Koliko stane iphone 6 v Ameriki in ali je smiselno tam kupiti?

Trenutno so iPhoni najbolj priljubljeni, priljubljeni in najpomembnejši - dobro uporabljeni pametni telefoni planeta, in kljub njihovi visoki ceni so še vedno kupljeni v vseh državah SND. Pogosto kupci, ki želijo kupiti novost, želijo izvedeti, koliko v Ameriki iphone 6 na primer, in veliko je razlika med našimi domačimi cenami.

Logično je, da so vsi izdelki Apple proizvedeni v Združenih državah, kar pomeni, da bi morali biti stroški v tej državi bistveno nižji kot pri Appleovem modelu in na splošno za vse izdelke te družbe kot na ruskem trgu. Let's razumeti, koliko je v Ameriki iPhone 6. In če ste skrbno preučiti vse možnosti za nakup tega izdelka, potem ste lahko prepričani, da to ni tako enostavno, kot mislimo.

Povprečni strošek na iphone 6s

Spodaj so dejanske informacije o tem, koliko stane iphone 6s v Ameriki. Informacije pripadajo uradni trgovini Apple.
Model iPhone 6s 4.7 palcev:
 • 16GB - 649 $;
 • 64 GB - 749 USD;
 • 128 GB - 849 USD
 • iPhone 6s Plus 5,5 palcev:
 • 16 GB - 749 USD;
 • 64 GB - 849 USD;
 • 128 GB - 949 dolarjev
 • Ta cena je določena za prodajo pametnih telefonov iPhone v brezplačni obliki, tj. Brez sklenitve pogodb z mobilnimi operaterji v Ameriki.
  Seveda se lahko zdi, da lahko za ta denar kupimo običajni pametni telefon, toda Američani si dovolijo enako količino iPhone 6, vendar, če pogledamo to situacijo, bomo takoj spoznali, da dalečvse ni tako poceni, da bi prišel ven.

  Kako kupiti popust

  Na primer, vaš prijatelj ali sorodnik ima številko pogodbe o socialni varnosti, potem lahko kupi iPhone 6 z dobrim popustom 6, vendar pod pogojem, da bo sklenil pogodbo s podjetjem, ki zagotavlja komunikacijske storitve. V skladu s pogodbo bo moral uporabiti tega operaterja že nekaj let. Tako lahko prijatelj kupi iPhone 6 za samo 500 dolarjev ceneje kot brezplačna prodaja.

  In potem se postavlja vprašanje: ali vam bo hotel pomagati v škodo samemu sebi? Ampak po vsem, bo moral plačati več mobilnih storitev za dve leti - ne manj kot 60 $ na mesec. In v dveh letih, če računate, potem se izkaže zelo okrogla količina, in to je vse za 450 minut in 300 megabajtov internetnega prometa. Zdi se, da ni tako pametno, kajne? Prav tako je najverjetneje, vaš prijatelj bo želel kupiti različne dodatke za svoj novi pametni telefon, na primer, primer plus nekaj dajatev za avto, ki dodaja najmanj 50-100 dolarjev.

  Prav tako je treba upoštevati dejstvo, da če kupite ta izdelek v Ameriki, morate plačati obvezen davek, ki bo znašal 9 odstotkov. In če kupite pametni telefon "na spletu", to je v spletni trgovini z dostavo v Rusijo, potem se davek poveča na 18%, kar je na splošno precej dobra vsota. Mimogrede, pripomočke, naročene na Apple Store, dostavijo DHL in TNT in imajo dober bonus za dostavo.

  Torej, koliko stane iphone?Amerika?

  Na podlagi predloženih informacij postane jasno, da je nakup iphone 6 v uradni trgovini drag in nedonosen. Ampak ne bi smeli gledati samo cene uradne trgovine Apple. Na primer, če greste na največje ameriško igrišče Amazon, lahko najdete iphone 6 in iphone 6s plus po nižjih in ugodnih cenah, kot tudi dodatke zanje. In koliko stane iPhone 6 na spletnih mestih distributerjev v Ameriki?
  Na primer, iphone 6s z zmogljivostjo 16 gigabajtov lahko kupite veliko ceneje kot v uradni trgovini. Poleg tega ni treba plačevati davkov in ladijskega prometa, kar včasih zmanjšuje stroške pripomočka v primerjavi z uradno trgovino. Na ruskem in ukrajinskem trgu je cena tega pametnega telefona 650 dolarjev.

  Čas je, da povzamemo

  . Iz tega članka sledi, da na trgu iPhone kuponi najvišjo ceno iPhones v Apple Store. To je lažje in ceneje najti ta izdelek na ameriški Ebay ali Amazon. Resnično upam, da je bil ta članek koristen. Dobro in dobro nakupovanje!

  Sorodne publikacije