Diablo 2. Recepti za kocko prijazno kocko: prehod, gostje, skrivnosti, grafike, igro, liki, ocene in ocene igralcev

Pomembno je vedeti, da nekateri recepti morda ne bodo delovali v različnih različicah igre. Zato jih je na internetu podanih veliko. Poleg obnavljanja klobasastih palic je treba v drugem aktu opraviti še druge naloge, ki jih lahko uporabimo v tretjem. S pomočjo recepta lahko stvar spremenite v drugo, vendar močnejšo. Vzemite drobce kamnov in jih naredite popolne.

Malo o igri

Diablo, škofovski teror, želi osvoboditi vse svoje demonske brate in vojaki visokih nebes se ne morejo vmešavati v njegov načrt, prepovedani so. In samo eden smrtnik si upa, da se odpravi na Diablovo pot, da ovira njegove zahrbtne načrte. Če ne uspe, bo svet postal izhodišče za pekel.


Skupaj v poglavjih 4 igre, lahko tudi potujete skozi divjino, med mesti in ječami. Iz zgodovine se igralec premakne naprej z izvajanjem nekaterih nalog v vsakem poglavju, da bi pridobil izkušnje. V prvem poglavju so glavne lokacije roparski tabor, samostan, druga - puščava in mesto Lut Goleyn. Tretje poglavje nas pošlje v džunglo Srednje Amerike, in četrti akt je kraj delovanja pekla. Obstaja razširitev, ki dodaja peto poglavje.

Kompleksnost in razredi

Obstajajo tri stopnje težavnosti: navadna, nočna mora in pekel. Če greš skozi igro na isti ravni, potem se odpre naslednje. Na višji ravni v igri postane več pošasti, so močnejši in bolj odporni na nekatere poškodbe. Toda lahko ti postaneš veliko boljšipredmetov in spremenite kompleksnost igre. Obstaja 5 razredov za lik: Amazon, barbar, čudežna dežela, nekromant, paladin. Vsakdo ima svoje pluse in minuse. V prilogi sta še dva razreda: Asasin in Druid.


Igralci, kadar primerjajo prvo in drugo Diablo, upoštevajo, da se grafika ni spremenila. Obstajajo lokacije, ki so določene za določene naloge, tamnice so naključno ustvarjene. Edina stvar, ki je dodana, sta dve dodatni reži za orožje, različni predmeti, napitki.

Diablo je bil poraženi bojevnik, ki ga je poskušal zadržati v svojem telesu, vendar ga je demon lahko premagal, zaradi česar so drugi demoni prišli ven, povzročili veliko nepopravljivega uničenja. Skupina iskalcev avanture, ki gredo skozi tabor, slišijo različne zgodbe in zgodbe o tem. Poskušajo ugotoviti, zakaj je vzrok zlo. Izkazalo se je, da lahko Diablo nadzoruje popotnika, v čigar telesu je, želi izpustiti Baala in Mefista. Baal je blizu Lut Goleyn in Mefisto - blizu mesta Kurast. V prilogi je igralec poslan, da izostri Baal v kamen sveta in mu pomaga pri tem nadangelu Tyrael. Vendar bo igralec kasneje moral ugotoviti, da ima angel svoje načrte za kamen. Več o likih:
 • Barbar je zelo močan bojevnik, brez čarovnije. Lahko greš skozi vse stopnje težavnosti.
 • Amazon je isti bojevnik, več kot tekmovalec. Lastnik čarobnosti elementalizma.
 • Necromancer. Načeloma je mogoče, da jih prenesejo, vendar v stranki necromancer ni všeč, ker njegovi vstali mrtvi ne motijo ​​vsega.
 • Paladin izgleda kot barbar, vendar ima čarovnijo. Zelo močan borec v PVP.Paladin je cenjen v skupnih bitkah.
 • Čarovnica ali čarovnica. Njena vitalnost je majhna, vendar uporablja spontano magijo, na primer ogenj. Najbolje je, da izberete samo en element. Lahko se premaknete do neke točke, naredite portalno točko za svoje sodelavce. Zato je zelo naklonjena zabavam.
 • Morilec je sposoben rokovati z orožjem, če je krempljev, uporablja pasti. Universal, vendar brez bonusov za druge znake.
 • Druid. Obstajajo tri smeri. Če igrate samo s tretjim, potem je izziv bitja skoraj nemogoč. Najbolje je, da izberete bojevnika, nato pa se lahko obrnete na volka in medveda: drugega, ali druid čarovnik je priporočljivo. Je zelo močna, še posebej cenjena v zabavi. Mora se pravilno vrteti. Lahko oblečete stvari skoraj vse.
 • Igralci pravijo, da je igra na prvi pogled podobna, da se lahko igra na različnih ravneh, če pa igrate pogosto, se lahko dolgčas. Svoj značaj ste črpali do maksimuma, vse ste naučili, odkrili vse možne in nepredstavljive predmete. V tem primeru je priporočljivo vzeti mod za Diablo 2 recepte, hobbler kocka pa je dodana tudi igri.

