Osnovni krov bojevnika v ognjišču. Izbira kart in strateška igra

Base Deck of the Warrior je namenjen tistim igralcem, ki ne želijo polniti pravega denarja v Hearthstone. Te karte so podeljene brezplačno v nagradi za dvig znaka na deseto stopnjo. V tem primeru je Warrior eden najboljših likov v igri, ker ima zelo močno orožje. Naš mali gej pove o tem, kako zbrati krov na tem liku in kakšno strategijo uporabiti v igri.

Warrior's Deck and Strategy Game

Ta junak je sam po sebi precej močan in bo odlična izbira za začetnike. Bojevnik ima močno orožje. Poleg tega ima na palubi več kartic, s katerimi se lahko moč množi. Toda mnogi začetniki naredijo nepopustljivo napako in poskusijo uporabiti to orožje, da poškodujejo sovražnika, medtem ko ga uporabljajo za nadzor položaja na mizi. Konec koncev, osnovni krov Warriorja daje prednost umoru nasprotnikovih bitij in lahko ustvarite situacijo, v kateri sovražnik ne bo ničesar odgovoril in v tem trenutku boste lahko napadli igro Hearthstone.

Dnevniki za začetnike: Warrior

Osnovni komplet tega znaka vključuje zelo poceni napadajoče kartice, vendar je njihova moč zelo majhna, zato je vredno podati vrednost nadzora nad situacijo in spreminjanjem bitij. Ta taktika vam bo omogočila, da v poznejših fazah stranke nadaljujete z napadom z Arkanitskim žetelcem in Kor'kronskim bojevnikom. Ampak za to je treba izbrati ugoden trenutek. Prsni bojevnik ima še eno prednost - udarec ščita. Toda to znanje vam ne daje bonusa za nadzorpoložaj na krovu, vendar le povečuje raven zaščite za eno enoto. Zato ga je treba uporabiti le v skrajnih primerih, ko po štetju nasprotnikovih gibov vidite, da izgubljate, ali če imate preveliko mano, vendar ni kartic, ki bi jih lahko trenutno postavili.

Kako zbirati zemljevide

Osnovni tabor Gozdnega kamna gre tako v načinu usposabljanja kot v resničnem boju z "živimi" nasprotniki. Hkrati pa je bolje, da dobite set v bitkah z drugimi igralci, ker lahko na ta način osvojite zlato iz Master Tavern. In to vam bo omogočilo, da obiščete trgovino z igrami in kupite niz petih močnih kart, od katerih bo ena verjetno "epska".

Začetek roke

Hearthstone Warrior vključuje več čudovitih bitij, ki so ena enota manije, na primer "Luciani". Ta kartica povzroči eno enoto škode, in zdi se, da je to mogoče storiti s takim napadom? Toda kljub "usmrtitvi", poceni urok, ki ubije ranjeno bitje, je mogoče obravnavati dve maniji tudi z najmočnejšo kreacijo sovražnika. Takšen tandem je bolje držati in ne uporabljati za nasprotnikove šibke karte.
"Fiery Axe" je odlično orožje po ceni dveh celic manije. Ta kartica vam bo pomagala uničiti nekaj šibkih bitja sovražnika, medtem ko boste imeli sredstva za izgradnjo linije napada. Ne manj koristno in "Rezanje darila" - urok, s katerim lahko ubijete dva šibka bitja vašega nasprotnika ali pripravite močne na "Boj". Naslednja karta, Acid Slug, bo odlična potuničenje tekmecev, kot so Šaman, Palladin, Warrior, Hunter ali Robber. Strošek bitja, ki je sestavljen iz dveh celic mane, naredi ta zemljevid eden najboljših za pridobitev prednosti pred sovražnikom iz ene poteze.

Močne kartice

Za izboljšanje ravni zaščite je treba dodati zemljevide, kot so "Shintonosets Saint Gin" in "Grizzly". Ta bitja s sposobnostjo za "provokacijo" vam bodo dodali točke in vam omogočili, da povečate nadzor nad krovom. Svojo zmogljivost lahko okrepite s kartico "Priest Sin'Dorai", ki v napad in zaščito doda eno bitje eni enoti. Drugi lik, ki ga je treba dodati začetni roki, je Kor'kronski bojevnik. Ta kartica je močna v napadu, vendar je njena stopnja zaščite zelo majhna. Kaj morate povedati, ko je vaša polovica mize precej. Torej bo tveganje, da se izgubi na prvi potezi, omejeno na minimum. "Frozen Yeti" je močno bitje z vrednostjo štirih manijskih enot, ki jih je treba dodati tudi na krov. Kljub nizki stopnji napada ima ta lik prednost v obrambi, tako da ga bo nasprotnik težko odstraniti iz mize.
"Aconite Priest" - najmočnejši kartaški junak. Vključuje tudi najvišjo palubo bojevnika Hearthstone. Kljub razmeroma visoki ceni v petih delih Mane, je treba to orožje dodati njegovi začetni roki. Konec koncev, zahvaljujoč mu lahko uničite dve bitji sovražnika z resno stopnjo zaščite ali poškodbe v 10 enot za dva poteza nasprotnika. Še en uporaben znak, ki ima vrednost petih centrov mane - "Dwarf Saboteur". Ta kartica ni samo dovoljresnih kazalcev napada in zaščite, vendar tudi v primeru metanja lahko škoduje sovražniku v dveh enotah. To prednost je treba uporabiti na močnem bitju sovražnika, da bi se pripravili na "usmrtitev" pred urokom. Seveda, lansirni krov Warriorja vključuje veliko uporabnih kartic, vendar jih je treba dodati v začetno roko šele potem, ko ste vtipkali vsa zgoraj navedena bitja in uroke.

Sorodne publikacije