Kje prekiniti "Miško" z različnimi modeli cistern

Cisterna "Miš" se šteje za najbolj oklepno in najbolj zavarovano enoto boja. Obstaja le nekaj načinov za njegovo premagovanje. Če želite to narediti, izberite pravi položaj in poznajte njegove slabosti.

Splošne informacije o tehnologiji

Nemški tank v mišicah je edinstvena bojna enota. Skupaj je bilo izdanih več modelov in samo za predstavitvene namene. Razlog za to je bila njegova teža 188 ton, ki je postala tudi absolutni rekord tudi v našem času. Zdi se, da s takšnim indikatorjem v opremi opreme ni krajev, kjer bi lahko zlomili "miško", ki bi lahko zlahka delovala, vendar obstajajo. Velika pomanjkljivost rezervoarja je bila majhna mobilnost. Tudi pri idealnem terenu je avto lahko razvil le 21 km /h. Njegov transport na bojišču bi vzel ogromno časa, zato je bilo odločeno, da ne bo nadaljeval proizvodnje vojaške enote.


Glavni kazalniki rezervoarja

Kot smo že omenili, se hitrost tehnike sploh ni mogla pohvaliti. Glavni poudarek na oblikovalci je bil na oklepih in ognjeni moči.
Da bi razumeli, kje je "Miš", morate najprej podrobno preučiti njegovo konstrukcijo. Streha in dno imata močne oklepne plošče 50 mm. Vstopal sem v to mesto in bilo je tako težko, toda zdaj celo sovjetski bombniki tam ne bodo mogli narediti preboja. Zgornji oklepni blok ima debelino 200 mm. Del oklopa nad gosenicami je 180 mm. Spodnji del ohišja je še bolje zaščiten. Tu so spodnji zasloni debeline 100 mm, nato 80 mm ohišja in še vedno delujejoin gosenice. Tukaj zagotovo ni strel. Tower Mouse ima na sredini in na obeh straneh pištole ulito oklep 220 mm. Vse lastnosti ustrezajo dejanskim parametrom, zato je ogromna teža rezervoarja. V zvezi z bojno močjo je nato namestil 128-milimetrski top s ponovnim polnjenjem nekaj več kot 19 sekund.Glavni načini razbijanja "miške"

Obstaja več verjetnih krajev, kjer bo udarec "miške" primeren za večino težkih tankov. Za začetek si oglejte stolp. Če v polje pušk naložite natančen strel, bo možnost prekinitve približno 75%. To je kljub dejstvu, da bo pištola stati pod ostrim kotom za vas, sicer bo ricoket potekal. Streha je opremljena le z oklepom 50 mm, kar pomeni, da bo odličen cilj z višine. Praksa kaže, da je malo realnih situacij, v katerih je možno prebiti to bojno opremo v stolpu, verjetnost pa je vredna spominjanja. Nekateri igralci streljajo na sprednji del avtomobila in še ne vedo, kje bi udarili »miško« na čelo. Obstaja možnost, da pride do kritične škode, če prideš na svoje mesto na stičišču prednjega in stranskega dela. Tam je debelina oklepa nižja, vendar je spuščanje vanje tudi pri maksimalni konstrukciji dovolj težko. Če uporabljate visoko eksplozivne visoko kalibrirane lupine, potem ne boste imeli težav pri štancanju. Glavna stvar - ne cilj na dnu zaslonov, kjer je zaščita celo nemogoče izračunati. Tretji najverjetnejši kraj, kjer se lahko "miška" udari, je gosenica. Preprost zadetek ne bo dal rezultata, ker izkušen igralec takoj zavzame položajbilo je primerno, da ustreli. Morate priti v list nad njim, potem bo škoda sovražniku znatna.

Druge priložnosti

Da bi lahko dobro razumeli, kje je "Miš", je treba upoštevati njegove določbe. Še posebej pomembno je nad ali pod nivojem. Potem ustrelil samo v streho ali dnu, in še bolje v lopute poveljnika in voznika. Na primer, ne veste, kje boste udarili Miško na E100, ko igrate to nemško cisterno nivo 10. Potem samo ocenite razmere in priložnosti, počakajte na najugodnejši položaj in izmenično poganjajte zgoraj navedene slabosti. Dober rezultat je včasih nasloniti se na njega in ustreliti višje boke. Medtem ko se miška vrne, bo E100 lahko naredil 3-4 strel. Veliko izgub bo. Pri drugih težkih rezervoarjih je shema enaka. Bolje je, da se v bitki proti takšnemu sovražniku ne začne niti s svetlobnimi in celo povprečnimi bojnimi enotami. Na koncu bo preprosto lahko izbral položaj in vas prenesel.

Sorodne publikacije