Microsoftova brezžična miška: pregled, funkcije, funkcije in pregledi

Iskanje prave miške ni vedno preprosto. Nekdo je zaskrbljen zaradi vrednosti, nekdo pa ga pesti. Če se odločite, kaj želite Microsoftovo brezžično miško, upoštevajte pol točke.

Podjetje

Verjetno je na planetu majhen odstotek ljudi, ki niso slišali za Microsoft. Ta velika transnacionalna organizacija se je pojavila v zadnjem stoletju - leta 1975. Delala je na razvoju programske opreme. Zaradi tega je postalo znano.


Z razvojem se je začelo oblikovanje posebnih oddelkov, ki se ukvarjajo z drugimi zadevami. Na igralni konzoli Xbox deluje hčerinska družba. Obstajajo organizacije, ki proizvajajo pripomočke, vključno z brezžičnimi miškami. Microsoft je lani zaslužil čisti dobiček v višini več kot 10 milijard dolarjev in zbral pod svojo streho 120 tisoč zaposlenih.

Raznolikost

Podjetje deluje z veliko količino sredstev. Poleg programske opreme in poslovnih projektov se ukvarja tudi z razvojem pogonov. Zdaj popularnost pridobiva pametne telefone podjetja, ki so se na trgu že izkazali kot zanesljive naprave. Microsoftova brezžična miška je že dolgo priljubljena. Zato je v arsenalu podjetja že ducat zanimivih modelov. Poleg tega privabljajo tako videz kot tudi zahtevane lastnosti. Podjetje skuša ustvariti ne le izvirni izdelek, ampak ga tudi izdelatiergonomsko

Dober standard

Da, leta 2009 se je na trgu pojavil zanimiv model. Zdaj je malo verjetno, da bi pritegnila pozornost nekoga. Toda pred 8 leti je postalo pravo odkritje. Brezžična miška Microsoft 5000 je bila priročna, kakovostna in trajna.


Ta model je bil poceni. Takrat stroški niso presegli 40 $. Že takrat je podjetje skrbelo za njegovo predstavitev, zato je bila naprava dostavljena v svetlem paketu z veliko napisov in ilustracij. V celoti je bila narejena iz plastike. Tudi takrat je bila nenavadna oblika. Na straneh je bil prostor za prste. Na obeh straneh so bili nameščeni dodatni gumbi. Naslon za dlani je izdelan iz sijaja. Okoli kolesa je bila srebrna meja. Nasprotno je bilo vse lepo in lakonično.
Komplet je vseboval sprejemnik, ki je na daljavo spominjal na drugo miško nenavadne oblike. Bile so dve bateriji in programski disk. Brez uporabe slednjega je bila miška preprosta za uporabo z običajnimi funkcijami. S programsko opremo je bilo lahko vsak gumb posebej prilagoditi.

Ocene o "Microsoft 5000"

Zanimivo je, da je bila ta možnost prodana tudi v kompletu s tipkovnico. Microsoft 5000 Wireless Mouse je bila dobra izbira za tiste, ki potrebujejo napravo za delo. Imela je odličen odziv, vsi gumbi in njihove nastavitve so delovali pravilno. Mimogrede, naprava je bila primerna tako za desničarje kot za levičarje. V večini primerov je ležala udobno v roki. Čeprav je ta parameter subjektiven. Na splošno, po mnenju uporabnikov, po nakuputem modelu so drugi prenehali obstajati že dolgo časa. Težave ni bilo in enostavnost uporabe je bila podkupljena za vedno.

Sodobni analogni

Na podobnih sklopih se ni končalo. To je čip podjetja in njegove proizvodnje. Sčasoma se je na trgu pojavil Microsoft Wireless Comfort 5050, ki je znan tudi po svojem videzu. Takoj opazne spremembe, ki vplivajo na novi komplet. Tipkovnica je postala bolj natančna in lakonična. Nekoliko se je zmanjšala. Misa se je spremenila. Postal "svoboden" in mat. Ne izgleda kot prejšnji model. Zdi se, da se naprava "nasmehne" uporabniku zaradi dekorativnih elementov na kovčku.
Model je popolnoma črn, da je v ozadju nekaterih manipulatorjev hitrejša prednost. Pod dlanjo je skrit tudi logotip podjetja. Pred novostjo je bilo uporabljenih več tehnologij, zahvaljujoč čemur je prišlo ime niza "Comfort".

