Antivirus 360 Total Security: strokovni in uporabniški pregledi

Danes je enostavno varovanje podatkov v napravi. Čeprav se številni virusi v omrežju poganjajo vedno več, so številni visokokakovostni protivirusni programi vedno bolj dostopni uporabnikom. Vendar, da bi izbrali dober protivirusen bo potrebno nekaj truda. Pomagajte olajšati nalogo tako, da pogledate članek. Podrobno bo pregledal protivirusni program 360 Total Security. Pregledi iz leta 2017 ga označujejo kot zelo izvedljivo možnost. Kaj predstavlja? Kakšne so prednosti konkurentov? Kakšne so značilnosti namestitve in delovanja? Uporaba pregledanega protivirusnega programa vpliva na delovanje računalnika? Kaj pa strokovnjaki pravijo? In kako ta aplikacija ocenjuje uporabnike? Podrobni odgovori na vsa ta vprašanja bodo obravnavani v tem članku.

Primerjava s konkurenti

Za začetek upoštevajte razliko med tem protivirusnim programom in njegovimi konkurenti. Glede na to, da je ta izdelek brezplačen, bi morali biti tudi konkurenti, ki jih bomo primerjali, brezplačni. Antivirus za danes obstaja veliko. Tako se šteje primerjava programa, čeprav je z večino od njih praktično nemogoče. Primerjajmo le s ključnimi konkurenti tega izdelka, kot sta Avast Free Antivirus in Avira Free Antivirus. Zakaj smo izbrali te programe za stotine drugih? Na primer, Avira je bila priznana pred nekaj letinajboljši antivirusni program. Poleg tega v našem članku 360 Total Security Antivirus (pregledi, ki upoštevajo to dejstvo) prav tako dela na motorju Avira Antivir. Čeprav na splošno program podpira tri različne motorje, ki lahko delujejo ločeno ali skupaj. "Avast" tudi stalno kaže dobre rezultate, kar pomeni, da v procesu svojega delovanja ne porabi preveč sistemskih sredstev.

Jasno je, da so danes protivirusni programi opremljeni s številnimi funkcijami, ki nimajo nič skupnega z najbolj protivirusno zaščito. To je lahko funkcija primerjave cen za spletno nakupovanje, funkcije za optimizacijo in čiščenje ali upravitelja gesel. Od predstavljenih antivirusov je najbolj prikrajšanih dodatnih funkcij možnost "Avast". Da, vsebuje samo upravljalnik gesel, dejanski protivirusni program, sestavljen iz monitorja in optičnega bralnika ter funkcije zaščite požarnega zidu. Seveda, v plačani različici dodatnih funkcij malo več. Na primer, obstaja zaščita pred neželeno pošto, phishing, požarni zid. Podobna situacija s programom "Avir". Kupiti je treba vse dodatne varnostne funkcije. Medtem ko 360 Total Security za Windows (pregledi to posebej poudarjajo), so vse zgoraj navedene funkcije na voljo uporabnikom popolnoma brezplačno. Ali ne pritegne? Zdaj je postalo očitno, da 360 Total Security (pregledi so tudi pozorni nanj) popolnoma brezplačno ponudijo svojim uporabnikom popolno odpravo ranljivosti, čiščenje sistema,požarni zid, optimizacija sistema, zaščita pred oblaki, kot tudi nekatere druge lepe funkcije.

