League of Legends, vodnik: Garenne

V igri "Legge Legge" z neznanjem mehanika in taktike igre za prvaka pridejo pomagati vodnik. Garenne je na prvi pogled prvak, ki je namenjen začetnikom, saj so njegove spretnosti preproste, izguba in preživetje pa zadostujeta. Če poskušate igrati lik v uvrščenih igrah "zlata" in višje, potem bodo težave. Za profesionalno igro potrebujete jasno razumevanje mehanika, zbiranje predmetov in uporabo spretnosti. Za to potrebujete vodenje tega junaka.

Zgodovina

Za kakovostno igro je potrebno, da proces prinese užitek. Zato je potrebno preučiti lik z vseh strani, vključno z zgodbo v fantastičnem svetu, drugače pa največja korist ne prinese vodnika. Garenne je glavni poveljnik države Demasia in je več kot enkrat v krvavih vojnah. Dolgoletno služenje mu je spet uspelo rešiti življenje kralja in princa Jarvana Četrtega. Po ustanovitvi vojne ustanove je junak šel služiti državi na področjih pravosodja, kjer je nenehno. Njegov glavni sovražnik je Konezijski Assassin iz Catherine in najbližji sodelavci Xin Zhao in Sister Lux.

Začetne značilnosti, talenti in rune

Obstaja resnica o tem prvaku, ki ne oporeka nobenemu vodniku. Je v kategoriji juggernauts, zato ima 3 stopnje napada, 96 zdravja in 27 oklepov. To mu omogoča, da se na začetku igre počuti odlično, ko pride do tegaprva vrstica (glavni položaj prvaka). Talentom za prvaka se priporoča, da sprejme dodatne izgube iz "Sveže krvi", moči veščin iz "Čarovništva", "Borbene trance", kot tudi "Goblou Undead" v tretji veji. Talenti bodo ustvarili več izgub za prvake, ki kupujejo zaščitne izdelke. Kar se tiče obrambnih položajev, je nujno izbrati "Recovery" in "Runski oklep" pod pasivnim znanjem. Dobra možnost je tudi "Hard Leather" in "Legendary Guard". Ti talenti bodo povečali obrambno moč pred fizičnimi in magičnimi napadi. V runah je bolje vzeti standardne komplete vsakega borec zgornje črte: rdeče - do smrti, rumene - do fizične zaščite, modre - do čarobne obrambe in bistvo - v škodo.

Spretnost

Pregled vseh zmožnosti značaja - osnove, na kateri se gradi cesta. Garenne je prvak v tesnem boju in njegova močna obramba se izravnava z majhno mobilnostjo. Pasivna spretnost se imenuje "Diligence" in izven borbe pomaga hitro obnoviti zdravje prvaka kot odstotek največjega. Prva aktivna spretnost (q) "Odločujoč udarec" pospeši junaka, poveča naslednji napad in sovražniku naloži učinek tišine. Zaradi te spretnosti je junak sposoben hitro napadati tarčo iz grmovja in ne dopuščati sposobnosti za opuščanje. Druga spretnost, "Hrabrost", pasivno poveča nivo oklepa, in ko se aktivira, se pojavi ščit. Tretja spretnost "razsodbe" je hitra nihanja meča okoli šampionske osi. V tem obdobju Garenne prehaja skozi sovražnikein povzroči do deset udarcev sovražniku. V sili pasivno postavi oznako na nedavno ubijanje sovražnika in škoda se mu poveča. Ko se aktivira, bo junak škodoval odstotku pomanjkanja zdravja. Gre za potiskanje igralcev stran, ko gradijo strategijo za igranje Garena.

Zgodnja igra (zgornja linija)

Na vrhu vrstice je eden od najbolj nevarnih nasprotnikov v ligi Legends Garenne. Hyde predpostavlja kompilacijo na standardnem vzorcu. Začetna zbirka je lahko čoln za mobilnost, ki se imenuje "Meč ali ščit Dore". Drugi predmet je osredotočen na agresiven pritisk na linijo, tretji pa na pasivno kmetijo v parni igri. Nadaljnje zbiranje na kateremkoli računu je lahko "Absorber", ki bo povečal hitrost skozi pasivne spretnosti, dal nekaj izgube in zdravja. Če je proti tebi močan čarovnik, ki vedno vrača spretnosti, potem je bolje, da začnemo z "Ghost Hoodom". Gužve so običajno težko upreti borcem, vendar je alternativa "Ashes Bami", ki se kasneje lahko spremeni v "Sunflower Spray" in dober napad na območje skupaj s tretjo spretnostjo.

