Kako skriti Windows 10 v opravilni vrstici: Načini

"Kako skriti opravilno vrstico Windows 10?" - To je zelo pogosta težava za mnoge uporabnike, ki so prešli na novo različico operacijskega sistema od Microsofta. V primerjavi s prejšnjimi različicami operacijskega sistema Windows - sedmimi

in osmimi (8 in 8,1) se je vmesnik spremenil v desetine, nekatere funkcije pa so se iz običajnih mest preselile v ločene menijske elemente in podmenije. V današnjem članku bomo podrobneje razpravljali o več načinih skrivanja vseh ikon v opravilni vrstici Windows 10.


Kaj potrebujete

Razlogi, zakaj želite skriti ogrado, so lahko različni. Morda preprosto ni všeč imeti temno vrstico na dnu zaslona z različnimi ikonami. Drugi, nasprotno, niso v nasprotju z dejstvom, da je dno plošča, ampak, na primer, medtem ko gledate film, lahko samo moti. Poleg tega se Windows 10 pogosto srečuje z neprijetnim padcem, zaradi katerega je Toskbar stalno na vrhu številnih aplikacij, vključno z multimedijskimi predvajalniki, tudi če so razporejene v celozaslonskem načinu. No, na koncu se je že tretja oseba že navadila na dejstvo, da se vrstica nenehno skriva pred vidnim poljem, in ko miško nad dnom zaslona, ​​se po potrebi pojavi.

Metoda ena: samodejno skrivanje

Samodejno skrivanje je najlažji način, da zagotovite, da veslo (opravilna vrstica) izgine iz pogleda. Ta metoda je znana mnogim iz preteklih različic operacij "Vetrovi", čeprav vDeset se je rahlo spremenilo, vendar ni pomembno.


Kako skriti opravilno vrstico Windows 10 in jo avtomatsko izginiti? Vse je preprosto.
Za začetek morate premakniti kazalec miške (kurzor) na katerokoli območje zapornice (v opravilni vrstici) in klikniti mesto, kjer je PCM (desni gumb miške). Ko se prikaže meni, izberite »Možnosti v opravilni vrstici«. Nekaj ​​sekund kasneje se odpre majhno okno z nekaj nastavitvami.
Tu je samo ena točka zanimiva, natančneje, stikalo, ki je na drugi stopnji (podčrtano na sliki). To stikalo mora biti aktivirano. To bo skrilo ikone v opravilni vrstici v operacijskem sistemu Windows 10 in samem panelu, ne bodo prikazane.

Drugi način skrivanja priponk

Naslednji način skrivanja opravilne vrstice sistema Windows 10 je uporaba programske opreme drugih izdelovalcev. Če ne morete storiti nekaj s standardnimi sredstvi ali če se opravilna vrstica ne pojavi, dokler uporabnik tega ne želi, bo pomagal samo poseben program.

Taskbar Hide

Taskbar Hide je poseben majhen pripomoček, ki ni nujno nameščen. Njegov vmesnik je zelo preprost in funkcija ena je, da popolnoma skrije opravilno vrstico (opravilna vrstica), tako da ostane samo gumb Start. Če uporabnik nenadoma želi ponovno prikazati opravilno vrstico, potem samo pritisnite Ctrl + Esc.

Nadzor opravilne vrstice

Kako skriti opravilno vrstico Windows 10 pozna tudi majhen program v opravilni vrstici.AutoHide Control. Tehta zelo malo, razdeli se brezplačno. Celoten vmesnik je sestavljen iz enega majhnega okna, ki mora določiti le kombinacijo bližnjic, ki skrije in prikaže opravilno vrstico. Nastavitve ne zahtevajo programa.
To je pravzaprav vse o skrivanju opravilne vrstice v sistemu Windows 10. Srečno!

Sorodne publikacije