Namestitev

Namestitveni mehanizem je neverjetno preprost. Da bi to naredili, vam ni treba imeti nobenega posebnega znanja. Potrebujete samo prenos in zagon zagonskega nalagalnika, kliknite gumb "Namesti". Možno je tudi izbrati mapo, v kateri bo program nameščen. Na splošno, nič drugega, da bi ustanovili na tej stopnji, ne bo uspelo. Kako nam uporabniki povratnih informacij o 360 Total Security pripovedujejo, program vsebuje številne protivirusne programe. Med njimi so:
 • Motor Avira je plod dela nemških razvijalcev, ki so zelo močni. Najprej prekinjena povezava.
 • Tj. Motor je rezultat dela romunskih programerjev. Najprej prekinjena povezava.
 • Cloud Scanner Cloud Cloud 360 - Ta motor je vedno vklopljen in ga je nemogoče onemogočiti. Uporablja informacije o kontrolnih vsotah datotek.
 • QVM AI je lastni motor, ki je proaktivni sistem zaščite, ki temelji na tehnologijah oblakov. Sistemu omogoča zaščito pred grožnjami, ki jih ta protivirusni program še vedno ne pozna.
 • Skoraj vse strežnike je mogoče onemogočiti in vključiti neposredno v nastavitve samega programa. Za začetek pa jih je še treba prenesti in namestiti. Seveda vam tega ni treba storiti sami, ta proces je popolnoma avtomatiziran. Dovolj je samo v razdelku "Antivirus", da kliknete na gumb, ki ustreza določenemu motorju. Postopek namestitvein prenos bo prikazan spodaj v istem oknu. V istem oknu lahko izklopite motor, ki ga v tem času ne potrebujete. Uporabite to izjemno priročno. Z namestitvijo samo enega programa, uporabnik v bistvu prejme število delujočega protivirusnega programa, ki ga je mogoče vklopiti ali izklopiti, ko želi uporabnik sam.

  Funkcije

  Pregledi protivirusnega programa 360 Total Security prav tako govorijo o velikem številu funkcij, ki jih uporabniki ponujajo za obravnavani program. Med njimi so:
 • sistem popolnega skeniranja. Po končanem skeniranju program prikaže okno z rezultati, ki prikaže vse ugotovljene težave. Ti vključujejo virusne grožnje, težave, povezane z optimizacijo sistema, in prisotnost začasnih datotek, ki zavzemajo veliko notranjega pomnilnika. Kakšne so možnosti za nadaljnje ukrepanje uporabnika? Nato lahko klikne gumb »Popravi«, da popravi vse grožnje. Po tem bo imel možnost ponovno testirati sistem s klikom na gumb "Preveri". Antivirus 360 Total Security strokovnjaki pravijo, da so pregledi neverjetno preprosti in zelo informativni. Kaj pomeni celotno preverjanje? Gre za iskanje težav, ki ovirajo pravilno delovanje sistema (to je povezano z njegovo optimizacijo), iskanje različnih vrst smeti, različnih virusov in druge zlonamerne programske opreme.
 • Preverjanje protivirusnega programa. Preverjanje vseh opisanih tipov se lahko izvede ločeno drug od drugega. DaV razdelku »Antivirus« lahko preizkusite sistem za enega od treh tipov pristopov: popoln, hiter in selektiven. Slednji je namenjen preverjanju prisotnosti virusnih datotek na bliskovnem pogonu.
 • Optimizacija in čiščenje sistema. Funkcija, ki bo uporabna, ne glede na to, kako dolgo je sistem nameščen. Tudi če ni nobenih vidnih težav, lahko protivirusni program onemogoči številne nepotrebne storitve (kot je storitev za blaženje pisav), nekatere naloge, ki so bile načrtovane vnaprej, in opravi vrsto nalog, da bi optimiziral povezavo z omrežjem. Nikoli ne bo konec. To storite tako, da kliknete gumb "Optimiziraj". Kateri "smeti" odstranijo obravnavani program? Gre za sistemsko smeti, datoteke predpomnilnika brskalnika in začasne datoteke.
 • Za zgoraj omenjene funkcije, ki so jih uporabniki 360 Total Security pregledali, v večini primerov prejmejo pozitivni. Te funkcije omogočajo zaščito naprav pred različnimi grožnjami.

