Goljufije za Serious Sam 2: Kako vstopiti?

Računalniška igra Serious Sam 2 je prava norost v svetu akcijskih iger v prvi osebi. Na tisoče mobov, eksplozij, različnih orožij in šefov. Vse to je postreženo v barvni lupini. Oznake Serious Sam 2 lahko uporabite za dodajanje neveljavnosti v to, kar se dogaja.

Kako aktivirati?

Pred vnosom kakršnih koli goljufij morate aktivirati ta način. Za to potrebujete konzolo za razvijalce in posebne kode. Najprej pritisnite tipko ~, da odprete konzolo. Ko se na zaslonu prikaže polje z besedilom, vnesite niz sam_iEnableCheats = 1. Ne pozabite, da je za aktiviranje potrebno strogo upoštevati črke, tako da igra prevzame goljufija. Ko vnesete kombinacijo, zaprite konzolo in pojdite v glavni meni s tipko ESC. Zdaj, da bi šli na seznam kod na Serious Sam 2, preprosto kliknite gumb F1. V oknu boste videli nasvete. Poišči goljufija, se spomni ali zapiši, nato pa ponovno vstopi v konzolo.


Aktiviranje vgrajenih kod

Če želite, da SerieSam 2 Cheat kode delujejo samodejno, uporabite drug ukaz. Če želite to narediti, ponovno odprite konzolo, kot je opisano zgoraj. Nato vnesite sam_iEnableCheats = 2 in pritisnite Enter. Če želite izključiti dejanje vseh kod, morate ponovno izvesti isti postopek, samo v ukazu za spremembo števila 1 ali 2 na 0. Ukaz 0 onemogoči goljufanje. Različne različice igre imajo lahko različne načine tipkanja. Nekateri ljudje se preprosto prijavijo v konzolo zaradi plimovanja in vstopijov drugih, goljufija ustreza tipki F1. Če ne dela opisuje, kako, poskusite, da gredo na konzolo in poskusite goljufa nepremagljivosti (prosim boga), vse orožje in strelivo (prosim giveall) ali ubijanje pošasti na vseh lokacijah (prosimo killall). Če te kode delujejo, poiščite seznam kod, ki se začnejo z besedo prosim. Če jih navedemo v mejah enega članka, ne bo izšlo zaradi velike količine. Ampak s pomočjo Serious Sam 2 kode, bo postalo bolj zabavno in bolj zabavno kot z običajnim prehodom!

Sorodne publikacije