Napaka v igri Dota 2: »Naprave Direct3D ni bilo mogoče zaznati.« Kaj storiti?

Dota 2 je daleč najbolj priljubljena računalniška igra za več igralcev na svetu, zato ni nič presenetljivega, da ste jo želeli igrati. Tam boste imeli priložnost, da izberejo eno od številnih edinstvenih likov, od katerih ima impresivno paleto Skil nato za pomoč svojo ekipo premagati nasprotnika v kratkem, a zelo razgibano in zanimivo boju. Toda nenadoma pred vami je nepričakovana težava, ker si ne more zagnati igro Dota 2 «ni bilo mogoče najti naprave Direct3D» - to je sporočilo, ki ga vidite pred seboj, ko boste poskušali obrniti igro. Kaj storiti? Kako se znebiti te napake in končno dobiti užitek od igranja? V tem članku boste našli možnosti za reševanje tega problema. Morate razumeti, da je možnost, da si prva rešitev primerna za vas in rešiti težave, ni previsoka, zato morate biti pripravljeni za to, kar bodo morali obrne, da bi poskušali vse rešitve, dokler ne bo vsak od njih. Torej, kaj, če Dota 2 ne more odkriti Direct3D?


Skladnost z minimalnimi zahtevami

Če pop up napako "ni bilo mogoče najti naprave Direct3D» Dota 2 prva stvar, ki jo je treba preveriti konfiguracijo računalnika. To sporočilo se prikaže na zaslonu računalnikov s prešibkimi komponentami, katerih moč ne zadošča za izvajanje te igre. Skladno s temče je to vaš primer, boste morali nadgraditi računalnik, da bo igral Dota 2. "Napaka pri zaznavanju naprave Direct3D" je napaka, ki se pojavi na vašem računalniku, ki v celoti ne ustreza le minimalnim, ampak tudi priporočenim zahtevam? V tem primeru boste morali poskusiti drugo rešitev problema.


Vozniki

Torej ste prejeli sporočilo o napaki »Datas 2 Dota 2 Device Detection«, kaj storiti? Če vaš računalnik v celoti izpolnjuje zahteve razvijalca, morate najprej paziti na gonilnik, vključno z gonilnikom grafične kartice. Poskrbite, da imate najnovejše posodobitve gonilnikov za vse komponente in če je katera od njih zastarela, jih nadgradite. To vam pogosto omogoča, da problem rešite takoj.

Druge rešitve

Obstajajo tudi druge rešitve, ki vam bodo omogočile obravnavo tega problema. Začnete lahko tako, da odstranite in namestite Direct X, nato pa dokončate ponovno namestitev operacijskega sistema. Posledično vam bo vsaj ena od možnosti zagotovo pomagala.

Sorodne publikacije