Modemi 4G: pregledi proizvajalcev

Tehnologije se nenehno razvijajo. Uporabniki interneta postajajo vsak dan bolj zahtevni, kar pomeni, da morajo biti vsi aparati posodobljeni in v celoti skladni z zahtevami lastnikov. Ali je realistično, da je pred nekaj leti nekaj 100 MB na sekundo veljalo za nedosegljivo in zdaj je to resničnost. Ta dosežek je bil omogočen zaradi 4G USB modemov. Nekateri lastniki verjamejo, da potrebujejo za uporabo takšnega hitrega interneta le usmerjevalnik, ki podpira omrežje. Vendar je to napaka. Da ne boste razočarani nad nakupom, morate paziti na nekatere točke. V članku smo izvedeli, da bi morali vedeti o 4G-usmerjevalnikih, pa tudi, kateri proizvajalci, po mnenju potrošnikov, vredni pozornosti, bomo preučili njihove najboljše modele.
4G modemi

Preden lahko kupite 4G USB modem, ki je lahko izmišljen in visok, morate nujno preučiti celoten razpoložljivi trg. , vse značilnosti, kazalniki. Vse to bo v prihodnosti vplivalo na udobje dela z usmerjevalnikom. Mnogi uporabljajo 4G-internet za zamenjavo vodilne različice. Zadnja možnost je zelo priročna in vam omogoča uporabo visokih hitrosti, vendar ima svoje pomanjkljivosti. Eden od njih je, da vam kabel ne omogoča prostega gibanja. Internet je možno uporabljati samo na enem mestu, za nekatere lastnike pa to lahko povzroči nekaj neugodja. Zato večina ljudi gre za uporabo modemov. Z lahkoto bodo imeli dostop do internetane glede na to, kje je lastnik.


Da bi se odločilo, katero napravo mora proizvajalec kupiti in kateri model izbrati, je treba določiti vrsto naprave.

Najboljše možnosti

Kako izbrati 4G-modem, lahko reši vsako osebo zase. Na to vprašanje ni odgovora, saj je vse odvisno ne le od cene in ponudnika, temveč tudi od želje uporabnika in njegovega prebivališča. Obstajajo tudi usmerjevalni modeli, ki so znani po odličnih povratnih informacijah strank. Nekateri od njih so obravnavani v tem članku. Če želite izbrati najboljši modem za vas in ga ne razočarati, morate biti pozorni na značilnosti izdelka, njegovo cenovno kategorijo, pa tudi na preglede lastnikov in, kar je najpomembneje, strokovnjakov, ki so čutili ta ali ta model. Pri izbiri morate upoštevati vaše lastne interese in potrebe, upoštevati pa morate področje, kjer se bo naprava uporabljala. Na primer, če potrebujete napravo, ki bo zagotovila signal za majhno stanovanje, potem lahko raje uporabite tehnologijo Alcatela. Če bi potrebovali usmerjevalnik za podeželsko območje, kjer je omrežje dovolj šibko, bi bilo najbolje, da napravo kupite dražje, vendar boste zagotovo lahko zagotovili stabilno povezavo.

Huawei

Na ozemlju Ruske federacije je zlasti proizvajalec Huawei. Lastniki spijo s svojo tehniko s pozitivnimi ocenami. Priljubljen model je Huawei E392. Na voljo je v dveh različicah: v obliki univerzalne naprave in sešije pod določenim operaterjem. Pregledi 4G modema so sposobniprenos podatkov do 100 MB na sekundo. Poleg tega ima vgrajena vrata za antene in pomnilniške kartice. Naprava lahko deluje tako s 4G kot tudi z drugimi omrežji.
Potrošniki na isti ravni razlikujejo dva druga modela: E367 in E3276. Tako kot prejšnja različica lahko delajo z izmenljivimi antenami. Imate možnost preklapljanja med omrežji. Lastniki upoštevajo pomanjkljivosti v modelih kitajskega proizvajalca. Resna misel je prevelika. Zaradi tega je modul težko uporabljati. Na napačni lokaciji se bodo vrata zlahka prekrivala. Vendar pa strokovnjaki ugotavljajo, da splošne dimenzije - posledica visoke moči in pomembne značilnosti.

Alcatel

Območje Ruske federacije je prav tako priljubljen proizvajalec družbe Alcatel. Uporabniki, ki poudarjajo svoje pozitivne izkušnje z uporabo tehnologije, označujejo napravo Onetouch W800Z. Odlično deluje s 4G internetom pri visoki hitrosti in lahko uporablja do 10 oseb hkrati. Usmerjevalnik se prodaja za 3 tisoč rubljev. Od minus potrošniki poudarjajo, da je obseg ukrepov premajhen. Zato boste morda potrebovali 4G modemski ojačevalnik signala.

ZyXEL

Če potrošnik potrebuje stacionarni modem, ki se uporablja v državi ali doma, je najbolje, da napravo kupi od podjetja ZyXEL. Povratne informacije strank so impresivne. Menijo, da je LTE6100 čim bolj uspešen. Kaj jim je všeč? Naprava je sestavljena iz dveh blokov, ki sta med seboj povezani z žico. Njegovadolžina je 100 metrov. Zaradi tega lahko enega izmed blokov nastavite na najvišjo točko doma za boljši signal. Lastnikom je všeč moč antene, ki lahko ujame celo najbolj slabe signale. Od slabosti kažejo stroške 4G modema. Cena za to je približno 5700 UAH.

Rezultati

Samo z analizo vseh možnih značilnosti lahko sklepamo, kateri proizvajalec iz vseh zastopanih si resnično zasluži prvo mesto. Mnenja so sporna, poleg tega, da izberejo enega ali drugega razvijalca še vedno je treba zanašati na svoje preference. Ne smemo pozabiti, da je treba vse izdelke kupovati ne na sumljivih trgih, temveč v specializiranih prodajalnah. Zagotovili bodo kakovost in v tem primeru nudili strokovno pomoč.

Sorodne publikacije