Monster Svarlivir: kako izpeljati to bitje

Privoščite Swarlivarja, ki si ga želite vsem, ki igrajo moje pevske pošasti. Obstaja več načinov, kako premagati to pošast.

Splošni opis pošasti v igri

Od povečanja priljubljenosti igre igre My Singing Monsters za mobilne platforme na spletu so postali pogostejša vprašanja, povezana z igro. Njihov glavni cilj je bil postati redka bitja, vključno s Svarlevirjem. Kako ga pripisati na zapisnik? Ta stavek je mogoče najti na številnih straneh, čeprav sam proces ni težaven. Navzven ustvarjanje spominja na sivo palico, s štirimi krili in grozovitimi očesi. Njegov tip je eteričen, zato ga je treba prečkati z drugimi pošasti, zato ga je treba prenesti na njegov rodni otok.Glavni način prikaza te pošasti

Obstaja samo en zanesljiv način, da se izvede Svarvlira (pošasti). Verjetnost pozitivnega rezultata - približno 80-100%. Obvezen pogoj je, da ostanejo na hladnem otoku. Prva metoda se šteje za varno, v večini primerov pa se rezultat doseže od prvega poskusa. Na otoku je treba osvetliti deset maščobnih bakel. To zelo poveča možnosti za uspeh. Sledi proces poenotenja DJ Level 10 in Gupki Level 8. Oba bitja morata biti na hladnem otoku. Kaj še lahko storim, da bi se pojavil Svarlevir? Kako ga izpeljati? Tu je vse odvisno od sreče.

Drugi načini za pridobitev Svarlivarja

Vsi drugi načini, kako dobiti pošast, je delno ponavljanjeprvi, samo brez vžiga bakel. Možnosti se dvigajo z vsako novo plamensko napravo. Igralci najpogosteje uporabljajo najcenejši način, da dobijo pošast, imenovan Svarlivir. Kako to doseči z minimalnimi stroški, ki se je naučil po več poskusih. Na otoku morate ustvariti tri DJ-je in enako število potrebnih Gupkov. Nato osvetlite tri maščobe in začnite prehod. To bo zmanjšalo stroške virov in stroške časa na pol, z srečo in še več.Po uspešnem prečkanju bo proces rasti trajal 36 ur. Na Elemental Island, je več kot trikrat krajša, vendar ponavadi igralci tukaj poskušajo dobiti pošast imenovan Svarlivir. Kako ga izpeljati? Trenutno mnogi iščejo druge načine, vendar doslej brez rezultata. Vse druge različice zahtevajo čas, stroške in pogoste na spletu. Že na stotine poskusov ni bilo uspešno. Da ne bi izgubili dodatnih sredstev, uporabite eno od zgoraj navedenih metod in napredujte v igri My Singing Monsters. V prihodnosti vam bo Svarlivara omogočila, da se premaknete na kratkotrajni otok in ga uporabite za sklepanje o bitjih višje ravni.

Sorodne publikacije