Volna je umetnost. Kako vzeti dolg?

Dandanes so osebne video revije vse bolj priljubljene ali, z drugimi besedami, volkovi. Vendar se zdi, da le malo avtorjev privlači občinstvo. Razlog za to je dejstvo, da obveznica - ni le video snemanje, ampak celotna umetnost, in preden je ustvarjena, mora biti usmerjena.

Kaj storiti najprej?

Preden se zavežete, morate skrbno premisliti o konceptu svojega dnevnika in se seznaniti s potrebnimi orodji. Predvsem rešite problem z opremo in prostorom za snemanje, obravnavajte programe za urejanje videa in posebnosti oratorija. Treba je razumeti, da je večina je sklop dosledno video posnetke, tako da boste morali biti pripravljeni porabiti veliko truda, da bi dobili kakovosten material, ki lahko privabiti gledalce.


Večina blogerjev začne svojo pot, če pa si delite željo po snemanju videoposnetkov s prijatelji, bo proces ustvarjanja spletnega dnevnika veliko bolj zanimiv in preprost. Zato je treba pred začetkom pisanja lastne kreacije oceniti obseg potrebnih prizadevanj, da bi razumeli, ali obstaja dovolj potrpežljivosti in moči za ustvarjanje visokokakovostnih vsebin.

S kakšnim namenom ustvarite dnevnike?

Eden od glavnih razlogov za umik računov je redno obveščanje vseh uporabnikov interneta o njihovem življenju, s čimer si pridobijo trenutek slave na spletu. Takšni videoposnetki običajno govorijo o zanimivih stvareh, ki so se zgodile avtorju, in delijo odprtines področja delovanja avtorja ali njegovih hobijev.


Še en dejavnik za vložitev davkov je želja po zaslužku - priljubljeni blogerji se znajdejo kot sponzorji in tudi monetizirajo svoje videoposnetke, zaradi česar niso samo znani svetu, temveč tudi ustvarjajo stalen dohodek. Prvič, znesek denarja je zaradi majhnega števila pogledov zanemarljiv, po promociji kanala pa lahko znesek iztržka doseže znatno velikost.

Kako privabiti občinstvo?

Videoposnetke je treba redno objavljati, da bi dobili precej široko občinstvo, pri čemer mora biti vsak od njih zanimiv. V gledanje takšnih "epizod" moramo vključiti tudi vse. Skupina za družabno mreženje lahko pomaga pri stalnih gledalcih ter sodeluje z bolj uspešnim blogerjem ali oglašuje svoje videoposnetke med prijatelji in znanci.
Drugo orodje za povečanje števila naročnikov, ki se pogosto uporablja na spletu, je izvajanje tekmovanj, osebnih srečanj in komunikacije s gledalcem. Zahvaljujoč dobro usklajeni interakciji in dialogu bodo uporabniki še bolj pripravljeni čakati na objavo drugega videa.

Skrivnosti uspeha

Da bi uspeli v svojih prizadevanjih, je vredno pogledati, kakšen je dnevnik "Utube" drugih, bolj izkušenih avtorjev. Vendar pa ni vredno prevzeti njihov stil ali stil dnevnika. Da bi dobili svoje občudovalce, morate razmisliti o lastni viziji, kako predložiti informacije.


Poleg uspeha lahko pazite na neuspešne in začetnike blogerjev. To je tovam bo omogočilo, da se seznanite z velikimi napakami v prvih fazah.
Ena od teh napak je urejanje videoposnetkov slabe kakovosti - gledalec ne vidi nujno vseh zamud, premorov in zaslišanja nepotrebnega hrupa v ozadju. V želji, da bi zagotovili najvišjo kakovost vsebine, je potrebno storiti vse potrebno v trenutku snemanja in v procesu namestitve. Glas mora biti jasno viden, oseba mora biti jasno vidna, jezik mora biti povezan in brez nepotrebnih premorov - v tem primeru se bo izkazalo, da je dnevnik zelo dinamičen in lahko vpliva na gledalca. Prav tako je pametno pristopiti k izbrani temi, zato si je vredno ogledati trend med profesionalnimi blogerji in dogodki v svetu. Ni potrebno snemati novega videa samo zato, da bi na vrata dodali še eno "vprašanje" - to bo samo zavrnitev za naročnike.

Razlika med blogom in blogom

Mnogi ljudje zamenjujejo pojem seksa z vsebino, ki je podobna zvoku, izrazu »blog«. Da bi se izognili kritikam vaših naročnikov, bi morali jasno razumeti, od česa se blog razlikuje.
Spletni dnevnik iz angleškega spletnega dnevnika je preprost osebni dnevnik, ki je elektronsko opremljen s številnimi dodatnimi funkcijami. Odvisno od platforme, na kateri poteka spletni dnevnik, lahko izberete krog uporabnikov, za katere bo na voljo za branje, in bralcem omogočite, da se z avtorjem pogovorijo pisno z uporabo komentarjev. Besedilne beležke se uporabljajo kot objave v blogih, ki jih dopolnjujejo medijske datoteke. Dnevnik je izAngleški video blog je podoben javnemu govorjenju osebnih mnenj ali življenjskih situacij. Edina stvar, ki se razlikuje od spletnega dnevnika spletnega dnevnika, je, da so vse "note" objavljene v video formatu, v katerem avtor običajno pove kameri zanimiva dejstva ali razpravlja o aktualnih temah. V videoblogu imate tudi možnost, da napišete komentar in ocenite delo avtorja.

Sorodne publikacije