  Horadrična kocka

  Zapisi Horadrima ne razkrivajo porekla kocke. Znano je, da je obstajala močnejša različica, vendar je rezultat teh metod pokazal, da je uporaba kocke zelo nevarna. Nato so ustvarili klobaso. Delo kocke temelji na načelih transmutacije in alkemije, s pomočjo katerih je mogoče v njem sestaviti nov predmet. Kocka deluje tako, da poveže glavne energijske predmete, ki so v njej shranjeni.
  Da bi našli kocko Diablo 2, morate iti v dvorano mrtvih. V zapečenih hribih je kocka nekje v drugi stopnji. Pomembno je vedeti, da imate lahko samo eno kocko. Če najdete dva, ne boste izbrali. Vendar pa se spomnite krajev, kjer ste odkrili kocke, ker, če bi le malo, nenadoma izginili, potem lahko prideš tja in ga ponovno vzameš. Spodaj je zemljevid, kjer lahko najdete kocko.
  On ima majhne velikosti - dva do dva. V nekaterih dopolnitvah se njegova velikost širi. Skupaj ima štiri reže, ki jih morajo odpreti, kliknite na to desno miškino tipko. V njej je 12 kletk 4 x 3. Če želite shraniti element, ga morate z miško povleči na ikono kocke. Prav tako obstaja gumb, ki pravi "mix". Če tam postavite prave elemente in pritisnete gumb, vam bo kocka ustvarila nekaj novega. Toda če so stvari narobe, se nič ne bo zgodilo.

  Točke za naloge

  V Diablo 2 recepti horiadričnega kocka vključujejo tudi ustvarjanje stvari, ki so potrebne za izvedbo vsakega iskanja. Na primer, da bi v drugem aktu odprli grob Tal Rušija v madžarskem kanjonu, potrebujete grozljivo osebje (na sliki spodaj).
  Da bi ga dobili, potrebujete Amulet Viperja in Kralja kraljev, ki ga morate vstaviti v kocko in pritisniti "mix". Nato v tretjem dejanju morate priti na eno mesto, ki se imenuje koncentracija sovraštva. Čudovito ime, kajne? Toda ne boste mogli priti tja, dokler invazivna sfera ne bo uničena v Trawankennu.Da bi to naredili, morate odvzeti nekaj Halimovih stvari: prsih, očesu, možganih in njegovem srcu. Ko vse to postaviš v kocko, boš dobil Will William Halima. Z njegovo pomočjo lahko uničite Sfero.

  Raven krav. Ne boste mogli priti sem, dokler ne dokončate igre do konca in ne boste ubili šefa. S tem v klasičnem odlomku moramo ubiti Diablo, poleg tega pa tudi Baala. Potem greš v roparje. Tam boste morali najti tiste mestne portale in dodati nogo Wirtha. Ko pomešate ti dve sestavini, boste odprli rdeči portal na to raven.
  Vendar pa je značilnost: če ubijete kravjega kralja, se tak portal ne bo več mogel odpreti. Vendar pa bo vsak drug igralec, ki še ni ubil kralja, popolnoma odprl portal in ga lahko spremljaš.

  Malo o programu

  V "Google Play" lahko najdete aplikacijo "Hobiji za Diablo 2". Vendar pa je v angleščini, vendar je načeloma mogoče razumeti. Glede na preglede, ni dovolj podroben opis nekaterih rune, vendar je zelo priročno.

  Recepti za dodajanje "škofa uničenja" čl.

  S pomočjo kocke lahko naredite različne zanimive stvari, vključno z dodatkom "Lord of Destruction", ki se imenuje tudi Lord of Destruction-lod. stvari Z mešanjem lahko dobite pomlajevalna zelišča.
 • Če mešate rune treh kosov, a so enaki, boste dobili eno, bolj izboljšane rune.
 • Če vzamete en čarobni meč, dodajte rubin,terapevtske napitke 4 kose, nato dobite čarobni meč Licha.
 • Če potrebujete napitke za popolno pomlajevanje, morate skupaj mešati 3 konvencionalna pomlajevalna zelišča.
 • Toda od treh obročev lahko naredite en lep amulet, vendar bo kakovost teh obročev vplivala na kakovost ustvarjenega amuleta, zato si ga morate zapomniti.
 • Enaka stvar z amuleti: 3 kosi so lahko izdelani iz obročev z enakimi lastnostmi.
 • Crowd of the bes

