Peugeot-408: Tehnične specifikacije, ocene in mnenja

Peugeot-408 je velika limuzina za družinsko uporabo. Ta avto je bil predstavljen pred kratkim - leta 2010 v Pekingu. V istem letu se je začela proizvodnja limuzine Peugeot 408, katere tehnične lastnosti so bile zaradi številnih sprememb motorja raznolike. Glavna proizvodna delavnica se nahaja v Argentini. V Rusiji se avto proizvaja v mestu Kaluga.

Kratek opis

Ta avto je limuzina, ki se očitno ne razlikuje od drugih serijskih limuzin, razen nekaterih elementov. Na primer, namesto običajne rešetke hladilnika je na voljo velik logotip Peugeot. In videz druge generacije avtomobila mu je dodal privlačnost. Popoln seznam sprememb, predstavljenih v nadaljevanju.


Specifikacije Peugeot-408

Avto ima veliko sprememb. Glede na konfiguracijo je vozilo opremljeno z bencinskim in dizelskim motorjem. Prenos je predstavljen s petstopenjskim ročnim, štiristopenjskim in šeststopenjskim avtomatskim menjalnikom. Specifikacije Peugeot 408 so podobne modelu 307, čeprav imajo nekaj sprememb. Dolžina in širina vozila sta 470 in 180 centimetrov, kar zadostuje za namestitev treh potnikov na zadnjem sedežu. Najbolj priljubljene spremembe motorja so bencinski motor s kapaciteto 16 litrov in močjo 110 konjskih moči, kot tudi turbodizelski motor s kapaciteto 16 litrov in močjo 114 litrov.konjskih moči Glede na montažo ima avto drugačen odmik. Modeli, izdelani v Rusiji za prodajo znotraj države, imajo varnostno razdaljo 175 mm, kar je najboljši med avtomobili tega segmenta, kar bo dovolj tudi za ruske ceste.

Specifikacije, življenjska doba dizelskega motorja (motorja) Peugeot-408 je odvisna od pogojev delovanja, kot tudi od prostornine in moči motorja. S pravilno uporabo motorja lahko služi in pol milijona kilometrov, in tudi popolnoma vdreti v deset tisoč.

Pregled avtomobila

Sprednja optika ima zašiljeno obliko, v zadnjih avtomobilih je LED. Velik dovod zraka se odlično prilega notranjosti. V top ups ima kromiran okvir. Meglenke niso na sprednji strani, temveč na strani. Napaka njihove neuspešne lokacije. Avtomobil je standardno opremljen z 17-palčnimi livarskimi diski, če želite, lahko diske postavite na dva centimetra širše. Avto je namenjen za pet potnikov. Vsakemu brez izjeme bo v tem avtomobilu udobno in udobno. Glede na opremo so lahko materiali kabine drugačni, najpogostejši pojav usnja.
Po izdaji avtomobila druge generacije iz leta 2014 se je njegova notranjost popolnoma spremenila in postala bolj moderna in sveža. Zahvaljujoč dodatnemu velikemu zaslonu na dotik je avto postal podoben najsodobnejšim serijskim modelom.

Mnenja

Zunanjost avtomobila jeglavna prednost Peugeot-408. Zaradi pomanjkanja rešetke hladilnika, avto ni videti kot vse običajne serijske avtomobile, zato je na nek način edinstven. Vendar ni vse tako popolno. Zadnji del avtomobila je rahlo grbinast, zaradi česar je avtomobil zelo obsežen.
Ni čudno, da avto spada v razred velikih limuzin, saj je notranjost avtomobila zelo prostorna. Tudi trije potniki v zadnji vrsti se počutijo udobno. Pečica avtomobila deluje odlično tudi pri minusni temperaturi in ogreva kabino v nekaj minutah. Enako lahko rečemo za klimatsko napravo, ki prav tako odlično deluje v vročem vremenu. Vendar ni vse tako dobro. Materiali kabine so precej poceni, kar pokvari sliko celotnega avtomobila. Proračunska plastika, škripanje z vsakega dotika, bi lahko nadomestili z bolj kakovostnim. Tudi za številne lastnike oblika sedežev ni najboljša, čeprav materiali ustrezajo večini lastnikov. Za majhne potnike je širina sedežev dovolj za udobno nastanitev.
Specifikacije Peugeot-408 lahko imenujemo prevlada avtomobila zaradi njihove sorte, vendar v njih ni nič posebnega. Prav tako tehnično, šeststopenjski avtomatski menjalnik deluje dobro, deluje brez zamud in sunkov. Zavore niso najmočnejši del avtomobila. Ko zasilno zaviranje ni ista ostrina, ki je včasih potrebna. Zdi se, da se avto počasi pomika, poskuša se ustaviti.

Sklep

Da bi našli te stroškeAvto s podobnimi tehničnimi lastnostmi bo težaven. Zato izbira večine kupcev spada le na ta model podjetja Peugeot. Zaradi svojih tehničnih lastnosti Peugeot 408 ni slabši od večine podobnih modelov, saj stabilno drži palico tako za prodajo kot za potrošniške preglede.

Sorodne publikacije