Slušalke Plantronics: modeli, navodila, pregledi

Ko gre za okorne tablete, pogosto iščete rešitev, ki vam bo omogočila, da se med pogovorom ne počutite neprijetno zaradi velikosti naprave. Slušalke Plantronics, katere koli serije in modeli, vam omogočajo, da hodite ali se ukvarjate z drugimi stvarmi, medtem ko se pogovarjate s sogovornikom, ne da bi se držali. Poglejmo najuspešnejše naprave tega proizvajalca.

Plantronics EXPLORER 500

Ta slušalka je drugačna, saj prenaša zvok v dovolj visoki kakovosti. Na voljo je v škatli, ki ima jasne meje. Zato lahko preprosto ocenite zasnovo naprave in pravočasno ugotovite, ali je primerna ali ne. Kaj je v škatli? Uporabniški čep, polnilni kabel, nosilec, ki omogoča pritrditev, adapter na vžigalnik, dokumentacijo. Vtiči za polnjenje so zanimivi - imajo magnetno ključavnico.


Slušalke Plantronics so na voljo v dveh barvah: beli in črni. Med seboj se po videzu razlikujejo po risbi. Na ohišju slušalk je poseben gumb, ki omogoča premik naprave iz enega načina v drugega. LED obvešča uporabnika o tem, kako naprava deluje. Površina modela 500 je iz plastike. Opremljen je z mehko pokritostjo. Telo ni dobro, zato prstni odtisi ne bodo vidni. Mikrofon je tekel ob strani, lepo ga je okrasil. Njegova rešetka vam omogoča zaščito pred nepotrebnim onesnaženjem. Med vetrom je primerno govoriti, jezik je razumljiv,zvoke in druge ovire, ki jih sogovornik ne sliši. Da dodatni zvoki ne motijo ​​pogovora, je nameščen dodatni mikrofon. Na žalost zaščita pred vlago ni zagotovljena. Na splošno so slušalke Plantronics udobne, ko se nosijo kasneje, naprava se ne čuti na anusu, ni nelagodja. Upravljanje se izvaja odlično, med delovanjem ni težav.

Programska oprema za slušalke Plantronics EXPLORER 500

Slušalke bodo z napravo delovale takoj po trenutni povezavi. Če želite začeti uporabljati dodatne funkcije, morate prenesti majhno število programov. Združljivi so z vsemi mobilnimi operacijskimi sistemi. Osnovna ponudba, ki jo prodajajo slušalke Plantronics Bluetooth, omogoča ogled splošnih informacij o napravi in ​​nadzor nad polnjenjem baterije. Obstaja več naprednih možnosti in možnost spreminjanja jezika. Poleg tega je vgrajeno kratko navodilo o uporabi slušalke.


Po želji lahko namestite dodatno programsko opremo, ki vam omogoča iskanje po slušalkah v nekaj metrih.

Slušalke Plantronics EXPLORER 500

Navada nošenja je že prvi dan uporabe naprave. Uporabnik ga preneha občutiti. Tudi s podaljšanim obdobjem nošenja se draženje in nelagodje ne pojavita. Ko kličete, da bi dobili pametni telefon ali tablični računalnik ne bo treba. Po mnenju potrošnikov je Bluetooth-slušalka Plantronics res odlična naprava. Omogoča daljinsko upravljanje dohodnih in odhodnih klicevodhodne klice, klicanje z besedilom, odgovarjanje na sporočila. Glas sogovornikov se zelo dobro sliši. Zaradi visoke ravni zmanjšanja hrupa je možno govoriti v premikajočem se avtomobilu in v hrupni dvorani. Poudarek proizvajalca je bil na povečanju zgornjih frekvenc. Takšna odločitev je vplivala na reprodukcijo skladb, vendar je za pogovor še vedno zagotovljena kakovost HD.

Plantronics Voyager Edge

Model Plantronics Wireless Voyager Edge je predstavljen v sodobnem in zanimivem dizajnu. Naprava ima ostre vogale, ki privabljajo dodatne potrošnike. V sivi različici naprave je sprednja stran slušalke narejena iz plastike. Telo ni umazano.
Če gledate napravo, lahko vidite priključek za polnilnik. V notranjosti ohišja je mrežica svetlega materiala. Ščiti ga pred vetrom. Nameščeni so trije mikrofoni. Proizvajalec je poskrbel za zaščito pred vdorom prahu in vode. Dovoljena je uporaba med dežjem. Slušalke lahko nosite bodisi z naramnicami bodisi brez nje. Komplet je na voljo v več velikostih, tako da si boste lahko sami privoščili potrebno opremo. Popolnoma sedi na ušesa, ni neugodnega. Brezžična slušalka Plantronics ima blazino iz silikona - mehka in ne moti potrošnika. V kompletu je tudi pokrov. Idealen je za tiste, ki želijo uporabljati slušalke samo pri klicanju. Poglejmo si, je priročno upravljati napravo.

Plantronics Voyager Edge

Slušalke Plantronics, katerih pregledi so pozitivniV večini primerov ima kovček posebne gumbe. Razvijalci so nastavili ročico za nastavitev glasnosti. Omogočanje in onemogočanje poteka s pomočjo posebnega gumba. Klic lahko sprejmete s pritiskom na tipko na sprednji strani. Noga mikrofona je opremljena s funkcijo aktiviranja ukazov, zato se nadzor izvaja tudi s pomočjo glasu. Na žalost delajo samo v angleščini. Splošni nadzorni sistem je jasen in preprost.


Iz razpoložljivih ukazov, ki jih ponuja slušalka, lahko opazite naslednje: možnost, da ugotovite napolnjenost baterije, način dela, pokličete stik ali pošljete sporočilo. Zadnja možnost je po potrebi onemogočena. Deluje odlično, zato ne skrbite, da se slušalke nenadoma ne obvestijo o klicu. Naprava lahko sporoči številko naročnika, ki je zapisana v imeniku. Vendar to deluje samo za tiste, ki so podpisani v angleščini.

Značilnosti baterije

Proizvajalec je sporočil, da lahko slušalke približno 6 ur delajo brez polnjenja. Če gre za primer, se rok podaljša do 16 ur. Te številke so precej impresivne. Kako razširiti napravo z Plantronics baterije? Slušalke, ki podrobno opisujejo značilnosti baterije, so opremljene z dobrimi indikatorji. Če želite to preveriti, je dovolj, da ga prejmete in pogovorite s to napravo, po koncu pogovora pa jo ponovno vstavite v ohišje. Zaradi senzorjev ni potrebno pritisniti na tipko za sprejem klica.Proizvajalec je jasno poskrbel, da potrošnik ne trpi zaradi pomanjkanja moči baterije. Navsezadnje standardnih pet ur pogosto ni dovolj. Za polnjenje slušalk potrebujete približno 90 minut.

Povzetek

Članek opisuje dva priljubljena in uspešna modela iste blagovne znamke Plantronics. Dobili so veliko pozitivnih povratnih informacij od potrošnikov. Kakšna je razlika med žičnimi slušalkami Plantronics in tistimi, ki delujejo z modulom Bluetooth? Dejstvo, da je slednje veliko lažje za uporabo. Čeprav obstajajo slabosti kot šibka baterija, pa so takšne naprave veliko bolj priročne kot žične. Kateri model dajati prednost je osebna zadeva za vsakogar, vendar je vredno preučiti tiste možnosti, ki so prišli do mnogih potrošnikov.

Sorodne publikacije