Navodila za izdelavo koledarja v "Vardo"

"Ward" iz pisarniškega paketa "Microsoft" je najbolj priljubljen urejevalnik besedil vsi tekmovalci. Njegove orodja zavidam vsak tak program. V skladu s tem lahko s pomočjo narediti veliko ustvarjalne stvari. Vendar pa gre v članku le ena stvar - ". Beseda" kako narediti koledar v Bodo postopoma odpravljene vse nianse. Toda pogled v prihodnost, bi rad povedal, da je ustvarjanje uporabljamo posebne vzorce.

iščemo vzorec

»besede«, je veliko različnih vrst predloge. Ti so razdeljeni v kategorije, da bi bilo lažje najti pravico. Tudi če ti ne uspe, lahko preprosto prenesete drug na internetu - tako na uradni spletni strani in viri tretjih oseb. Toda v trenutku, ko nas zanima samo koledar predlogo programa. Poglejmo, kako jo najti. In potem pa govori o tem, kako narediti koledar v "Word."


Zato je prva stvar, ki jo je treba iti na "Ustvari". Če želite to narediti, odprite kliknite dokument o "Datoteka" in ob strani na levi strani, izberite ustrezno poglavje. Opozoriti je treba, da če boste uporabili enega izmed najnovejših različic "Ward", potem je to poglavje se samodejno odpre ob zagonu.
V tem oddelku so vse predloge in tiste, ki jih potrebujejo. Obrniti strani dolg v se iskanje koledarjev se lahko uporablja na dva načina: hitro iskanje. Prvi vključuje vstop iskalni niz besedo "koledar"drugi je prehod v kategorijo z istim imenom.


Opomba: V iskalno polje lahko dodate leto, ki ga potrebujete. Vendar ne pričakujte, da bo vse leto vključeno v program.

Dodajanje predloge dokumenta

Kako najti predlogo za koledar, ki smo jo ugotovili, zdaj govorimo o tem, kako jo dodati v dokument. To je naslednji korak, preden naredite koledar v Vardo. Najprej je treba opozoriti, da se bo seznam predlog našel neposredno v programu in tistih, ki so na spletnem mestu Microsoft Office. V drugem primeru jih je treba predhodno naložiti. Prenos se izvede samodejno, tako da med dvema vrstama predlog ne bo praktično nobene razlike.
Če želite dodati predlogo Ward, morate najprej klikniti na priljubljeno levo tipko miške (LKM) - pojavilo se bo pogovorno okno, prikazana bo izbrana predloga. Moral bi klikniti na gumb "Ustvari" ali "Prenesi", odvisno od tega, ali je v programu, ali pa ga je treba prenesti s spletnega mesta. Ko to naredite, se bo koledar pojavil na listu programa in z njim boste lahko začeli delati. Grobo rečeno, kako narediti koledar v "Vardo", smo že ugotovili. Vendar pa obstaja tudi dejstvo, da niste našli pravega leta. V tem primeru ga je mogoče urediti.

Urejanje predloge

Urejanje predloge v Vardo je preprosto. Absolutno se lahko vsi elementi razlikujejo v različni meri. Če želite na primer spremeniti leto, morate zbrisati dodatne številke s tipko BACKSPACE ali z DELETEnapišite svoje.
Zato, če leto ne uspe, bodo številke v mesecih nepravilno določene. Seveda jih malo težje spremenite in natančneje - veliko dlje. Vendar pa se postopek ne razlikuje od običajnega urejanja besedila. Na splošno, da bi koledar pravilno oblikovali, morate spremeniti vse številke v mesecih in v samem letu. Dolgo je, vendar na žalost ni alternativ.

Končni popravki

Če želite, da je vaš koledar edinstven, lahko naredite tudi "kozmetično" urejanje. Dejstvo je, da so vsi elementi enostavno oblikovani. Lahko spremenite pisavo, spremenite njeno velikost, barvo in tako naprej. Ne pozabite tudi, da lahko naredite ozadje v dokumentu, s čimer spremenite sam koledar.
Na splošno, kako narediti koledar v Vardo na vašem računalniku, že veste, in njegovo preoblikovanje je odvisno samo od vaše domišljije.

Sorodne publikacije