Postavitev interneta "Beeline" na "Android". Samodejne internetne nastavitve za Beeline

Vzpostavitev interneta od Beelinea do Androida je pomembna spretnost, ki vam ne bo samo omogočila, da boste porabili čas za poslušanje glasbe na spletu iz pametnega telefona ali sedeli na družabnih omrežjih, temveč vam tudi dali priložnost, da zavrnete plačilo za internet.

Samodejna internetna povezava

Internet je dobro opremljen z napravami Wi-Fi na napravah Android. Njegove glavne prednosti so visoka hitrost povezave in enostavna povezava. Ta protokol je praktično povsod: v prometu, kavarnah, nakupovalnih centrih in stanovanjskih stavbah. Vendar pa obstajajo kraji, kjer območje pokritosti z brezplačnim brezžičnim omrežjem še ni prispelo, in morda nikoli ne bo.


Obstaja veliko institucij, v katerih je dostop do nekaterih socialnih omrežij in kurirjev blokiran. Med njimi so postaje, šole in univerze, pisarne različnih podjetij in podjetij. Kako nastaviti mobilni internet od Beelinea do Androida? Danes bomo o tem povedali.
Praviloma se mobilni telefon na telefonu samodejno poveže. To pomeni, da operater mobilne komunikacije "Beeline" pošlje nastavitve za povezavo z internetom v sporočilu SMS. Shranjene so v trajnem pomnilniku naprave Android. Vnesti jih morate le enkrat. Tega dejanja ne ponavljajte v prihodnosti.

Če ni avtomatske povezave

, ni vse tako preprosto. Zgodi se, da ni avtomatske povezave s tistimi, ki so nezakonito vstopili v državopodstandardnih telefonov in pametnih telefonov v tujini, ki jih ljudje prinesel občasno zase. Te naprave lahko tudi povezano s kartico SIM tujega operaterja. Toda obrtniki recikliranje takšne naprave, pod ruskimi standardi. Lahko, seveda, biti redno telefonov z odstranljivim Seven. Za to »Android« nastavitve interneta "Najkrajša pot« z roko.


Ta odstavek je "dostopne točke (APN)». Nato morate izpolniti vrstice v točki "novo dostopno točko". Kaj naj vnesem?
 • Njegovo pravo ime ali vzdevek.
 • dostopne točke (APN) (vpisana na uradni spletni strani "Najkrajša pot" v "Internet» - internet.beeline.ru, in če je sim-kartico iz modema, nato pa je predstavil z referenčnim home.beeline.ru).
 • , uporabniško ime (ki jih je treba vnesti besedo Najkrajša pot).
 • gesla (tudi Beeline).
 • Če je, potem ko te manipulacije nimajo mobilnega interneta, morate ponovno zagnati pametni telefon. Podjetje "Najkrajša pot« lahko preverijo pristnost vaše identitete (kot uporabnika tega pripomočka) ali na določeno število. Za ta CHAP-identifikacije poteka, ki vključuje zbiranje uporabnika posrednih dokazov, ne pa neposredno geslom.

  Ročne nastavitve vnosa iz interneta "Najkrajša pot" na "Android"

  Razmislite drugo stanje. Recimo Internet ni prilagodljiv prek avtomatizirane ali po polnjenju nastavitve polja. Kaj potem storiti? Poišči nastavitve polje "MCC" pa vpišite številko 250. Te tri številke, primerna za vse operaterje. Toda MNC koda za več različnih mobilnih omrežij. Za "Najkrajša pot"je 99. Ne pozabite. Tako bo MCC + MNC za Beeline (ročni vnos kode, če ni prejet samodejno) 25099.
  Če imate kakršnekoli težave z nastavitvijo interneta, lahko vedno pokličete pomoč na telefonski liniji "Beeline". Tudi pod strogim nadzorom zaposlenega ne morete vzpostaviti povezave z omrežjem? Potem je smiselno stopiti v stik s servisnim centrom, kjer bodo izkušeni svetovalci samostojno izvedli vse potrebne manipulacije.

  Mobilni internet 2G

  Trenutno se ne uporablja omrežje 1G. Malo je verjetno, da so mnogi slišali o tem v Rusiji. Navsezadnje so se te brezžične tehnologije v Združenih državah in Evropi uporabljale za mobilne komunikacije v osemdesetih letih. V Rusiji in CIS pa so bile brezžične komunikacije v devetdesetih letih. Potem sploh niste morali razmišljati o povezovanju z internetom prek telefona. V zadnjem desetletju 20. stoletja so v svoje 2G uvedli tujce. Najprej je bila izdelana na Finskem. Do nedavnega je bil za ruske uporabnike ta način komuniciranja bolj dostopen. Že zdaj obstajajo kraji, kjer se 2G internet ohranja.
  Napredek ni vzpostavljen. Pojavijo se novi protokoli mobilne komunikacije. Danes ima mreža 2G najnižjo hitrost interneta. Vendar je še prezgodaj, da bi jo odpisali iz računov. Vse naprave z operacijskim sistemom Android, tudi najnovejše in najsodobnejše, lahko podpirajo samodejno konfiguriranje interneta iz družbe Beeline s pomočjo brezžičnih komunikacij druge generacije. Ne vedo vsi.

