Dodatne akcije za Warcraft 3: Frozen Throne. Opis

Dodatne akcije za Warcraft 3: Frozen Throne so se začele pojavljati skoraj takoj po sprostitvi originalne igre. Tudi v desetih letih ostajajo priljubljeni. Akcije ustvarjajo oboževalci in igralniške družbe. Številni dodatni zemljevidi so tesno povezani z zgodbo o ledenem prestolu, nekateri ustvarjajo popolnoma novo vesolje.

Splošno

Dodatne akcije za Warcraft 3: Frozen Throne lahko ustvarijo vsi. Za to je "Bizard" izdal vrsto igralnih urednikov. Enostavno jih je razumeti. Trenutno je v Rusiji na voljo različica vseh takšnih programov. Igralcu je dana možnost, da spremeni pokrajino, zgradbe, zmogljivosti enot. Sprva so uredniki poskrbeli za ustvarjanje novih zemljevidov za konvencionalne bitke. Vendar pa so se kasneje pojavile funkcije, ki so omogočile ustvarjanje ploskev in sprememb mehanike. Iz obstoječih tekstur lahko gradimo gradove in celotna mesta.


Igralec lahko prenese nove preobleke za znake. Bolj zapleteno je ustvariti nekaj novega, na primer sposobnosti junakov. Za označevanje v vmesniku in animaciji lahko uporabite obstoječe vire. Vendar pa je težko spremeniti mehaniko. Dodatne kampanje za Warcraft 3: Frozen Throne so pogosto medsebojno povezane. Praviloma en razvijalec izdaja več kartic, povezanih z eno zgodbo.

"Dawn of Blood Elves"

Kampanja je zelo priljubljena med oboževalci. Glavna ploskev je prepletena z dogodki izvirne igre. Kampanja bo povedala o usodi krvavihvilini Skupaj sestavlja dvanajst ciljev. Šest kartic je namenjenih izključno junakom. V njih mora igralec priti skozi gozd in se boriti s čarobnimi stolpi. V kampanji je veliko novih enot, na primer magičnih golemov. Počasi se premikajo in so občutljivi na puščice. Toda hkrati imajo veliko izgubo v boju proti blizu.


Eden najmočnejših junakov je Lortemar. Na najvišji ravni ima tisoč enot zdravja. V arzenalu osmih magičnih sposobnosti. Glede na zaroto usmerja krvave viline. Še en močan čarovnik je Kelades. Njegove prednosti so velika ponudba manije in hitrost potovanja. Po porazu Arthasa je prenehal uporabljati zaupanje princa. Med novimi zemljevidi je tudi Zahod. Gre za pusto puščavo z minimalno rezervo virov. Obstaja zlato, vendar skoraj ni dreves. Zato ne bo mogoče zgraditi velikega tabora. Lahko pa uporabite veliko število junakov.

"Curse Rejected"

Serija "Curse" je dodatna kampanja za Warcraft 3: Frozen Throne, ki se križa z glavno zgodbo. Poudarek je na Silvani. Tudi na ledenem prestolu jo je ubil Arthas in se preobrazil v nemrtvo. Vendar pa je v »Dawn of Blood Elves« uspela ponovno pridobiti svojo voljo in se osvoboditi vpliva Lich Kinga. Ta akcija bo zadovoljila igralce z lepimi karticami.
Nekatera mesta so sestavljena iz več sto stavb in so resnično očarljive. Torej, ljubitelji velikih bitk "Curse" bodo morali prosim. Prav tako se bo igralec srečal in spoznal junake. Uporniški kraljMerets, Tral, Jaini, Varimatas. V času kampanje bo lahko igral za vsakega od njih. Posebej zanimiv je kralj groze. Ta vampir ima veliko veščin, ki jih je imel z "dežjem kaosa". Zemljevidi za Warcraft 3: Frozen Throne napovedujejo delno degradacijo pokrajine. Zato uporaba zmogljivosti Varimalatas vam daje spektakularno animacijo.

Komplet kartic

Poleg dodatnih oglaševalskih akcij obstaja še veliko posameznih nadgrajenih kart. Namenjene so igri v načinu "Battle". Najbolje je igrati mrežo. Na primer, paket kartic z nagrobnimi kartami vam omogoča igranje izključno z junaki.
Posebna pozornost je namenjena inventarizaciji in magičnim sposobnostim. Vendar v strategiji ni ekonomskega dela. TD navdušenci bodo našli poseben "Tower Defens" - kartice za Warcraft 3: Frozen Throne. Njihovo bistvo je preprosto - ne dovolite sovražniku, da doseže vaš vir. Pot je lahko ograjena z različnimi stolpi: ogenj, kamen, magija. V nekaterih različicah lahko ustvarite tudi enote. Igrate lahko tako za branilca kot za napadalca. Takšne kartice so najbolj primerne za igranje na internetu.

Dotto

Warcraft 3: Frozen Throne je dal veliko priljubljenih vej. Najbolj znana izmed njih - "Doto". Sprva je bila to redna kartica, ki je bila nameščena v izvirni igri. Potem je postala svetovno znana. Celotna spletna stran (kot je Garena) je bila ustvarjena za igranje v Dot. "Uporabljena je bila tekstura Warcrafta 3: Frozen Throne, prehod je bil, da zajame drevo sovražnika, vsak igralec nadzoruje samo enega junaka.Osnove dobrega in zla so povezane s tremi cestami. Za njim so stalne šibke enote - lezenje. Za njihov umor, igralec pridobi izkušnje in zlato. Vsak stolp ima tri stolpe. Še dva varujeta drevo. Leta 2010 je Valvi kupil pravice za igro in ustvaril "Doto 2" - eno izmed najbolj priljubljenih iger na svetu.

Sorodne publikacije