Kako namestiti Instasize za vaš računalnik?

InstaSize je preprost in funkcionalen urejevalnik fotografij in videov za mobilne naprave. Aplikacije lahko uporabljate v sistemih Windows Phone, iOS, Android. Vendar pa obstaja način za zagon Instasize za računalnik, o katerem bomo razpravljali spodaj. S posebnim emulatorjem lahko v računalnik namestite katero koli mobilno aplikacijo. Vendar pa je program primeren samo za emulacijo OS Android. Ta programska oprema ne obstaja za iOS ali Windows Phone. Zato je Instasize za vaš računalnik spodaj naveden kot aplikacija za Android.


Priprava

Najprej morate namestiti računalnik in namestiti emulator. Lahko ga prenesete na uradni strani razvijalcev z referenco. Na glavni strani kliknite gumb »Prenos Bluestacks«. Po tem se bo namestitev začela samodejno, kar je približno 250 MB, odvisno od različice. Za stabilno delovanje programa potrebujete računalnik z 2 GB RAM-a, 4-jedrnim procesorjem in 4 GB prostega prostora na trdem disku za shranjevanje mobilnega sistema in aplikacij. Po zagonu namestite program z dvojnim klikom. Med namestitvijo izberite imenik datotek, sprejmite licenčno pogodbo in počakajte na konec razpakiranja. Nato zaženite emulator z namizja in počakajte, da se Bluestacks zažene. Zdaj morate vnesti podatke o svojem Google Računu, prek katerih lahko prenesete Instasize za svoj računalnik. Lahko se uporabljaProfil iz Google Chroma ali iz mobilne naprave. Vnesite podrobnosti za avtorizacijo, kliknite Nadaljuj.


Nato boste videli okno nastavitev samega emulatorja in jih lahko prilagodite sami. Na koncu boste imeli znano namizje Android. Zdaj pa poglejmo, kako namestiti Instasize za vaš računalnik.

Postopek namestitve

Da bi dosegli maksimalno zmogljivost, je priporočljivo zapreti vse programe drugih izdelovalcev, ki zahtevajo veliko računalniških virov. Nato znova pojdite na emulator, sledite tem korakom:
 • Pojdite na zavihek "Moji programi";
 • odprite mapo "Sistemski programi";
 • V njej izberite aplikacijo Google Play;
 • Pred vami se bo pojavil običajni trg Play. V iskalni niz vnesite ime Instasize;
 • V iskalniku poiščite želeno aplikacijo in pojdite na njeno stran;
 • ga namestite brezplačno, s klikom na gumb "Namesti";
 • Počakajte, da se prenos konča, zaženite urejevalnik fotografij in video iz namiznega okna.
 • Kako delati s programom?

  Funkcionalni urejevalnik računalnika izpolnjuje celoten nabor funkcij iz mobilnega telefona. Fotografije lahko naložite iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika v računalnik in jih uredite. Prav tako lahko namestite Instagram preko emulatorja in prenesete svoje delo prek računalnika. Glavna značilnost "Instazy" je spreminjanje velikosti in razmerja med fotografijami. V tem primeru ne izgubite kakovosti slike, ki je pomembna za uporabnika socialne mreže. Tudi vUrednik lahko izberete različna ozadja za vaše delo in ustvarite kolaže. Sestavo več del je mogoče sestaviti drugače, saj aplikacija Instasize na vašem računalniku ne omejuje vašega fantazijskega leta.
  Po tem ne pozabite dodati filtra iz urejevalnika velike knjižnice. Lahko združujejo in spreminjajo parametre (svetlost, nasičenost, kontrast itd.). Na koncu lahko shranite delo albuma ali galerije ali pa ga takoj objavite v družabnem omrežju. Če želite objaviti objavo na Instagramu, jo morate vnaprej namestiti na osebni računalnik na enak način, kot smo ga namestili.

  Povzetek

  Mnogi ugotavljajo, da je ta urejevalnik veliko bolj priročen kot vgrajena funkcija Instagram. Če ste aktivni uporabnik socialnih omrežij, bo InstaSays nepogrešljiv pomočnik pri ustvarjanju edinstvenih slik.

  Sorodne publikacije