  Internet na 3G frekvenci

  S povezavo 2G smo ugotovili. Ali 3G protokol zagotavlja večHitri dostop do interneta? Pravzaprav ni vedno tako. 3G frekvenca se spreminja. Na desni ali na opremi, na kateri deluje Beeline, ali na območju pokritosti. To pomeni, da bo internet, ki deluje na frekvenci prenosa podatkov CDMA2000, skoraj tako počasen, kot je. EDGE in UMTS sta približno dvakrat hitrejši od CDMA. Obstaja še več frekvenčnih možnosti za internet, ki se pozicionirajo kot 3G. V resnici pa so zelo hitre frekvence, ki imajo pravico imenovati 3G, EV-DO revizija A in EV-DO revizija O. Zato se morate osredotočiti na frekvenco pri nastavljanju interneta na usmerjevalniku Beeline, na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

  4G - Mit ali resničnost?

  Najprej je treba opozoriti, da vsi 4G internet ne podpirajo vse mobilne naprave in tablice. Vendar pa ni mogoče reči, da je hitrost prenosa podatkov pri uporabi tega protokola veliko večja od običajne za vse 3G. Tik preden vsa oprema ustreza visokim zahtevam 4G komunikacije. In tudi če je v pametnem telefonu čarovnika za internetne nastavitve Beeline ta protokol, to ne pomeni, da bo internet na vašem telefonu začel leteti. Lahko sklepamo na naslednjo ugotovitev: 4G tehnologija, ki je ponujena potrošniku, je, iskreno rečeno, 375 G. Toda ne bodite razburjeni. Navsezadnje bo prava povezava 4G kmalu na voljo na vseh mobilnih napravah. Moramo malo počakati.

  Dostopna točka za druge naprave

  Kot veste, ima mobilni internet zelo veliko hitrost. To je glavni razlog za njegovo veliko popularnost. Nujno se morate povezatidrug pripomoček na internet? Pametni telefon lahko uporabljate kot brezžični usmerjevalnik. To bo zahtevalo mobilno napravo, ki podpira 3G (GSM), in ima vgrajen modul Wi-Fi. Kako pridobiti internetne nastavitve za druge naprave (npr. Za pametne telefone Android OS)? Povedali vam bomo zdaj o tem.
  Če želite začeti, odprite meni z nastavitvami in izberite podpostavko »Več«. Izberite gumb Modem Mode. Po kliku se bo pojavil seznam v obliki štirih podpostavk. Med njimi morate izbrati "Wi-Fi dostopna točka" in "kliknite na stikalo, da zasveti gumb VKLOP. Potem morate v nastavitvah iste dostopne točke nastaviti parametre. Potrebno je določiti:
 • Ime dostopne točke Wi-Fi (ime omrežja).
 • Nastavite geslo.
 • So ti ukrepi? To je v redu. Ko vnesete geslo, lahko aktivirate možnost prikaza. Kaj to daje? Tako ne boste naleteli na napake pri nameščanju gesla. Lahko greš v drugo smer. Ne nastavite gesla, ampak dostopno točko omogočite vsem v območju pokritja usmerjevalnika. Za računalnik z operacijskim sistemom Windows XP s servisnim paketom SP2 boste morali aktivirati tudi protokol WMA. Nato lahko napravo tretje osebe povežete z napravo OS "Android" kot Wi-Fi usmerjevalnik.

  Najboljše storitve podjetja Beeline

  Konfiguriranje interneta od Beelinea do Androida je značilnost najugodnejše tarife. Kaj lahko priporočamo? Tarifa »Vse« je odlična možnost. Stroški interneta na njem se bodo gibali od 200 do 1200 rubljev na mesec.Vse je odvisno od količine razpoložljivih GB. Tako lahko tarifa "Vsi" zagotavlja mesečno internetni promet v višini 148 12 in 20 GB. In če je omejitev izčrpana? Enkratno plačilo 250 rubljev bo uporabniku zagotovilo še 1 GB in 500 rubljev - kar 4 GB. Poleg tega lahko pri tej tarifi doživite dodatne storitve, kot so "Neomejeno v 4G" in "Avtomatsko podaljšanje hitrosti".
  Torej, izpostavimo prednosti mobilnega interneta od družbe Beeline. Prvič, naročnik dobi hiter dostop do omrežja s telefonske naprave ali tabličnega računalnika. Drugič, lahko uporablja usmerjevalnik (internet od Beeline) za Android kot dostopno točko za vse pripomočke z dvojnim namenom, ki so povezani prek Wi-Fi.

  Sorodne publikacije