Ocene o "Microsoft 5050"

Kot kaže praksa, gledamo na podobne komplete, je bolje, da takoj izberete tipkovnico in miško. Ta dva pripomočka se nadaljujeta in dopolnjujeta. Poglejte namizje elegantno. Uporabniki so seveda dobro opazili. Prav tako je všeč sposobnost za nadzor manipulator z desno in levo roko. Nekateri so grdili zaradi majhnosti krmilnika, čeprav je rezultat tudi individualen. Ista miška je služila, nekateri pa še vedno služijo dolgo.

Nenavadno

Toda čas je minil, Microsoftova brezžična miška pa je posodobila svoj videz. Zato je manj konzervativenuporabniki so se morali držati v rokah, da ne bi kupili novosti za novost. Že dve leti kasneje se je pojavila miška Arc Touch. Ta čudež s tehniko bi mnoge zdaj presenetil. Hkrati so se pojavili strahovi, da bi novost lahko izrinila Appleovo manj popularno Magic Mouse. Toda, kot je pokazala praksa, bi lahko oba manipulatorja obstajala med seboj. Vsak uporabnik se je bolj odločil, kaj mu je všeč.
Glavna prednost sistema Arc Touch je njegova ergonomija. Manipulator je ravno in tanko v izklopljenem stanju. Z lahkoto se vstavi v vrečko in celo pride v vaš žep. Če je vklopljen, postane konveksen in kupuje ukrivljeno obliko za udobno uporabo.
Sprejemnik, za razliko od prejšnjega modela, je postal komaj opazen. Pridobljen sodoben videz - "zdrobljen bliskovni pogon". Polovica, na kateri so gumbi, je izdelana iz sijajne plastike. Površina je popolnoma gladka, vključno s pogojnim kolesom. Naslon za dlani je mat in pokrit z mehkim dotikom.

Ocene za Arc Touch

Takšen brezžični računalnik Microsoft ni mogel prejemati negativnih povratnih informacij. Ni to od tistih, ki so kupili "mačko v vrečki", in kot vemo, nihče ne izbere manipulatorjev. Srečni lordi so opazili udobje uporabe drsnega pomika in zasnove naprave kot celote. Poleg vseh zunanjih prednosti je miš delovala stabilno in sprejemnik je prenašal visokokakovosten signal. Mnogim je bilo prijetno in da manipulator ne zahteva dodatnih. Ne potrebuje programske opreme podjetja, ker obstaja nekaj gumbov. Edina stvar, kot je prejšnji model, je tazagotovo ni primeren za igralce.

Lepota v podrobnostih

Družba je sčasoma izdala številne modele manipulatorjev, ki so privabili uporabnike. Prvotna je bila originalna miška Microsoft Sculpt Comfort Mouse. Seveda, vse se spet približuje oblikovanju. Seveda, če primerjamo z igralskimi modeli, je malo zanimivega in privlačnega, a če pogledate manipulator kot delovno orodje, boste opazili številne zanimive rešitve.
Na primer, celotno telo črnega sijaja. Ukrivljene črte in oblika glavnih gumbov, ki skrbijo za blazino prstov. Na levi strani je kričav emblem operacijskega sistema Windows 8. Sprva se zdi, da je to popolnoma neuporabna stvar, kasneje pa se zavedaš, da imamo zaslon na dotik.

Ocene za Sculpt Comfort

Ponovno je brezhibno delovanje brezžične miške "Microsoft". Vse je pravilno, jasno in hitro. Podjetje se trudi, da bi vsako novost prineslo sodobnim modnim trendom in ga naredilo elegantno in modno. Slabosti tega modela praktično nimajo. Nekateri so se samo pritoževali zaradi brisanja sijajne plošče, čeprav sijaj ni bil označen? Od funkcij, je treba omeniti, da dpi ni mogoče spremeniti, čeprav je vse mogoče programsko. Pozitivnost tega manipulatorja pa ni odštevanje. Obstaja tudi privlačna plošča na dotik, premišljena ergonomija, Bluetooth povezljivost, funkcionalno pomikanje v štirih položajih, visoko kakovostni materiali in dodatne zmogljivosti.

Sorodne publikacije