Koliko stane zamenjava zaslona na tabličnem računalniku? Značilnosti popravila

Gadget razčlenitev - neprijetna situacija za vsako osebo. In ni pomembno, ali je pametni telefon ali tablični računalnik. Pogosto mora garancija čakati dolgo časa, da je bila okvara odpravljena. Veliko časa se porabi za čakanje na odškodnino za popravila.

Poškodbe zaslona ni mogoče popraviti z garancijo, zato morate vse plačati sami. To storitev nudijo številne delavnice. Ampak, ko je ugotovil, koliko se spreminja zaslon na tabličnem računalniku, se lahko lastnik naprave razbremeni. V vsaki delavnici je delo opravljeno drugače. Preden boste dali tehniko za izterjavo, se morate seznaniti s cenami na več točkah.


Kaj lahko popravimo z garancijo?

Pri nakupu vsake naprave je zagotovljena garancija. Ta kupon vsebuje informacije o vrstah popravil. Obstaja seznam razčlenitev, ki so predmet izterjave brezplačno. Garancija navaja, da posledice stavke, kot tudi razpoke, kot tudi reakcija korpusa niso uvrščene na seznam, se odpravijo brezplačno. Če takih napak ni, čarovnik opravi popravila pod garancijo brezplačno. In koliko bo stalo nadomestiti zaslon na tabličnem računalniku, je odvisno od proizvajalca.
Pogosto se težave s prikazovanjem ali nepravilnim delovanjem prikažejo na tabletah. Samo ne pozabite, da popravila lahko traja dolgo časa, približno 1-15 mesecev. Ta čas je potreben za naročanje rezervnih delov, kot tudi za samo delo. Povprečna garancijska doba je 2-3 tedne. Čepoškodovanem zaslonu, morate iti na specializirano delavnico. Koliko je zamenjava zaslona na tabličnem računalniku, odvisno od kompleksnosti poškodbe.


Mehanske okvare

Na žalost se naprave, poškodovane zaradi majhnih vplivov, ne obnovijo v garancijskem roku. Po odkritju razpok in čipov na izdelku bo predstavnik proizvajalca zavrnil garancijo. Nato morate zamenjati zaslon z nabojem. Ali vsi mojstri ne morejo takoj povedati, koliko spreminja zaslon na tabličnem računalniku? To je odvisno od znamke naprave in potrebe po naročilu delov. Veliko elementov za izterjavo je treba kupiti v glavnem mestu ali v drugih državah. Če ima delavnica vse podrobnosti, koliko stane tableta? Zamenjava zaslona bo stala približno 4000 rubljev. In če potrebujete ločen nalog, boste morali plačati od 7000 rubljev. V vsaki storitvi diagnostika je tudi plačan, za to boste morali plačati od 500 rubljev. Odvisno od kompleksnosti je cena lahko višja ali nižja.

Obdobje popravila

Če je steklo na napravi poškodovano, koliko je zamenjava zaslona na tabličnem računalniku, ne bo edino vprašanje, ki ga mora strokovnjak vprašati. Pomembno je vedeti čas za obnovitev tehnologije. Navedene cene se nanašajo na nujni postopek, ko se popravilo izvede v 2-3 dneh.
Koliko stane zamenjava zaslona na dotik, če delo ni nujno? V tem primeru bo stala do 4.000 rubljev, vendar le pod pogojem, da ni potrebno naročiti delov v tujini. Ta mojster mora povedati kasnejediagnostiko.


Pravila ravnanja v delavnici

Pri obisku delavnice za popravilo tablet morate upoštevati več preprostih pravil, ki vam bodo omogočila pridobitev kvalitativnega rezultata. Tudi če po diagnozi pove mojster, koliko je zamenjava zaslona na tableti Samsung ali drugi blagovni znamki, ne dajte takoj naprave za popravilo. Strokovnjaka morate vprašati, od česa se izračuna cena in kakšno delo je potrebno. Čeprav mojstri obljubljajo, da bodo obvestili stranko o rezultatih dela na telefonu, vendar se morajo pogosto sami klicati, sicer lahko novice čakajo dolgo. Če popravilo traja več kot teden dni, ima stranka pravico do nadzora nad procesom.
Potrebno je natančno prebrati dokument, ki ga je dobil čarovnik v času dostave naprave za diagnozo ali popravilo. Pogosto vam to omogoča, da prihranite denar. Mojstri se običajno sklicujejo na pogodbo, katere načela morda ne izpolnjujejo pričakovanj stranke. Cena se ne sme povečati, ko čarovnik pove, koliko je zamenjava zaslona na tabličnem računalniku Digma ali kateri koli drugi blagovni znamki. Nepričakovane stroške prevzame strokovnjak pod njegovo odgovornostjo. Če ste v dvomih, lahko za potrditev končnega zneska vzamete potrdilo.

Potrebno je prihraniti pri popravilih?

Čeprav obstaja verjetnost preplačila za obnovitev tablete, je še vedno nasprotni vidik - prihranki lahko povzročijo negativne posledice. Pogosto je cena popravil ljudi izvedela od svojih znancev. Obstajajo samouki mojstri, ki ponujajo podobno delo za nizko plačilo.
Čeprav je to privlačna ponudba, je treba upoštevati, da je v tem primeru tehniko mogoče popraviti premalo. Poleg tega bo po tem potrebno okrevanje, ki bo stalo še več. Zato je bolje, da to strokovno delo takoj zaupate servisnemu centru.

Posledice popravila domače obrti

Tudi če znanec opravi popravilo opreme, je vseeno treba z njim skleniti pogodbo ali zahtevati potrdilo. Dokument navaja znamko in model naprave, datum prejema in rezultat. Še bolje je fotografirati na vseh straneh. Če pride do poškodbe tablice, z dokazilom, da bo mogoče popraviti ceno popravila ali napravo.

Obnova proračunskih naprav

Naprave ekonomskega razreda so stale manj kot 4 tisoč UAH. Pogojno so razdeljene v tri vrste:
 • Tablete operaterjev celic.
 • kitajske "tablete".
 • Originalne tablete.
 • Če ne želite kupiti nove tablice, je mogoče popraviti samo najnovejše naprave. Pri nakupu kitajske tehnologije je treba upoštevati: prodaja ali popravilo je skoraj nemogoče. Da bi to preprečili, se morate prepričati, da ima blagovna znamka pred nakupom uradno zastopstvo v vašem mestu.
  Tablete mobilnih operaterjev običajno stanejo do 5 tisoč rubljev. In popravilo lahko stane več kot strošek samega pripomočka. Redko so kvalitativni, saj je pomoč po čarovniku potrebna po 3-4 mesecih dela. In cena zamenjave stekla za uradno tablico mora poznati svetovalec pri nakupu.

  Sklep

  Popolno zaupanje strank v prodajalce pripomočkovlahko povzroči škodljive učinke. Ne bodite sramežljivi pri postavljanju vprašanj. Zaradi prejetih informacij lahko prihranite čas in denar. Vendar je treba upoštevati, da je treba s tehniko ravnati previdno, da ne bi porabili za popravilo. Za tableto potrebujete pokrov in zaščitno folijo, ki bo napravo zaščitila pred poškodbami. Skrbno ravnanje bo pomagalo ohraniti tehniko dolgo časa.

  Sorodne publikacije