DVR ParkCity DVR HD 460: pregled, funkcije, funkcije in pregledi

Na žalost se mnogi vozniki soočajo z dejstvom, da so na cesti pogosto neprijetni dogodki. Še več, tudi če oseba ni kriva, lahko tudi resno trpi. Da bi se izognili takšnim situacijam, je potrebno kupiti in namestiti napravo, imenovano avto DVR. ParkCity DVR HD 460 pregleda in nasvete za uporabo opisanega v članku, ki je sposoben snemati visoko kakovostne video posnetke, kar posledično pomaga pri povrnitvi celotnega stanja na cesti. Pregled te naprave in naredimo to, nam povejte, kaj je narejeno, prikazali bomo glavne značilnosti in načelo dela, ne smemo pa pozabiti omeniti povratnih informacij uporabnikov. Zelo pogosto lahko video snemalnik resnično pomaga nedolžnim, da dokaže, da ni vpleten v dogodek.

Zaključek

Preden se lotimo opisa vseh funkcionalnih značilnosti naprave, je treba ugotoviti, v kateri embalaži se prodaja. V setu lahko najdete dve kameri, DVR sam ParkCity DVR HD 460 (cena in pregledi so navedeni spodaj), par kablov USB. Eden od njih je dolžine 6 m, drugi - 3 m. Poleg tega je kabel v škatli, ki omogoča povezavo registrar s strojem, kot tudi dokumentacijo in nadzorni plošči.

Opis naprave

Ker ima naprava več kamer, postane model še posebej uporaben v številnih situacijah na cesti. Sposobni so beležiti vse, kar je v sektorju dostopne vidljivosti in v najboljši kakovosti (HD). Vse datoteke so shranjene na pomnilniški kartici. Ona jev glavnem bloku. Kar zadeva vidni kot, je 240 stopinj. Da bi dobili sliko na zaslonu, boste morali povezati zunanjo napravo, kot DVR ParkCity DVR HD 460 pregled imamo, njegov zaslon nima. Če ima avto ustrezno napravo, se lahko priključite nanj, sicer boste morali kupiti še eno.

Značilnosti glavne enote

Glavna enota je glavni del pri prilagoditvi. Ima zelo majhne dimenzije. Na sprednji strani lahko vidite logotip proizvajalca, poleg njega so velike tipke. Eno je potrebno za vklop naprave, drugo pa za aktiviranje zaščite prejetih zapisov. Nedaleč od njih lahko vidite indikatorje moči in snemanja. Na koncu leve strani je tipka za ponastavitev in posebna vrata, ki povezujejo fotoaparat. Ko je premikanje končano, lahko glavno enoto vzamete s seboj in si po potrebi ogledate prejete zapise (npr. Prenosni računalnik, računalnik). Hkrati vam ne bo treba ponovno prilagajati fotoaparata.

Funkcionalnost in značilnosti

DVR ParkCity DVR HD 460 cena je 8 tisoč rubljev, takoj aktivira način fotografiranja po aktivaciji glavne enote. Za vsako kamero je na pomnilniški kartici na voljo ločena mapa. Trajanje videoposnetka lahko nastavite v nastavitvah v ročnem načinu. Ta parameter se spreminja od ene do 10 minut. Ta parameter se nahaja v zgornjem levem kotu poleg vsake kamere. Primerjaj prejetopodatkov lahko enostavno naredite. Privzeti zaslon prikazuje vhod s sprednje kamere, ko pa oseba klikne na zadnji menjalnik, se prikaže material iz zadnje enote. Oseba lahko vidi oznako, ki olajša parkiranje. Opozoriti je treba, da med gledanjem videa izgine. Stikalo na zadnji strani se izvaja tudi z daljinskim upravljalnikom, ki je popoln.

Snemanje

Dodatna značilnost tega DVR je več zapisovalnih značilnosti. Pregledi kupcev nam omogočajo, da sklepamo, da bo med življenjsko dobo baterije najučinkovitejši način, v katerem se naprava takoj vklopi na začetku gibanja in izklopi pri zapiranju vrat. Samodejno snemanje v primeru ostrih premikov v bližini stroja - druga prednost. Prikazuje svojo uporabnost neposredno pri iskanju avtomobila na ulici v odprtem dostopu ali na parkirišču. Napačna operacija je praktično odpravljena, ker v primeru, da pet sekund ni premikov, so kamere izklopljene.

Namestitev

Vsem neizkušenim kupcem svetujemo, naj zapustijo namestitev specializirane naprave. Da bi vse delovalo pravilno, je potrebno na zadnje steklo položiti posnetek kamere. Po tem se povežite z močjo na vozilu in senzorjem, ki je odgovoren za hrbet. Glavna enota je najbolje namestiti v predal za rokavice, njegovo nišo. Ohišje mora biti lahko dostopno, ko ga odprete, tako da lahko preprosto odstranite ali vstavite pomnilniško kartico ter upravljate signal iz daljinskega upravljalnika.Sama registrar mora biti povezana v konstantno "plus" v verigi, tako da se ob izklopu motorja vse nastavitve ne ponastavijo.