  Zaščitne tehnologije

  Pregledi Qihoo 360 Total Security kažejo, da so številne varnostne tehnologije v protivirusnem paketu številne. Poglejmo si nekatere od njih:
 • Varnost spletne kamere. Omeji dostop do spletne kamere, ki je ne more uporabljati noben zlonamerni uporabnik.
 • Zaščita tipk. Bistvo njegovega delovanja je v boju proti tipkovnicam. To je izjemno pomembno za tiste, ki pogosto kupujejo na spletu in jih plačajo za kreditkartico.
 • Preverjanje prenosljivih datotek. Izvršljiva datoteka je blokirana, vendar ne pri prenosu, vendar že v predpomnilniku brskalnika.
 • Blokiranje zlonamernih mest. Zdi se, da nadaljnja razlaga ni potrebna. Poleg tega zagotavlja zaščito pred zlonamernimi spletnimi mesti in lažnim predstavljanjem.
 • Zaščita spletnega nakupovanja. Funkcije določajo čas obiska spletne trgovine in za to obdobje blokirajo možnost zagona vseh sumljivih programov. Priporočamo tudi uporabo peskovnika.
 • Zaščita medijev USB. Omogoča onemogočanje funkcije samodejnega zagona za naprave tega tipa.
 • Zaščita registra. Ne dovoljuje vam spreminjanja kritičnih vej registra.
 • Vedenjska blokada. Programom ni dovoljeno izvajati različnih sumljivih dejavnosti.
 • Blokiranje groženj omrežja. Blokiranje dostopa do omrežnih virov, ki so lahko škodljivi za vaš računalnik.
 • Sistem za zaščito datotek. Ne bo dovolil spreminjanja pomembnih sistemskih datotek.
 • Vse te funkcije Antivirus 360 Total Security so nedvomno koristne in uporabne za tovrstne programe. Lepo je.

  Dodatna orodja

  Katera dodatna orodja imajo prosti 360 Total Security Antivirus? Priporoča se, da pregledi upoštevajo naslednje:
 • 360 Connect - odlična za daljinsko upravljanje drugih naprav. Podobno orodje bo koristno za uporabnike, ki preklapljajo iz računalnika na tablični računalnik ali pametni telefon.
 • Takojšnja namestitev - zasnovana za določitev potrebnegav enem samem kliku.
 • Zagotovljena je zaščita brskalnika za preprečevanje nepooblaščenih posegov v nastavitve brskalnika.
 • Požarni zid - če nimate običajnega požarnega zidu Windows Vista, lahko popolnoma izkoristite to funkcijo obravnavanega protivirusnega programa.
 • ​​
 • Peskovnik - izdelan za izvajanje nevarnih aplikacij in aplikacij v varnem načinu. V resničnem sistemu ne bodo prikazane spremembe, ki se vnesejo v sistemsko konfiguracijo neposredno v peskovniku.
 • Ranljivosti - Omogoča skeniranje vseh sistemskih težav, ki so prisotne.
 • Brisanje varnostnih kopij sistema.
 • Kompresija diska je na voljo za sprostitev prostora na disku s stiskanjem številnih sistemskih datotek. Pomembno pa je vedeti, da ta proces bistveno zmanjša zmogljivost.
 • Te dodatne funkcije poudarjajo preglede 360 ​​Total Security Essential. Večina je izjemno koristna. Zato jih ne smemo zanemariti.

  Učinkovitost

  Tudi na sistemih z najbolj skromnimi parametri in, odkrito povedano, slabosti protivirusnega programa 360 Total Security (povratne informacije uporabnikov to potrjujejo) nikakor ne vpliva na njegovo delovanje.
  Uporabniško zaviranje lahko postane opazno le, če se trenutno izvaja popolno ali delno skeniranje računalnika. Na splošno priporočamo, da zaprete vse aplikacije v času takih pregledov, dokler ne postane jasno, da naprava ni okužena. Program ima 350 popolnih varnostnih pregledovnegativni značaj je, da je mehanizem za njegovo posodabljanje domnevno neverjetno zahteven za sistemske vire. Vendar pa testi te teorije niso bili potrjeni.

