Kako vzeti posojilo "Beeline" na telefonu? Kdo je na voljo zanesljivo plačilo?

Vsi naročniki so seznanjeni s stanjem, ko sredstva na računu niso zadostna, vendar je uporaba storitev komuniciranja ključnega pomena. V tem primeru lahko mobilni operater pomaga. Mnoge telekomunikacijske družbe svojim strankam omogočajo, da si za določeno obdobje zadolžujejo določeno količino denarja. Beeline ni postal izjema in je pripravljen na srečanje s svojimi naročniki, tako da jim zagotovi "zaupanja vredno plačilo". Ta možnost je na voljo za vse tarifne načrte (za posameznike) in je lahko uporabniku prijazna številka sama. O tem, kako dobiti posojilo za "Beeline" na telefonu in kaj si zapomniti, z izposojanjem sredstev od mobilnega operaterja, bomo opisali v tem članku.


Opis možnosti

Znesek za posojilo upravljavca je na voljo vsem posameznikom, ki so povezani z ustreznim tarifnim načrtom. Izjema so le stranke, ki so kupile številko pred manj kot dvema mesecema. Ni pomembno, v katerem času je ta naročnik stranka podjetja Beeline. Glavna stvar je, da je številka, na kateri morate vzeti "zaupanje plačilo", služil v omrežju operaterja za vsaj dva meseca. In kako dobiti posojilo za "Beeline" na telefonu (povezava ekipa bo našteta spodaj), če je rok uporabe številke manj kot določen čas? Žal to ni mogoče.

Stroški storitev

Kot vsaka dodatna storitev se "skrbniško plačilo" zagotavlja pod določenimi finančnimi pogoji. Za uporabo storitve zŠtevilke bremenimo v znesku 15 rubljev. To bo napisal po izteku posojila, skupaj z zneskom, ki je bil prenesen na račun naročnika kot plačilo za zaupanje (kako pridobiti posojilo "Beeline" po telefonu, bo nadalje obravnavano). Za storitev ni naročnine. Odpisi se pojavijo ob dejstvu, da je plačilo zanesljivo.


Kaj morate vedeti

Preden odgovorite na vprašanje, kako na telefon dobiti posojilo za Beeline, bi vam rad opisal pogoje, ki jih morajo uporabniki vedeti:
 • Storitev se zagotavlja za obdobje do treh dni
 • Za pridobitev posojila od operaterja je treba, da stroški za zadnje tri mesece niso bili manjši od 50 rubljev.
 • Velikost plačila se izračuna posamično za vsako stranko na podlagi skupnih stroškov komunikacij v zadnjih mesecih
 • .
 • Uporabite možnost "plačilnega zaupanja" na ozemlju vaše regije in v gostovanju, vključno z mednarodnim.
 • Če v obdobju, za katerega je odobreno posojilo, znesek, ki presega znesek odobrenega posojila (+15 rubljev za uporabo storitve), ne bo prejet na račun, komunikacijske storitve ne bodo na voljo do datuma, ko bodo sredstva v bilanci stanja prikazana.
 • Blok se lahko nastavi na številko za zaupanja vredno plačilo (takšno prepoved je mogoče izvesti le prek operaterja).
 • Veljavnost plačilnega sklada se prekine v dveh primerih: po poteku treh dni po vpisu številke računa, potrebne za vračilo zneska (znesek posojila + 15 rubljev).
 • Ob ugotovitvikako dobiti posojilo za "Bilyny" po telefonu, in če se izplača v polnem obsegu, lahko ponovno prejmete zaupno plačilo (plačate 15 rubljev za prejem posojila od operaterja).
 • Kako vzeti posojilo

  Ko smo izvedeli več o storitvi, se lahko obrnete na glavno vprašanje. Torej, kako dobiti posojilo za "Beeline" po telefonu?
  Naročniška številka, za katero je treba prejeti skrbniško plačilo, mora biti v omrežju Beeline vsaj dva polna meseca. Bolj ko stranka mobilnega operaterja porabi denar za komunikacijske storitve, višji je znesek plačilnega sklada. Na primer, če so vaši stroški za zadnjih 2-3 mesecev - do sto rubljev, potem lahko dobite 50 rubljev za tri dni, s stroški povezave od sto do tisoč rubljev - za vpis je na voljo 80 rubljev, itd.
  Za določitev zneska, ki ga je mogoče izdati na vašo številko, lahko na telefon vtipkate kombinacijo: * 141 * 7 #. Informacije bodo poslane v besedilnem sporočilu. Na spletnem mestu operaterja (v vaši osebni pisarni) ali preko USSD zahteve lahko aktivirate zaupanja vredno plačilo na številko: * 141 #. Po vnosu zahteve boste obveščeni o uspešnem zaključku transakcije. Če ni mogoče računati na znesek posojila sami, potem lahko pokličete kontaktni center na 0611 in pojasni z operaterjem, kako vzeti posojilo "Beeline" na telefonu povprečnemu uporabniku.

  Sorodne publikacije