Fallout 2: Urejevalnik igre za shranjevanje

Postapokaliptični svet Fallout 2 je izšel leta 1998. Računalniška igra za igranje vlog z že uživalim odprtim svetom, ki trpi po jedrski vojni, je bila zelo priljubljena naenkrat in velja za enega najboljših predstavnikov RPG-ja. "Fallout" ponuja različne variacije prehoda, svobodo delovanja (medtem ko igralec ni vstopil v boj, iz katerega se lahko izkaže zmagovalec ali poraženec). Odločitve, ki so bile sprejete v igri, vplivajo na njeno končnost. Igra vključuje zasvojenost z alkoholom in drogami, spol, organizirani kriminal, prostitucijo, politiko, suženjstvo.

Ustvarjanje znaka temelji na sistemu S. P. E. C. I. A. L., ki se uporablja v vseh igrah vesolja Fallouta in določa slog igranja igralca. V igri znajka eksplicitno potuje, komunicira z NPC in njihovimi organizacijami, jim pomaga ali jih kaznuje, s čimer definira njihovo pot. Nevarni postapokaliptični svet je neprijazen in daje igralcu številne naloge in načine, kako jih rešiti.


Replay Fallout 2 je visok, zelo je všeč "veteranskim" igralcem, ki so ga igrali v času, ko trg računalniških iger ni bil preveč nasičen in je vsebina resnično pomembna. Zaradi enostavnosti in raznolikosti igranja obstaja veliko modifikacij in urednikov za ohranjanje.

Izbira urednika za ohranjanje Fallout 2 v ruskem jeziku

Za ohranitev urejevalnika iger Fallout 2 obstaja več različnih avtorjev. Najboljši so tisti, ki podpirajo modo v igri, kot tudi ruski jezik. Na primer, urednik, ki podpira modno vstajenjeNevada, itd.

Kako namestiti urejevalnik skladišča Fallout 2

Po prenosu arhiva morate z desno miškino tipko klikniti na datoteko in jo izvleči v datoteko .exe, ki vodi mod.
  • V nastavitvah urejevalnika določite pot, ki vodi do te mape mod.
  • V odprtem urejevalniku izpolnite 2 polja v stolpcu Override: v prvi vrstici podajte ime igre (FALLOUT2) in v drugi vrstici podajte datoteko .cfg - konfiguracijo vašega moda (npr. Fores.cfg).
  • Kliknite V redu in nato posodobite.
  • Prepričajte se, da je Fallout 2 izbran v stolpcu Game.
  • Sorodne publikacije