Podzemni World of Warcraft: Grim Batol

Grim Batol je ječo, dodano kataklizmi. Zasnovan je za skupino igralcev ravni 84/85 in je predstavljen v običajnem in herojskem načinu. Kot ponavadi se morate v notranjosti soočiti ne le z navadnimi nasprotniki, ampak tudi s kompleksnimi šefi, za vsako od njih obstaja velikodušna nagrada.

Zgodovina

Vhod v Grim Batol se nahaja na območju somraka, ki se nahaja na kontinentu vzhodnih kraljestev. Če želite najti vrata v ječo je zelo preprosta - morate samo premakniti strogo na zahodu.
Ta podzemna trdnjava je dolgo časa pripadala škratom Thunder Hammerja, kasneje pa so jo zavrnili Orki, ki so ji naredili zapor za kraljico zmajev Alekstrazy. Zdaj je Grim Batol pod nadzorom kulta Twilight Hammerja, katerega privrženci se morajo samo boriti s pogumnimi junaki.


Umbris

No, zdaj, v resnici, o šefih, ki čakajo na pustolovce v globinah ječe. Prvi se imenuje Umbris. To je črni zmaj, obrambne sile Grim Batol. Pod njegovim poveljstvom ne obstajajo le običajni kulti, ampak tudi močni zagovorniki vrste zmajev.
Bori se s podatki šefa, vedno se spomniš njegove sposobnosti "Blitza". Ta zmožnost Umbrissu omogoča, da se takoj premakne na točko, ki jo izbere, škoduje in zavrača vse cilje, ki jih ima na poti. Za vas, po drugi strani, morate poskušati zagotoviti, da šef ne pade na nobenega od članovskupin

Trong

Velik Etin, ki je služil kot kovač kulta Twilight Hammer. Značilnost tega šefa je, da lahko v času bitke naključno spremeni svoje orožje in to se boste morali prilagoditi. Poleg tega Troong občasno uporablja "Mighty Tupit", s čimer povzroči propad.


Zaželeno je, da rezervoar drži šefa nazaj skupaj z ostalimi člani skupine. Prav tako ne pozabite na "Mighty Tupit" in se izogibajte padajočim kamnom s stropa.

Dragh

Ork, ki je prisegel na vernost Dwarf Hammerju. Boj z njim ne bi smel povzročati težav. V prvi fazi šef ve, kako izdelati precej šibke "puščice teme", odlitke, ki jih je mogoče prekiniti. Morate vleči Dragh 80% življenja čim hitreje. Kar se tiče druge faze, se začne v času, ko šef ostaja 20% zdravja. Dragh pobegne in obrne zmaja. No, samo pretepel kuščarko, poskušal ne priti v njegov plamen in na tla. Na neki točki se zmaj odloči, da se umakne, in bitka na njej bo končana.

Erudaks

No, končno, najnevarnejši sovražnik, ki živi v Grim Batolu. Erudaks je eden največjih generalov Deathwinga, ki je uspel ustvariti novo vrsto krvoločnih zmajev, ki ščitijo svojega ustvarjalca.
V bitki je treba posebno pozornost nameniti sposobnosti šefa, imenovanega "Nevihta iz somraka". V trenutku prijave morate imeti čas za tek v majhnem krogu, sicer vam bo dodeljen DOT,ki vas bo postopoma ubila. Poleg tega Erudaks zahteva pomoč lažnih hudičev, ki bi jih morali čim prej ubiti. Če ne boste uspeli, se bodo na bojišču pojavili kačji pastirji in obnovili zdravje srca.

Sorodne publikacije