Kako hitro prenesti v VVV: vrstni red ukrepov, navodila za začetnike, taktike in nasvete

Kultni in legendarni MMORPG World of Warcraft je osvojil srca milijonov igralcev. Kljub dejstvu, da se je začela v oddaljenem letu 2005, so še vedno vsi tisti, ki menijo, da je njen drugi dom. Že uveljavljeno večje število dodatkov. Igralci ubili Artash, končal Deathwing, spoznal Pandarenas, črpali lovce na demone, in se zdaj pripravljajo na nov krog spopadov med Horde in zavezništva v dodatek za bitko za Azeroth. Ampak ves čas igralci (predvsem začetniki) postavljajo isto vprašanje. Kako hitro črpati v Vvv? Odgovor na to vprašanje ne more biti enokomponenten, saj je stopnja črpanja odvisna od več dejavnikov. Začnimo z zasedami.

Izbira rase in razreda

Obstaja veliko dela. Vsi razredi niso sposobni hitrega nihanja. Hitreje kot vse se črpajo vojaki, lovci in paladini. Toda odvisno od izbrane toplote. Na primer, paladin v vlogi rezervoarja (pazi "Protect") ali chilah (spekter "Light") se ne bo črpal z enako hitrostjo kot tista, ki razvija podružnico "Retribution" (Retribution). Dejstvo je, da je "retret" veliko hitreje uničil sovražnike in tako pridobil več izkušenj. Če pogledate iz tega zornega kota, potem se lahko popoln bojevnik v tem pogledu obravnava kot "norost". To je pravi umor. Prav tako se lovec (Khant) kaže v dobrem razpoloženju v "Shooting" spektru. Torej, prvi odgovor na vprašanje, kako hitro priti v BBV - izbrati "pravilen" značaj. Iz tegaveliko je odvisno. Vendar pa je vredno razmisliti, kako igralec igra vlogo. Na primer, pri 335 (Wrath of the Grobljanski kralj) bo ravnotežje bistveno drugačno od ravnotežja Legije.


Pri dirkah jih je treba izbrati posebej za specializacijo njihovega značaja. Vorges ima na primer večjo verjetnost, da dosežejo kritično stavko. In to pomeni, da bo Warren Warrior v boju "Shaggy" preprosto nepremagljiv. Ljudje imajo popolnoma dvoročno orožje. Praktično idealna dirka za paladin v "Thanksgiving" ali vitez smrti s specializacijami "Ice" in "Ogid". Če iščete odgovor na vprašanje, kako hitro priti v VVV BFA (najnovejši dodatek), potem varno vzemite Warren Warren. Ta tovariš hitro in kakovostno uniči sovražnike. Hitreje je pridobivanje izkušenj. Zdaj pa preidimo na druge funkcije.

Uvod v ceh

Ceh v VVV je sodelovanje igralcev različnih ravni. Igralci si med seboj pomagajo s kompleksnimi misijami, pojdite na racije, ječe in BG. Zato igrajte bolj zabavno. Ampak, poleg tega, članstvo v ceh bistveno poveča pretok izkušenj za opravljanje quests in ubijanje mobs (če, seveda, ceh je najvišja raven). Poleg tega, če swing z visoko raven sogyldeysk, potem črpanje in sploh bo šel tako nizko. In to je še en odgovor na vprašanje, kako hitro priti v Vvv.


Funkcije strežnika

Pomembno vlogo pri postopku prenosa ima vrsta strežnika, na katerem igralec igra. Dejstvo je, da na uradnem strežniku obstaja samo dejanska aplikacija. Ljubitelji starih dodatkov se navadno zadržujejopiratski strežniki. Mnogi od njih imajo visoko količino obrokov (x5 x10 x25 x100). To pomeni, da se pridobljene izkušnje povečajo na 51025 ali 100-krat. Na nekaterih strežnikih lahko igralec sam ureja količino izkušenj v Vvv. Kako hitro prenesti na raven 110 na takšnih strežnikih? Zelo preprosto. Dajte si maksimalno količino izkušenj in v nekaj urah vzemite 110. raven. V tem je čar "piratov". Vendar pa "pravi" igralci ne marajo tega in se igrajo s standardnimi x1 tirnicami.