  Nastavitve

  Sodeč po tem, kako antivirus 360 Total Security pregledov 2017 opisuje, lahko uporabnik prilagodi veliko odtenkov delovanja tega programa. Nekatere možnosti v zvezi s tem bodo nadalje obravnavane. Uporabnik lahko na primer omogoči ali onemogoči aktivno zaščito ob zagonu sistema in upravlja nastavitve za samodejne posodobitve. Čeprav, seveda, da bi zagotovili ustrezno zaščito za vašo napravo, je priporočljivo, da pustite vse zgoraj navedene parametre vključeni. Vendar pa še vedno obstaja en parameter, ki ga lahko onemogočite, če želite. Gre za prikaz časa, ki je potreben, da se sistem zažene po ponovnem zagonu. V splošnem se vse nastavitve, ki so namenjene nadzoru aktivne zaščite, nahajajo v posebnem razdelku. Da bi bistveno izboljšali zmogljivost, je na voljo samo eno samodejno skeniranje - skeniranje izvršljivih datotek in dokumentov. Medtem ko drugi programi pogosto pregledujejo vse datoteke v vrsti, kar močno zmanjšuje učinkovitost postopka. To tudi pomeni, da če se okuženi arhiv kopira v sistem (celo nedodeljen), se antivirus ne bo zrušil. Kot je pojasnjeno, program načeloma ne preverja stisnjenih datotek v začetnih nastavitvah. Vendar pa je to enostavno popraviti. Preprostoaktivirajte možnost "Skeniraj stisnjene datoteke" med izvajanjem celotnega preverjanja trdega diska. Zavihek »Zasebnost« omogoča aktiviranje načina, ki ščiti spletno kamero pred poskusi dostopa, in vsak od njih takoj obvesti uporabnika.

  Strokovni pregledi

  Strokovnjaki 360 Total Security kličejo precej zmogljiv večmotorni protivirusni program, ki zagotavlja dobro raven zaščite. Ta programska oprema je popolnoma brezplačna za svoje uporabnike. Najpomembneje je, da antivirus ne nalaga preveč pomnilnika. Tudi šibki testni sistemi se pri uporabi tega programa pri maksimalnih nastavitvah ne upočasnijo. Mimogrede, nastavitve tega protivirusnega programa so dovolj prilagodljive. Različne dodatne motorje lahko vključite eno za drugo. Prav tako boste lahko izbrali tehnologijo, ki jo želite uporabiti sami. Zdi se, da je vmesnik programa primeren za strokovnjake. Lahko ga tudi prilagodite po svojih željah, tako da izberete eno od predlaganih tem. Kljub temu antivirus 360 Total Security pregleda strokovnjake tudi iz negativne strani. Označite na primer naslednje pomanjkljivosti programa:
 • Ni omrežja.
 • Nezaključitev okužene datoteke pred njenim prenosom.
 • Nepravilno delovanje spletnih varnostnih komponent.
 • Pomanjkanje enega drevesa v nastavitvah programa za vse njegove komponente.
 • Za ta program ni osnovnih informacij.
 • Pojavlja se tudi vprašanjestoritev optimizacije sistema, ki stalno predlaga izključitev tistih storitev Windows, ki so morda potrebne.
 • Za zaključek lahko rečemo, da so strokovnjaki menili, da program pušča zelo prijeten vtis. To bo odlična možnost, če želite zapustiti plačano platformo, vendar obdržite varnostno napravo ali iščete nov močan protivirusni program, ki bi bil brezplačen. Zaradi najnovejših posodobitev je bil program še učinkovitejši. Da, zaščita pred keyloggerji se je bistveno izboljšala (prestrezanje informacij dejansko ne deluje). Da, zaščita spletnega nakupovanja v virtualnem sistemu pa deluje čim bolj učinkovito. Izdana je bila tudi lahka različica programa, ki je samo antivirus brez dodatnih komponent.

