Quad kolo Polaris: elegantno, zmogljivo, visoko kakovostno

Polaris ATV so zmogljiva in cenovno dostopna vozila, ki jih cenijo ljubitelji aktivne rekreacije. Lov, ribolov, gospodinjstvo, prevoz blaga s tak┼íno opremo je pravi u┼żitek! Poleg tega so v linearni seriji blagovne znamke predstavljene razli─Źne mo─Źi in prepustnosti modela.

Glavne zna─Źilnosti

Polaris Quad kolo je elegantno vozilo z enostavnim upravljanjem in varnostjo. V vrstici lahko najdete prevoz za odraslega in otroka. Med zna─Źilnostmi ATV te blagovne znamke so:
 • enostavnost premagovanja kakr┼íne koli neprehodnosti;
 • enostavnost upravljanja;
 • mo─Ź ob ohranjanju okretnosti;
 • visoka nosilnost;
 • ergonomija in prakti─Źnost.
 • Prvi kvad bike Polaris se je pojavil leta 1954. Osnova modelov so bili trikolesni terenski motorji, ki jih je izdelala Honda. Prvi ┼ítirikolesni model se je ┼że pojavil leta 1985, ki je ┼że dopolnjen z inovativnimi re┼íitvami, kot so avtomatski menjalnik, zadnje vzmetenje z visoko hitrostjo ali disk zavore.

  AWD

  Prvi štirikolesni štirikolesni pogon Polaris se je pojavil leta 1987. Model je bil opremljen s samodejnim polnim pogonom, ki je blokiral vsa kolesa vozila s potrebo po dodatnem oprijemu.

  Deset let kasneje so se ti modeli za─Źeli proizvajati z neodvisnim zadnjim vzmetenjem. Njegov glavni namen je minimizacijarolo in gladko vo┼żnjo. Zahvaljujo─Ź tak┼íni konstruktivni re┼íitvi so trden okvir in zanesljivi drogovi in ÔÇőÔÇőmehanizmi znamke Polaris hitro pridobili popularnost po vsem svetu.

  Polaris Sportsman

  V letu 2011 je dru┼żba uvedla nove izdelke na podro─Źju ATV-modelov serije Sportsman. Njihova posebnost je mo─Źan motor 75 l. z Vozila so bila ustvarjena posebej za ljubitelje ekstremnega po─Źitka. V ta namen je proizvajalec opremil vsak ATV z Polaris Sportsmanom s sistemom avtomatskega polnega pogona. Modeli te serije imajo edinstvene indikatorje vleke in nosilnosti (do 160 kg).

  Priljubljeni modeli

  Polaris quad kolesa so ┼íirok spekter razli─Źnih modelov: utilitarnih, ┼íportnih in turisti─Źnih. Zaradi raznolikosti bo vsak kupec lahko po lastni presoji na┼íel mo┼żnost:
 • Model Quad bike Polaris Scrambler 500 - ┼íportni model s ┼ítiritaktnim motorjem, ki ima velik hod vzmetenja, povpre─Źno velikost pnevmatik in visoko kakovostno plasti─Źno za┼í─Źito. Zahvaljujo─Ź tak┼íni konstruktivni re┼íitvi je zagotovljena sposobnost vozila, da vzdr┼żi ekstremne obremenitve.
 • Polaris Sportsman 800 EFI je odli─Źna re┼íitev za tiste, ki na─Źrtujejo terenske dirke. Razdalja 27 cm je idealna za preprosto upravljanje vseh neenakosti na cesti. V dveh velikih deblih tega modela je dovolj prostora za celotne stvari. V rezervoarju lahko nalijete 27 litrov goriva - to je dovolj za premagovanje zadovoljnihveliko razdaljo.
 • Quad kolo Polaris Sportsman X2800 EFI je odli─Źna izbira za ljubitelje aktivnega ┼żivljenja in agresivnega na─Źina vo┼żnje. Iz tehni─Źnih zna─Źilnosti vozila je mogo─Źe opaziti skupni nadzorni sistem na spustu in sistem zaviranja, ki omogo─Źa dobro krmiljenje in enakomernost gibanja na spustu. Zaradi neodvisnega zadnjega vzmetenja je gibanje gladko tudi na slabi cesti. ─îe izberete quad kolo, se boste po─Źutili pravega osvajalca narave!
 • Polaris Phoenix 200 je ┼íportno quad kolo. Odlikuje ga preprostost in zanesljivost nadzora, tako da najdalj┼ía potovanja postanejo izjemno udobna.
 • Lo─Źeno bi bilo treba povedati o dvosede┼żnih ATV-jih. Na tak┼ínih modelih se lahko hkrati premikata dva, vendar pa je rezervoar namenjen le za 17 litrov, tako da v oddaljeni cesti na takem vozilu ne bo ┼ílo. Toda tehni─Źno popoln model: zadnja vzmetenje visoke kakovosti je sposobno obvladati vse ovire na cesti.
  Za kmetijo lahko vzamete model Polaris Ranger 800 6x6. Gre za kombinacijo terenskih vozil z majhnim tovornjakom z dobro prehodnostjo. Prefinjeno obliko odlikuje enostavnost uporabe. Polaris terenska vozila so vozila, ki se lahko uporabljajo v vseh pogojih in situacijah.

  Sorodne publikacije