Kako poslušati glasbo »VC« brez povezave na telefonu in računalniku

Glasba v sodobnem svetu je postala sestavni del našega življenja. Po dolgotrajnem delu se sprošča ali na začetku spodbuja, v nekaterih primerih pa je glavna sestavina ustvarjanja novih idej. Ljudje so bolj verjetno poslušali glasbo prek VKontakte, vendar je zaradi najnovejše posodobitve malo težje. Ta članek bo obravnaval temo, kako poslušati glasbo »VC« brez povezave.

Glasba v družbenem omrežju «VKontakte»

S prihodom računalnikov so se naša življenja dramatično spremenila: digitalna fotografija, računalniška grafika, visoko natančna tehnologija, nov razvoj v medicini, ogromne spletne knjižnice, proti katerim se Aleksandrija zdi. polica za knjige, posnetek glasbe in človeškega jezika, in še veliko več.


Leta 2006 je bila ustanovljena socialna mreža VKontakte. Poleg neomejene komunikacije s prijatelji, interaktivnosti, videa, zidov, svežih novic je bila tudi glasbena sekcija, v kateri so lahko ljudje z vsega sveta prenesli svoje datoteke. Zaradi tega je »VKontakte« postal tako priljubljen, ker se takrat nobeno spletno mesto ni moglo ujemati z obilico raznovrstne glasbe, ki so jo naložili uporabniki. Vendar pa je v letu 2017, socialne mreže VKontakte omejeno poslušanje zvoka iz računalnikov, in v telefonih prepovedano ohranjanje v uradni aplikaciji. To ni prvi poskus omejevanja glasbene knjižnice v družabnem omrežju, ki so bili prej poskusi (in še) poskusipoiščite in odstranite "piratsko" vsebino. Ne skrbite, da bo zdaj zvok nedostopen. Obstaja več načinov za poslušanje glasbe »VC« brez povezave. Spoznajmo se z njimi.


Kako poslušati glasbo "VK" brez interneta na računalniku?

Doslej obstaja le še en bolj ali manj priročen način shranjevanja avdio datotek iz socialnega omrežja v računalniku. Morda bo čarovnik v prihodnosti ustvaril posebno razširitev brskalnika, ki lahko prenese glasbo iz družabne mreže in jo posluša, vendar ta možnost ni povsem razumna. Veliko je lažje prenesti glasbo iz »VC« v računalnik s posebnim podaljškom in jo nato poslušati prek standardne aplikacije Windows.
Enostavno je, sledite spodnjim navodilom:
 • Namestite brskalnik Google Chrome z uradne strani.
 • Zaženite ga in pojdite na element "Storitve", po katerem morate oditi v spletno trgovino Chrome.
 • V glavi odprtega mesta bo iskalni niz, v katerem je potrebno napisati "Prenos glasbe" Vkontakte ". ki je primerna za vaše potrebe, saj se vsi modeli razlikujejo po svojem nizu funkcionalnosti, nekateri pa so sploh plačani, vsak od njih pa je sam po sebi. Prenesite mapo, potem ko ste izvedli zgornji stavek na drugi strani benda bo glasbabo ikona »Prenesi«.

  Programi za poslušanje glasbe v "VK" offline

  Za razliko od računalnikov so telefoni že dolgo uporabljali aplikacije, ki so sposobne prenesti in poslušati glasbo iz VKontakte, ne da bi zapustile socialno mrežo. Tako kot pri računalniku, obstaja veliko programov, ki lahko poslušajo glasbo »VC« brez internetne povezave ali z vključeno povezavo. To je zelo priročno na potovanjih, ko ni dostopa do običajnega interneta, vendar še vedno želite poslušati glasbo ali pa morate zaobiti začasno blokiranje predvajanja zvoka.
  Skupaj je nekaj najbolj priljubljenih aplikacij, ki imajo VK glasbo offline: VkCoffee, Kate Mobile, LazyTool 2 in SoundCloud. Vsaka aplikacija ima veliko svojih prednosti, od videza do funkcionalnega niza. Vse aplikacije so prenesene enako:
 • V telefon vključite trg Play (ali App Store, če imate Iphone) in kliknite vrstico za iskanje.
 • Ko izberete bolj priročen program, vnesite njegovo ime.
 • Ko se prenos konča, se morate prijaviti v svoj račun VKonta ali registrirati novega.
 • Ko boste izpolnili to navodilo, boste zagotovo lahko prenesli popolnoma kakršen koli zvok iz te socialne mreže in vprašanje, kako poslušati glasbo »VK« brez povezave, ne bo več.

  Možne težave

  Pri izbiri aplikacije za poslušanje glasbe bodite previdni, saj nekateri od njih lahko ukradejo podatke iz socialne mreže ali pa jo uporabijo kot orodje za pošiljanje neželenih sporočil. Izberitesamo certificirana aplikacija za poslušanje glasbe "VK" brez povezave.

  Na koncu

  Zgornje metode vam bodo zagotovo pomagale pri vprašanju, kako poslušati glasbo »VC« brez povezave. Prav tako morate vedeti, da je lahko vsebina za družabno mreženje piratstvo, zato poslušajte zvok iz uradnih skupnosti, ki so specializirane izključno za glasbo.

  Sorodne publikacije