Vrzeli spletnih trgovin: kako "Alyxpress" najti kopijo znamk?

Ljudje imajo željo videti dobro in se elegantno obleči. Vendar pa se blagovne znamke razlikujejo ne samo po slogu, temveč tudi po ceni, ki pogosto ni dostopna povprečnim prebivalcem. Zdelo se je, da po ugodnih cenah obleko stilsko in moderno ne bo delovalo.

Pojav številnih kitajskih spletnih trgovin je korenito spremenil znano situacijo. Neposredni dobavitelji spretno ponaredijo znane blagovne znamke, ohranjajo kakovost na dokaj visoki ravni. In cene za take stvari so veliko nižje od originalov.


Toda večina uporabnikov potrebuje pomoč pri iskanju kopij blagovne znamke Alicexpress, saj so prodajalci dobro prikriti.

Zakaj je težko najti ponarejeno blago na Alyxpress?

Trgovina Aliexpress je ena izmed najbolj priljubljenih strani v svojem segmentu. Ima več kot milijon različnih kategoriziranih izdelkov in podkategorij.
Večina asortimana je:
 • kitajsko blago z blagovno znamko, o katerem skoraj nič ni znano;
 • izdelki podobni znanim blagovnim znamkam.
 • O tem, kako najti kopije blagovnih znamk na "Alyexpress", je veliko govoric. Razvijalci spletnih strani in moderatorji so pozorni, da zagotovijo, da simbolizem in ime svetovno znanih blagovnih znamk ne bodo uporabljali tretji prodajalci. Vendar kitajski dobavitelji ne obupajo in ustvarjajo novih načinov za izogibanje prepovedi:
 • ponarejeno blago je izdano pod drugo blagovno znamko, ponavadi je skrajšanoime izvirnika, ime soglasnika ali opis logotipa (Cartier-Bleu);
 • fotografije, ki prikazujejo izdelek, spreminjajo, brišejo logotip blagovne znamke.
 • Kako iskati kopije blagovnih znamk?

  Če pa prodajalci skrbno skrivajo poreklo svojega blaga, kako naj torej "Alyxpress" najde kopije blagovnih znamk? Iskanje prave obutve, oblačil ali nakita se ne bo zgodilo po naključju.


  Dobavitelji, ki poskušajo obiti strogo zmernost, so našli več vrzeli. Dovolj v vrstici za iskanje, da določite skrajšano blagovno znamko in dodajte izboljšave. Na primer, z vstopom v pametni telefon HDC lahko najdete pametne telefone, ki so natančne kopije znane etikete, vendar bo njihova cena bistveno nižja.
  Treba je opozoriti, da je drugo pravilo v zvezi z načinom, kako "Alyxpress" najde kopije blagovnih znamk, delitev kategorij. Elektronika pogosto ni mogoče najti zgolj z zmanjšanjem prvotnih imen. Kitajski proizvajalci ne drgnejo logotipov in ne urejajo fotografij. Proizvajajo enako izvirno blago, vendar pod novimi blagovnimi znamkami. Najpogosteje so v harmoniji z izvirnikom. Ampak v vsakem primeru je najbolje, da se obrnete na prodajalca in pojasnite podrobnosti.

  Iščete največ?

  Trgovina "Aliexpress" je široka izbira blaga v različnih kategorijah: od gospodinjskih predmetov do majhnega pohištva. To je mogoče najti vse, glavna stvar - vedeti, kako pravilno poizvedbo iskalnika. Enako velja za ponaredke. Če poznate algoritem, bo iskanje hitro in priročno. Od več sto kategorij kupci pogosto iščejo kopijesvetovne blagovne znamke oblačil, nakita, elektronike, torb in dodatkov.

  Ali je blago dobro?

  Vendar pa je glavni strah tistih, ki že vedo, kako najti kopije svetovnih znamk na "Alyxpress", kakovost izdelka, ki ga želijo. Lahko sega od odličnega in nerazpoznavnega od izvirnega do absolutno groznega.
  Pri elektroniki plošče ohišja ne ustrezajo trdno, "polnjenje" aparata ne ustreza opisu, celoten videz pa bo zamegljen. Z obleko in čevlji gre še slabše: napake v velikosti štrlečih niti, zvit šivi itd. Izogibajte se neuspešnim nakupom. Nakup vseh izdelkov je le zanesljiv prodajalec. Osredotočite se lahko na preglede in prave fotografije izdelkov.

  Naročite

  Kako naročiti kopijo blagovne znamke na "Аліекспрес"? Oblikovanje ponarejenega naročila je standardno. Toda uporabnikom spletne trgovine svetujemo, da se pred registracijo obrnejo na prodajalca in mu pošljejo fotografijo izdelka, ki predhodno določi, kje naj bo logotip. Kitajski proizvajalci imajo eno značilnost: na najbolj nepričakovanih mestih lahko najdejo dobro znano oznako.
  Po prejemu kopije blagovne znamke morate skrbno pregledati paket. Paket se odpira lepo, ker če izdelek ne ustreza opisu, ga lahko pošlje nazaj prodajalcu in zahteva vrnitev denarja.

  Sorodne publikacije