Koliko stane War Thunder in kako ga namestiti?

War Thunder - sodobna računalniška igra MMO-akcijska igra žanra. Izdelali so ga in objavili domači razvijalci iz podjetja Gaijin Entertainment. Nadaljnja vprašanja bodo obravnavana o tem, koliko je igra War Thunder in kaj predstavlja.

Malo o igri

V tej igri vas pozdravlja svet ladij, letal in tankov zlate dobe. War Thunder vam omogoča, da se borite v zgodovinskih bitkah na zemlji ali v zraku, se borite samo z resničnimi ljudmi, ne z umetno inteligenco. Tudi, v procesu igranja bodo morali soočiti s posebnimi misijami, ki lahko le skozi iste resnične igralce.


Razvijalci so dobro opravili svoj izdelek in dosegli najbolj realistično grafiko in fiziko, kar prinaša veliko veselja pri igri med velikimi bitkami. Čeprav sta motor in grafika igre na visoki ravni, War Thunder tehta toliko kot katera koli druga MMO igra, ki je primerna za uporabnike z nizko hitrostjo interneta. Poleg tega igra vključuje izključno sistem škode, ki vam omogoča, da uniči tudi majhne elemente sovražnikove tehnologije. Nato se lotimo vprašanj o tem, koliko teže War Thunder in kako poteka postopek namestitve.

Namestitev

  • Če želite začeti, morate iti na spletno mesto za razvijalce iger in prenesti majhen namestitveni program.
  • Po prenosu smo začeli prejeti datoteko in skozi vse korake izbrali imenik in sprejeli licenčne pogodbe. V namestitvenem programu lahko takoj ugotovite, koliko teže je War Thunder. Vsakv trenutku, ko lahko zaprete namestitveni program in ga znova zaženete, se bo s potekom namestitve shranil. Tudi, medtem ko je celoten proces teče, lahko prilagodite raven grafike v igri, glede na značilnosti vašega računalnika.
  • Pred začetkom igre morate registrirati račun. To lahko naredi stranka med namestitvijo igre ali na spletnem mestu.
  • Ko so vse datoteke iger nameščene, se lahko prijavite na stranko, da se prijavite z vašim uporabniškim imenom in geslom ter začnete igrati.
  • Tukaj boste ponujeni, da prenesete visoko kakovostno teksturo, ki vam omogoča, da uživate v še več igrah. Vendar jih je mogoče izbrati le, če to omogočajo značilnosti računalnika. Članek je opisal opis same igre, proces njene namestitve, pa tudi težo War Thunder. Nedvomno je vredno poskusiti, saj je to ena redkih spletnih iger, ki dovoljujejo pristajanje in zračne tehnike na enem bojišču.

    Sorodne publikacije