  Ocene uporabnikov

  Antivirus 360 Total Security pregledi so ocenjeni na drugačen način. Da, nekateri so tako zadovoljni z uporabo, da ne opazijo nobenih pomanjkljivosti. Hkrati, kot kažejo drugi pregledi, je 360 ​​Total Security toliko razočarana, da jim je težko govoriti o kakršnih koli njegovih koristih. Danes bomo skrbno preučili obe misli. Torej, za začetek, bomo razumeli, kaj imajo uporabniki v antivirusu? V Total Security 360 pregledi uporabnikov dajejo naslednje prednosti:
 • Namesti tudi na okužen sistem.
 • Obravnavani protivirusni program je popolnoma brezplačen.
 • Precej zanesljiv v zvezi z zlonamerno programsko opremo.
 • Visoka hitrostdelo
 • Odlična zasnova.
 • Prisotnost petih motorjev za zaščito.
 • Učinkovito očisti in optimizira računalnik.
 • Znatno poveča hitrost naprave.
 • Prisotnost vizualnega opozorila in dialog z uporabnikom.
 • Jasen in logičen vmesnik.
 • Čudovit nabor orodij.
 • Za mnoge tak seznam pros je nesporni argument, ki jih spodbuja, da ta program aktivno uporabljajo na svojih osebnih napravah. Vendar pa vsi niso tako optimistični. Kako 360 Total Security na poseben način nima pregledov? Med njimi so naslednje:
 • To je neverjetno napačno.
 • To še zdaleč ni vedno operativno za nove grožnje.
 • Včasih ne zagotavlja zadostnega varstva.
 • Potreben stalen dostop do interneta.
 • Zmogljiv program, ki hkrati porabi zelo malo RAM-a.
 • Včasih je nameščen brez zahtev.
 • Nekateri menijo, da je ta protivirusen vohun.
 • Vpliva na procese delovanja računalnika.
 • Prisotnost oglasnih pasic, ki se razlikujejo v vprašljivi vsebini in lahko vsebujejo viruse.
 • Ne morem odstraniti niti s posebej oblikovanimi programi.
 • Spremeni datoteke Winds brez dovoljenja uporabnika.
 • Zdaj imate popolne informacije o delovanju sistema 360 Total Security. Pregledi strokovnjakov in uporabnikov omogočajo nekatere sklepe. Zato je najbolje, da vnaprej razmišljate o tem, ali program, ki ga razmišljate, in kako delujepripravljeni ste prestati s svojimi slabostmi. To vam bo prihranilo negativna čustva v prihodnosti.

  Sklep

  360 Total Security pregledi 2017 se imenujejo odlična možnost za brezplačen protivirusni program za osebno uporabo. Deluje na treh različnih motorjih, ki jih je mogoče upravljati hkrati in ločeno. To bistveno olajša uporabo programa. Poleg tega ta antivirus vsebuje številna dodatna orodja, ki ne zagotavljajo samo dodatne varnosti naprave, temveč tudi omogočajo, da bolj varno potujete z internetnim prostorom. Tudi to, kar je izjemno pomembno, ta program ne vpliva na delovanje računalnika na kakršen koli način, ki se z uporabo ozadja ne zmanjša. Zmanjšana zmogljivost je mogoča samo pri optičnem branju sistema. Vendar pa to za uporabnike ni zelo opazno. Bodite previdni in previdni pri izbiri. Varnost vašega računalnika in vsi vaši osebni podatki so neposredno odvisni od tega. To je še posebej pomembno za tiste, ki redno spletno nakupujejo. Dajte izbiro kakovosti antivirus dovolj pozornosti in časa. Kmalu se bo v celoti poplačalo.

  Sorodne publikacije