  V dodatku Diablo 2, "The Crowd of Anger", se lahko recepti koradrične kocke uporabljajo tudi za ustvarjanje nečesa zanimivega. Tako, na primer, če imate nekaj običajnega in želite z njo narediti čarovnijo, dodajte modro kremo in ključ v isto barvo v njeni kocki.
  Ampak za čarobno stvar morate dodati iste predmete, vendar rumeno, tako da boste imeli redko stvar. Če najdete popolno lobanjo, dodajte gobo, uho in dobite veliko maskoto. Uho lahko najdete v PvP. Takšna maskota daje kar 25% možnosti, da najde kakšno čarobno točko in dobi tudi 200% zlata, ki pade iz pošasti.

  Zy-El: Preizkus ognja

  Če upoštevamo formule Diablo 2 za kocko hoblerja, potem ne moremo brez tega dodatka. Obstajajo govorice, da so taki recepti skoraj 50.000.
 • Če vzamete kakšno zdravilno zelišče, mu dodate 3 plodove, boste prejeli napoj vstajenja. Isti napoj lahko dobite iz 3 kosov mesa in napitka 1 mano.
 • Tulce s puščicami lahko zamenjate za tulce z vijaki in obratno, če jim dodate živila. V tem tulcu potrebujete 2 kosa. To jeVzemite tulce z vijaki po 2 kosa, dodajte hrano, pridite s tulcem s puščicami. In tako naprej.
 • Če vzamete redke zvitke in redki talisman, boste dobili skrivni zvitek.
 • Underworld

  V tem dodatku za Diablo 2 Underworld, so recepti za cudovito kocko sledeči:
 • Da bi dobili enega elfovskega teka, boste potrebovali 2 napitka protistrupa in vzdržljivosti.
 • Če v strelivo vzamete katero koli stvar in ji dodate blago obdelavo, jo zmešajte v kocki, dobite isto stvar, vendar je lahko njena kakovost naključna. Zato je priporočljivo izvesti poskuse na nepotrebnih stvareh.
 • Ena runa lahko doseže višjo stopnjo.
 • Če ponovno vzamete stvar iz streliva, dodajte enodelni antidot, dobite isto stvar, vendar bo imel več lukenj, s številom naključnih. Rokavice in škornji niso potrebni.
 • Splošni recepti

  V receptih Diablo 2 je horiadrična kocka primerna za vsako uporabo. Tako, na primer, da bi dobili popoln kamen, boste potrebovali 81 drobcev. Recimo, da imate drobce topaza. Z 3 kosi boste naredili en topaz z šerbinom. Prav tako boste potrebovali 3 kose, da bo topaz preprost, od običajnih 3 kosov dobite brezhibno, s 3 popolnimi - eno popolno. Rune lahko pretvorite tudi s plemenitimi kamni. Če imate različico igre 110 in kasneje, lahko naredite sami ekskluzivni oklep, ki ima zelo dobro zaščito. Za to boste potrebovali dve runi: Tal + Shael + edinstveni oklep, plus en popoln diamant. Če imate na voljoterapevtski napoj, kot tudi mehurček dušilnega plina, potem lahko z lahkoto naredite protistrup. Če dodate čarobno orožje in koščke kamna 3 kose, potem boste dobili orožje z gnezdi. Ko orožje ni predvideno za gnezdo, bodo spremenile značilnosti. Obstaja več načinov za padec kozarcev iz različnih sposobnosti in lastnosti. Vendar pa za to boste morali prenesti stopnjo težavnosti pekla in ubiti nekaj šefov - Mefisto, Baal, Diablo, Andriel. Potem boste vzeli prejete napitke in sami izdelali žeton Absolution. Toda v različici 113 Diablo 2, so bili recepti habricne kocke rahlo dodani z drugim načinom ponastavitve lastnosti. Če želite to narediti, morate dokončati misijo, imenovano "Den of Evil", nato pa pojdite v Akare. Bodite previdni, ker ga lahko ponastavite le trikrat. Po tem boste morali ponovno zbrati žeton Absolution.

  lod 113

  V Diablo 2 lod 113 so recepti za zbornične kocke naslednji:
 • Oklep s 3 vtičnicami in 3 rune: Shael + Thul + Lem - 45% za hitrost napada, 30 do 50% za zlato iz mobov .
 • Če je isti oklep, vendar iz Ort + Mal + Ith, je dodana mana, odpornost na strelo, manj škode in 15% izgube se pripiše mani.
 • Orožje s 4 vtičnicami + Dol + Ort + Eld + Lem = Do hitrosti napada + 25%, od 160% do izgube, + 75% izgube nemrtve in še veliko več.
 • In to je le majhen del!

  Sorodne publikacije