Izbira monitorja

Napravo lahko povežete z monitorjem na več načinov. Prvi je namenjen uporabi notranjega ogledala, ki ga je treba še vstaviti. Vendar pa mora biti voznik, ki izbere to možnost, pripravljen na dodatne stroške. Drugi način je možen le, če ima avtomobil multimedijski sistem z zaslonom. Nato mora biti DVR povezan le z njim - in slikovni izhod bo konfiguriran. Ta model je bil oblikovan posebej na podlagi te metode, zato se šteje, da je najpomembnejša. V svojih pregledih kupci predložijo dokaze: majhna pisava v meniju, ki je idealna za prikaz na 5-palčnem zaslonu. Zadnji način je pritrditev sprednje strani zunanjega zaslona. Lahko služijo kot navigator in redna majhna prenosna TV.

Kakovost videa

Vsi videoposnetki, ki jih ustvarite, so posneti dobre kakovosti, zato ni pritožb. Vse zabeležene predmete je mogoče videti popolnoma in jasno, vendar vremenske razmere in čas v dnevu igrajo pomembno vlogo. Naprava ima mikrofon, tako da se bo posnelo. Če se gonilnik odloči za snemanje video naprave v najvišji kakovosti, se videoposnetek stisne in sprejme približno 50 MB pomnilnika v skladišču. Glede na to, da se zapis odvija vzporedno v različnih mapah, je to dober kazalnik. Ocene lastnikov jasno, da je kakovost, čeprav visoka, vendar gladko injasni prehodi ne bi smeli čakati. Od prednosti, upoštevajte, da je svetlost območja je odlična, in prometne znake in oznake so vidne veliko.

Vrste snemanja

Pripomoček deluje v določenih načinih snemanja, zato morate razumeti, kateri primeri so primerni. Vsi so odvisni od tega, kako je naprava nameščena v avtu. Če jo je oseba namestila na mirujoč način, lahko uporabite zapis v načinu "Samodejno". Videoposnetek bo odstranjen takoj po zagonu motorja, takoj ko moški zapusti avto, se bo video ustavil. Trajanje je treba takoj prilagoditi. To naredite prek menija. Zapis ima ciklično obliko, kar pomeni, da se pri ustvarjanju novih podatkov črta stara. Trajanje, kot je opisano zgoraj, se spreminja v 10 minutah. Če obstaja želja, da se registrar iz avtomobila, potem morate delati z ročnim načinom. Če želite ustvariti film, morate tri sekunde držati gumb za vklop. Daljinski upravljalnik je čim bolj priročen in enostaven za uporabo. Snemanje na detektor gibanja je všeč mnogim kupcem. Ugotavljajo, da bo s svojo pomočjo lahko voznik maksimalno zaščitil svoj avto na ulici. Če premikajoči se predmet vstopi v okvir, se vnos samodejno začne. Če v petih sekundah ne pride do premikanja, se ustavi. Glede na to, da kamere odstranjujejo zadnji in sprednji del ozemlja, je pokritost odlična. Snemanje na senzor G je odličen način, da dobite samo tiste videoposnetke, ki imajo situacijo ali dogodek. Če se kaj zgodiv primeru nesreče bo naprava zaščitila video pred brisanjem. Kako razumeti, da je to ravno video? Označena bo s posebno ikono ključavnice. Lahko ste kar se da prepričani, da bo naprava shranila datoteko, nato pa jo bo mogoče izvleči in pokazati policistom, da se bodo pojavili na sodišču. V meniju lahko konfigurirate senzor G tako, da se ne odziva na napačne trenutke, na primer uporabniki opozarjajo, da se video včasih začne snemati in ščiti pred odstranitvijo, ko potujete na "ležečem policistu". Pri vklopu zadnjega prenosa se kamera samodejno preklopi. Če ima oseba priključen zaslon, se slika takoj prikaže. V tem primeru se snemanje izvede takoj na obeh kamerah.

Daljinski upravljalnik

Koristna značilnost naprave je prisotnost daljinskega upravljalnika. Sodeč po ocenah strank, vam omogoča delo s funkcijami in možnostmi, ki so čim bolj priročne. Daljinski upravljalnik omogoča preprosto uporabo naprave. Z njim lahko aktivirate zapah, ki vam omogoča ustvarjanje video posnetka vseh gibov okoli avtomobila. Če uporabite tipko »gor«, ki je odgovorna za zaklepanje, lahko film zaščitite pred samodejnim brisanjem.

Mnenja

V svojih pregledih kupci opisujejo samo prednosti te naprave, brez napak. Takšna naprava deluje popolnoma z njeno nalogo. Vendar pa obstajajo tudi informacije, da lahko kupite ponaredek. Zato je nakup videorekorderja možen le v posebnih trgovinah uradnih predstavnikov.

Na koncu

Če povzamemo, je treba pojasniti, da se stroški naprave razlikujejo od 6400 rubljev do 8 tisoč. Za mnoge se zdi, da je previsoka, če pa pomislite na dejstvo, da ima naprava določene prednosti pred mnogimi konkurenti, je sam nakup povsem upravičen. Zavrnejo nakup DVR ne bi smelo biti, saj lahko pogosto ste v neprijetni situaciji brez priložnosti, da dokažete svoje pomanjkanje vključenosti.

Sorodne publikacije