Iskanje

Verjetno najlažji način za zaslužek v "Vvv Legion". Kako hitro doseči? Tudi s pomočjo gostov. Za njihovo izvedbo je dana zadostna količina izkušenj. Če poskusite zapolniti izkušnjo zgolj z umorom mobov, potem igralec ne bo nikoli prejel takšnih zvezkov. Še posebej dobro znani priliv izkušenj pri izvedbi in dostavi kupa gostov. In tudi za gostje dajejo obleke in orožje. Odlična priložnost, da nosite svoj lik vsaj malo. Zlasti veliko izkušenj je mogoče pridobiti za naloge v ječeh. Ne zanemarite nalog, ki so bile ponujene na samem začetku inštituta.

Tresch

Pomaga pridobiti izkušnje v smeti na visoki ravni v ječeh. Trash je veliko število sovražnih mobov, ki jih morate hitro ubiti. Vendar je težava v tem, da en igralec ni na oblasti. Običajno so mafije v thrashu toliko, da se izkušnja preliva čez reko med umorom. Toda za ta namen je treba zaprositi tovariško najvišjo stopnjo, da se potopi. Ni smiselno skakati na eno mesto, v nekaterih primerih pa je stresnajdete tudi zunaj podzemlja. Toda spet ni treba iti tja. Ne boste pobrali kosti. Na splošno mnogi verjamejo, da je nemogoče hitro izgubiti tekalno plast. To ni ravno tako. Glavna pomanjkljivost je, da z naraščajočimi ravnmi dobite manj izkušenj z določenim odpadkom. Morate iskati novega. In to ni toliko.

Elite NPC

Redke mobilne naprave so praktično povsod. Vendar jih je zelo težko najti in ujeti. Preveč lovcev je bilo vrženih preko njih na polja Azerotha. Dejstvo je, da za njihov umor dajo ogromno izkušenj, dostojnih oblačil in dosežkov "Dokaj redko". Toda iskanje takšnih "rannikov" ni tako enostavno. To je dobro, da je super dodatek, ki se imenuje NPC Scan. Prikazuje lokacijo vseh znanih redkih NPC-jev v igri. Ampak še posebej se veseliti ni vredno. Lahko se zgodi, da boste, ko boste prišli na kraj, opazili, da je "Ranika" uspešno uničil drug igralec. In spet se pojavijo zelo kmalu. Seveda je vrednost tega načina črpanja zelo dvomljiva, vendar lahko dobite redko orožje (ali opremo) in dosežke. Kaj je slabo?

Obvezni obisk ječe

Kach na visoki ravni je zelo počasen. In če iščete odgovor na vprašanje, kako hitro prenesti v Vvv 801, potem v nobenem primeru ne zanemarite pohodništva v podzemni legiji Addon. Za njih dajejo ogromno izkušenj, kul stvar od šefa in priložnost, da črpajo na thrash. Na splošno se težave pri prenosu znaka začnejo na 100. stopnji. V temObdobje življenjske dobe osebka je potrebno izmenično pohoditi v ječo z izvedbo nalog. Samo to bo mogoče črpati čim hitreje. Mimogrede, če želite hitreje črpati v ječo, je zelo koristno imeti znak v rezervoarju. Vedno jih potrebujejo. Če imate "dama" (tako, da ne škodi), potem morate čakati na čakalno vrsto v podzemni železnici za 20-30 minut. In še več. Tudi po ugodni ceni je laž (zdravnik).

Mnenje o PvP

Kar se tiče tako zanimivega načina, kot je PvP (igralec proti igralcu), je povsem neuporaben pri prenosu znaka. Izključno "valuta" v obliki častnih očal. Zaradi tega lahko kupite kul uniforme in orožje. Vendar ni praktičnega smisla v smislu PvP prenosov. Poleg tega igralci običajno ne preživijo v načinu PvP že dolgo časa. Zelo hitro tam celo prenašajo celo tanke. PvP v načinu črpalke ni praktično uporaben. In to je nesporno dejstvo.

Zaključek

Zgoraj smo poskušali odgovoriti na vprašanje, kako hitro prenesti v BB 335 (ali v katerokoli drugo različico igre). Črpalka je popolnoma in popolnoma odvisna od mnogih pogojev. Iz razreda znakov in izbrane specializacije na nivo cehovstva, v katerem je igralec oblikovan. Splošni recept je ta: morate izbrati "pravilen" znak za hitro črpanje, opraviti naloge na nizkih ravneh, ne pozabite na treking v ječo na višino in sestavite ceh. Samo upoštevanje vseh teh pogojev vam bo pomagalo hitro črpati v Vvv. Toda hitrost je relativni koncept.Z raits v x1 črpanje bo še vedno počasno. Želite hitro - vrgel uradni strežnik in iti k piratom s splavi x100.

Sorodne publikacije