo našli zlato kopijo. Vendar bodo mladi lahko kupili pametni telefon v modri barvi. Upoštevajte, da so vse možnosti privlačne. Pri uporabi nelagodja ne pride. Pripomoček je odličen v roki, ne zdrsne. Podrobna zaustavitev kontrol ni smiselna, saj niso spremenili svoje lokacije v primerjavi s predhodnikom. Čitalnik prstnih odtisov je vgrajen v ključ mTouch, ki se nahaja na nadzorni plošči (na sprednji strani).

"Meuse M6": pregledi zaslona

Mnogi uporabniki v svojih pripombah so navedli, da so izbrali ta model zaradi 52-palčnega zaslona. Če ni veliko, da bi dobili v svoje značilnosti, potem se lahko zdi, da je novost prejela od predhodnika zaslon nespremenjen. Vse HD kakovosti z majhnim številom slikovnih pik (282 ppi). Vendar ni tako slabo, kot se zdi na prvi pogled. Če postavite dva telefona naslednji - M6 in M5, potem je razlika še vedno opazna, čeprav majhna, vendar opazujejo premike za boljše uporabnike. Pregledi pravijo, da je barva slike postala svetlejša in bolj nasičena, koti gledanja so se občutno razširili in stopnja kontrasta je postala bolj udobna. Za tiste, ki želijo prilagoditi, na primer, temperaturo, morate iti v nastavitveMeise M6. Tukaj lahko spremenite druge parametre. Za prednosti proračuna, lastniki pripisujejo prisotnost stekla 2,5 D. To je oleofobni premaz in odporna na praske. Zaradi odsotnosti zračne plasti ostane slika vidna tudi na soncu.
Torej povzemimo rezultate. V pregledih uporabnikov ne boste našli nobenih komentarjev. Večina meni, da so lastnosti zaslona popolnoma skladne s ceno naprave. Optimalna velikost diagonale, dostojna ločljivost, ne porabi veliko energije - kaj lahko uporabnik želi pri nakupu pametnega telefona za $ 120-130?

Meizu M6: značilnosti delovanja

Na žalost so se uporabniki počutili najbolj razočarane, ko so se naučile značilnosti platforme strojne opreme. Glede na to, da je v samo enem letu proizvajalec izdal pet MW pogonov, so mnogi mislili, da bo zadnji izvod še vedno dobil zmogljiv Snapdragon procesor, vendar se upanje ni uresničilo. Pametni telefon Meizu M6 deluje na kitajskem čipu MediaTek MT6750. V njem je skupaj osem jeder. Obstaja 64-bitni sistem tipa 4 * 4. Prva polovica računalniških modulov je pospešena na 1500 MHz, druga pa na frekvenco 1000 MHz. Ta model procesorja je priljubljen pri proizvajalcih iz srednjega kraljestva, tako da ga lahko najdete ne samo na državnem proračunu, temveč tudi na predstavnike srednjega segmenta. Na žalost ni mogoče reči, da se spopada z zastavljenimi nalogami. Povprečna hitrost. Številni programi in igre bodo sproženi na telefonu. Vendar pa obstaja ena velika pomanjkljivosttaka strojna platforma - 28 Nm tehnološki proces. On je že moralno zastarel, zato se ni treba zanašati na donosnost. Uporabniki so bili zadovoljni, da proizvajalec ponuja dve spremembi. Prva je vgrajena 2 GB RAM-a in 16 GB vgrajenega pomnilnika. Dejansko je v "mlajši" različici na voljo približno 11 gigabajtov za shranjevanje datotek in ta sodoben uporabnik morda ne bo dovolj. Kjer so značilnosti starejše različice boljše. Izveden je bil 3 GB OPERATING memory in 32 GB ROM. No, proizvajalec napovedal način za razširitev pomnilnika (čeprav, po mnenju mnogih, in ni zelo priročno). Če je potrebno, namesto drugega sedem lahko namestite 128GB flash pogon. Tudi če nekateri napredni uporabniki ugotovijo, da je ta "nadev" neprivlačen, potem v obrambi tega modela, recimo, da v cenovnem segmentu do $ 130 pripomoček ni močnejši.

Operativni sistem

Večina pozitivnih ocen "Meuse M6" je posledica najnovejše različice operacijskega sistema. Sedmi "Android" je nameščen v napravi. Seveda obstaja tudi korporacijska lupina - Flyme 6. Uporabniki lahko najdejo vmesnik čim bolj funkcionalen, lep in udoben. V sistemu ni komentarjev. Vse manipulacije potekajo spretno. Nesporna prednost za domačega kupca je dejstvo, da je meni popolnoma v ruskem jeziku (prevod je pismen). Zaradi pravice, upoštevajte, da firmware "Meuse M6" zadovoljen napredne uporabnike. Lahko ga primerjamo le z MIUI (lupina Xiaomi). Za tiste, ki radi stalno posodabljajo svoje pripomočke, recite tonova strojna programska oprema redno ugasne in jo lahko vsakdo namesti na svojo napravo.

Kamera

Ne bomo dolgo ostali na značilnostih kamer. Tudi tukaj ni bistvenih sprememb. Glavna kamera Meuse M6 je opremljena z Sonyjevim senzorjem IMX278, ki ima ločljivost 13 milijonov slikovnih pik. Na žalost vrednost LightSoul (f /2.2) ni zadovoljila tistih, ki se pogosto fotografirajo v prostoru - ni mogoče doseči okvirja z visokimi podrobnostmi. Sprednja kamera tudi ni prejela nobenih posebnih pritožb. Uporablja 8-megapixel matriko. Celphi so dostojne kakovosti.

Čas trajanja baterije

Poglejmo zdaj kazalnike avtonomije Meuse M6. Značilnosti baterije niso vplivale na uporabnike. Telefon ima vgrajeno 3070 mAh baterijo. Zberite svoj vir za približno en dan uporabe v kombiniranem načinu. Če upoštevamo ločeno, dobimo naslednje rezultate:
  • video - približno 7 ur;
  • igre - približno 35 let;
  • glasba - do 50 ur
  • Povzamemo

    Kot je razvidno iz pregleda, je Meizu M6 - še en neprivlačen pametni telefon. On ima seveda prednosti in slabosti, vendar je najpomembnejši minus to, da se praktično ne razlikuje od svojega predhodnika. V pregledih "Meuse M6" lahko preberete, da je le malo lastnosti postalo malo boljše. Na primer, slika se je malo spremenila in predvajanje je na zaslonu. Opazili so tudi uporabnike, ki so razvijalce "skrčili" na sprednji fotoaparat. Toda nič več. Na splošno je ta model v celotilahko pritegne kupca, toda pomanjkanje rozin v njej naredi ta pametni telefon brezosebni, ne dopušča, da bi izstopal v ozadju drugih.

    Sorodne publikacije