Igra, kjer morate ustvariti igre: Game Dev Tycoon

Igra, kjer morate ustvariti igre - prave sanje za večino igralcev. Za dolgo časa, utelešenje te ideje v življenju, nihče ne ukvarja. Vendar pa je studio Greenheart leta 2013 javnosti predstavil svoj razvoj, imenovan Game Dev Tycoon. Igra v žanru poslovnega simulatorja vam omogoča, da se potopite v svet razvijalcev, čeprav ne brez konvencij in poenostavitev. Vendar je ta projekt edinstven v svoji obliki, zato je on tisti, ki daje nepozabna čustva. Igra, kjer morate ustvariti igre, podkupnine ne s tehnično izvedbo, grafiko, igro ali zapletom, ki ni tukaj. Igra Dev Tycoon očara s svojo idejo in vzdušjem ter predstavlja pravi dopust tistim, ki od otroštva sanjajo o razvoju iger.


Zgodba

Ker je Game Dev Tycoon simulator, ni treba čakati na akcijo in hiter razvoj dogodkov. Na ploskvi ste novinec v svetu oblikovanja in programiranja, vendar brez izkušenj, vendar z velikimi ambicijami. Igralec se začne v 80-ih, ko se igralna industrija oblikuje v običajnem formatu za vse, ustvarjajo nove platforme in žanre. Z idejo glave, minimalnega proračuna in starega računalnika, igralec začne v garaži staršev. Vse se začne z ustvarjanjem junaka in kratek legendo njegovega podjetja. Zato lahko Game Dev Tycoon delno pripišemo igri, kjer morate ustvariti lik in ga razviti. Z razvojem podjetja se črpajo tudi osebne lastnosti junaka in zaposlenih. Izberete ime junaka in ime podjetja, nato pa začnete potapljati v svet razvoja.

Bistvo igranja

Glavni cilj - postati uspešen razvijalec igre za 35 let. Skozi igro boste priča obdobje industrije - od prve konzole s preprostimi arkadami milijonov za projekte na področju zmogljivih osebnih računalnikih, zapletenega sistema napredovanja in povsod oglaševanje.


Celotna Igra je razdeljen na faze. Kot uspeh bo vaše podjetje raste. Če razvoj ni, boste začeli poslovati z izgubo in na koncu zakroetes zaradi dolga ali zaradi sovraštva zabava (poskusite sprostiti ali privide neuspešen projekt). Igra, kjer želite ustvariti igre, ponuja možnost izbire za vsak projekt platforme, zvrsti, teme in motor. Vsaka skupina vključuje več volitev. Med razvojem igralcem morajo izbrati smer za trud in proračun. Od samega začetka ne boste mogli narediti popoln projekt zaradi omejenega denarja in znanja, tako da boste morali izbrati med več komponent v korist ene sestavine.
Po sprostitvi dobite od vrednotenja založniki in povratnih igralcev. Osredotočanje na teh informacij, morate ugotoviti, da preuči, katera področja, da bi porabili denar in sredstva, in ki zvrsti /platforme niso odmeven v javnosti. Z naraščajočo povečanje in studio objektov. Postopoma se preselite v večji pisarni in bo najem zaposlenih. Vsi programerji, oblikovalci in oglaševalci podjetja tudi poučeval. Od 80. do današnjega časa se boste peljali vse faze igreindustriji.

Povzetek

Zdaj veste, kako se imenuje igra, kjer morate ustvariti druge igre. Igra Dev Tycoon je seveda polna konvencij in poenostavitev. S svojo pomočjo se ne naučite programirati. Toda ta projekt bo igralcu omogočil, da postane razvijalec in uteleša njihove ideje, čeprav v virtualnem svetu.

Sorodne publikacije