Zaželeno je imeti tri predmete na sredini igre. Izbira med "Dressing the Spirits" ali "Armor of the Dead" je odvisna od nevarnosti čarovnikov in pušk nasprotnikove ekipe. Še vedno potrebujete zagon "Progress of Mercury" proti kontroli in "Black Axe".

Vmesna tekma

Običajno se središče ali sredina, kot se imenuje igralec, začne neopaženo. VV tem času ekipe poskušajo vsiliti borbe s številčno prednostjo na eni od linij, ki gladko prehajajo v zmaja ali središče zemljevida. Hyde, ki ga junak Garen v tem primeru zagotavlja dejanja, ki temeljijo na taktike sovražnika. Poglejte najmočnejše nasprotnike in poskusite sestaviti zaščitne predmete, da bi preprečili njihovo moč. Poleg "Black Axe" napadalni predmeti niso potrebni, ker bo povečanje moči zadostovalo za ubijanje sovražnikov, ki so bili tarča napada. Na tej stopnji bodo dobre teme: "Znak Randouna", "Test Stareke" in "Frost Hammer".

Pozna faza igre

Če je bila tekma odložena na 35 minut +, potem je treba največ pozornosti nameniti pozicioniranju v ekipnih borbah pet do pet. V ligi Legends Garen ima v tem primeru dve vlogi: premagati vojake osebne ekipe ali tarče orožja na sovražnikov prestol. Prva bitka bo pokazala, kako bolje delati, ker če vaši zavezniki umrejo pred sovražniki in čarovniki, potem razmislite o obrambi. V primeru pomanjkanja mobilnosti ali mobilnosti lahko nekatere obrambne elemente spremenite v "Titanic Hydra" ali "Ghost Blade Yommu". Skupaj s "Black Axe", bo to dovolj, da izvede hitre napade na fronte nasprotnikov in pridemo do zadnjega dela. Pravilna izbira predmetov, v skladu z močjo sovražne ekipe, bo Gareni omogočila neurje na bojišču in hitro pripeljala do zmage v bitki.

Garenne Foresters

Ljubitelji tega prvaka si ga pogosto želijo preizkusiti v drugih vlogah, razen na vrhu.V tem primeru je z drugega vidika zgrajen celoten vodnik. Gozd Garenne je drugi najpogostejši pojav v tekmovalnem položaju. Vzemite junaka tam zelo redko in na rangiranih igrah, kot da bi videli skoraj nerealno. Prednost tega položaja je možnost proste kmetije, in že v srednji fazi Garenne bo nevarnost za sovražnike, vendar je še veliko več minusov. Mobilnost ne omogoča ustvarjanja visokokakovostnih rezultatov, čeprav je dovolj škode za zaveznike podpore. Zaradi slabe hitrosti se igra raven in Garenni gozdni monsun se lahko hitro očisti le s "Verdict" črpalko na treh ali štirih ravneh. Posledično postane prvak nekaj časa balast in do konca tekme se njegovo mesto ne najde. Zbirka se razlikuje le v dejstvu, da se kupuje "Blade zasledovalca", ki se nato pretvori v "Čarobnost: obrekovanje".

Ciljanje na napad

Najbolj zanimiva kompilacija je usmeritev prvaka za napad. V tem primeru je vodnik osredotočen na drugo zbirko predmetov. Garenne BP ima potencial, da hitro ubije sovražnika čarovnike in strelce, in za to potrebuje mobilnost. Zato junak temelji na temah, kot so "Finals of Infinity", "The Ghost Dancer" in "The Ghost Blade of Yamou". Za majhno povečanje zdravja in preživetja fit "Titanic Hydra", kot tudi "Test Sterka." Ta zbirka ima več pomembnih pomanjkljivosti. Prvič, če Garenne ne more hitro ubiti sovražnikovih kerri, potem bo v sekundi postal žrtev. Drugič, ekipa izgubi tankzgornja vrstica in gozdar z asortimanom morata popolnoma poškodovati. Zadnji minus je težava, da se takšni borci, kot so Volibir, Vladimir, Darius, soočajo že zgodaj, ker ne bodo naredili smrtonosnega bojevnika.

Sorodne publikacije